NÅ skal det oppdateres;

Jeeeg eeeeer pååååå Teneriiiifeeee right noooooow så jeg er treiiiiiit med å poste innleeeeeeegg! Bor på et hotell kalt COMPOSTELA GOLF II. jah. Mye taxi, så kan vell det navnet nå. 

Ivertfall; Kjøpte meg nytt objektiv idag, 18-200mm, til 189? (ca. 1467 NOK). I Norge ville samme objektivet kostet 2499 NOK så jeg sparte jo litt? Har ivertfall savnet å ha et zoom-objektiv jeg kan bruke, seeeelv om blenderen er på automatisk og jeg ikke har peiling på hvordan i helsiken jeg kan fikse det. Laveste blender fast på 3.5? JATAKK.

Dessuten har jeg fått kjøpt meg ny lommebok og fått kjøpt mitt aller første, noensinne, par med solbriller. OG DE ER RØØØØØØDÆÆ. Endel nye piercinger er kommet i min forvaring, et par nye deksel til mobil og en ny shorts. Spist my mat, ja. 

Nå mangler et par sminkekoster, øyenskygger, sko og et par forsene julepresanger før jeg pakker vekk pengene mine til februar. 

uuuuuansett, skal ta også fikse noen bilder til dere i morgen, new years eve then you know! Så, følg med, selv om bildene ikke er noe altfor spesielt å skryte av. 

 

Må nok skuffe med å ikke ha bilde med i dette innlegget, solbrent skjønner dere! 

 

Sneyyyyyks, hugs and kisses from ein stk svidd Ronny


Fotobok #2

Her er da hovedboken min, altså den der jeg har tatt alle bildene i PFO-perioden! Bildene er så sykt stygt kuttet ut, grunnet printerstreik og feil-printing. Meeeen, se nå iverfall på bildene, og si hva dere syns! Uklart og dårlig lys her og btw. Here it goes: 

Hadde endel spesielle tema som jeg måtte finne på selv, men haooooper på 6'er! Si hva du syns dåæ


Fotobok #1

Her da første boken jeg ble ferdig meeed, altså portrettboken! Har satt inn bilder fra hele 2011, og de er merket opp med ååårstid. Lyset på bildene av boken er ikke det beste, og det er nok ikke fokuset heller, men jeg tror du overlever
:-))))

 
So, please tell me what you thiiink! 


Typografi bokeen!

IMORGEN legger jeg ut PFO-bøkene mine på bloggen!! Looover! Skal stå opp i 10-tiden og ta bilder av begge to, så legge ut en og en bok. IngFlo maser helt sinnsykt på de. Har btw ikke giddet å lage to kopier av siste boken, altså typografi-boken, så da blir det data-versjon av den...

Deretter skal jeg rydde rommet og vaske badet, og begynne på litt pakking før vi reiiiser på søndag! Sååå skal jeg ringe inn til banken og se om de kan få fikset nettbanken min, og åpnet bankkortet mitt for utlandet så jeg slipper å miste det i den første minibanken jeg kommer over IGJEEEN. Så har pappa lovet meg å lage kokt torsk med eggesmør til middag, MMMMMHMMMM! Turer mest sannsynlig på sartor litt senere også, siden jeg må kjøpe en ny måned med spotify premium. Vurderer å kjøpe et helt år, så perhapsperhaps. 

Første og siste bilde er da fremside og bakside, mens alle de andre bildene er en og en side, dette er da skjermbilde av PDF-fil på maccen, sooo boken ser jo mye bedre ut når den er printet ut og satt sammen! INGEN av bildene er brukt en tutorial på!


