Facts

Tenkt på å skrive et sånt innlegg leeenge! Vet ikke helt hundre prosent hvorfor, men er vell egentlig at når jeg blir irritert får jeg en trang til å skrive alt ned, så da får jeg bare gjøre det...

* Jeg tåler IKKE at noen sier "ro deg ned!" til meg. Kan være helt i 100, og noen sier det til meg, så er det rett ned på bånn og i emo-mood. Derfor, aldri si at jeg skal roe meg ned, klager på alt og alle når jeg kommer i emo-mood.

* Jeg syns det er bedre å starte på nytt enn å bygge videre på noe som har gått galt. Altså ikke så bra kjærestemateriale, og kanskje derfor jeg fortsatt er Forever Alone?

* Hater lærere som gjør at jeg må ta 15.38 bussen fra byn. Skjønner IKKE hvorfor de ikke bare kan la oss få gå 5 minutter før så vi slipper å daue oss selv mens vi venter over en halvtime på bussen ute i kulden. 

* Når jeg er emo blir jeg kvalm hvis jeg skriver noe happy på facebook.

* Jeg har lenge hatt en teori om at J.K. Rowling egentlig skrev en sann historie, bare at dette var hemmelig, og at hun nå er hatet av alle magiske ting for å ha røpet alt. 

* Klikker helt sykt når jeg synes noe er søtt. Going crazy!

* Synes at jobben er viktigere enn skolen, fordi jeg føler jeg ikke får noe igjen av å gå på skole. 

* Utnytter friheten på media til det ytterste, noe som har resultert i et altfor høyt fravær, og jeg burde virkelig skjerpe meg. 

* Hadde et snitt på 4,7 til sommeren, som nå kommer til å synke helt enormt. 

 

Ble vell litt useriøst på slutten, men det får duge!

Forsideeen til tema-boken miin som er tatt for ein time siden jåå. Baksiden skal være bilde av rumpen hans.


Eg drikkjar te


Evidence. Valgte til og med GRØNN te, fordi jeg vet det er godt for forbrenningen, istedet for FRUKT te. Druknet hele greien med sitronsaft etterpå da, men jeg sier det fortsatt er sunt!!! 

Tenkte jeg bare skulle nevne at på mindre enn en uke har jeg kjøpt 1 treningstights, 2 nye fleecegensere, 1 lego harry potter spill, 1 kingdom hearts 2 spill, 2 bikinisett og some new underwear. I tillegg til min hardcore livsstil med sjokolademuffins to dager på rad har dette trukket en del penger from my account! But it's worth it. Må nok spare resten av pengene til syden om mindre enn en måned (!!), i tillegg til at jeg skal få en supersuper lønning etter 5 dager i syden på 5000,-, håper jeg ivertfall. Tehe. 

Weeell, jeg har fixa meg selv fri fra skolen i morgen for å ta bildeeeer, og det passer vell egentlig ganske greit at ble i morgen, for kom såvidt over Sotrabroen på vei hjem fra skolen idag. Dessuten kan jeg begynne på jobb tidligere, og ta opp igjen den tiden jeg mistet idag