Forsideeee


Forsats


Forsats med et par ord om boken


Valp laget med hjelp av farger, og tekst tatt fra wikipedia, tehe


Solbriller laget av ordet "sunglasses"


Rihanna, også satt sammen av tekst fra wikipediaaa


Love, laget med samme teknikk som Rihanna-portrettet, bare med ordet "love"


Kamel, satt sammen av ulike ord som beskriver objektet, substantivet, whatever


Fiiiisk! Samme teknikk som på kamel-bildet


På en måte samme teknikk som kamel- og fiske-bildene, bare på en renere måte


Colaflaskeeeer, samme teknikk og stil som hunden ovenfor


BaksatsBaksats


Bakside! Samme stil som fremsiden da... Laget til ære for Stine! 

Please do tell me what you think about iiit! Alt er bokstaver btw, og det er brukt forskjellige teknikker, fonter og farger!

Sååå nå skal jeg få gjort, og levert inn, 3 forskjellige skoleting før jeg leeegger meg og gjør meg klar for en busy dag i morgen! Good night, på forhånd!

Btw, hvis noen andre også lurte på hvorfor jeg har bilder fra ungdomsskole-ballet på facebook så er det fordi jeg likksom skulle være fotograf siden det skulle være valgfritt om man ville bli tatt bilde aav! Brukte blits på bildene, og hvis du er fast leser av bloggen så vet du at jeg hater å måtte bruke blits, men må man så må man. OG TIL DERE 8., 9. OG 10. KLASSINGER: jeg legger iKKE ut flere bilder, så det er ikke vits å fortsette å mase om flere :-) 


Flyttet!

Inn på printerommet, yoyo!

WARNING! Masse pupper i det neste bildet; 
 


Ferdig med å printe og sette sammen ene boken, i TO kopier! Brukte hele gårsdagen på dette, men var egentlig verdt det, prouuuud. 

Nå skal jeg bare få printet ut hovedboken min, mens jeg lager ferdig siste bildet til typografi boken, så blir jeg forhåpentligvis ferdig med alt i dag og kan chille de neste dagene, yoyo! 


My life is over.

Rundet KH2 etter å ha nerdet meg i 40 timer siden sist lørdag... Nå bare må jeg vente til 2013 før 3'eren kommer, og da må jeg i tillegg kjøpe meg PS3. Hardt liv. 


Simple & Clean is the way that you make me feel tonight, it's hard to let go... 

I tilleeeegg:
Once Upon A Time 1x08 - 8.januar
Desperate Housewifes 8x10 - 8.januar
Vampire Diaries 3x10 - 5.januar
Pretty Little Liars 2x14 - 2.januar
Glee 3x08 - 13.desember
Terra Nova 1x11 - 12.desember
2 Broke Girls 1x12 - 12.desember

 

Såe, jae, snart skal jeg få se min elskede Vampire Diaries igjeeen, og snaaart skal jeg til sydeeen, og snart er det jul, omg, jah!!

Days until christmas; 12
Days until Tenerife; 13

 

Er dessuten ferdig med tema- og portrettbøkene mineee, mangler bare å printe ut og sette sammen. Så er det bare typografi boken igjeeen å gjøre ferdig, men det fikser jeg lett så lenge jeg bare gidder! 


Nyeste tilskudd til typo-bokeeeen! Brukt ordet "coke" til å lage flasker og sååånn, jeah

 


Random

Jeg øver til samfunnsfagprøvæææ! Fant meg noen ritz-kjeks og en appelsin i tillegg, så jeg og bikkjo slipper å sulte. 


Btw fin i fjesn, på håret og skikkelig tyyyyyyynn. I've let myself go, har ingen grunn til å slanke meg, selv om jeg er veldig klar over at jeg må det. Motivasjonen er vekk, helt vekk. 

Kom meg ikke hjem før 4 inatt heller, fordi jeg hadde selfølgelig klart å glemme igjen husnøkkelen på Melkeplassen og mamma og de var på Austevoll, Ronja-power! Fikk noen til å hente den, måtte jo fortsatt vente i 2 og en halv time, men det var faktisk ALTFOR snilt. Nao, back to samfunnsfaag!


Feel the music


What you think ?


hits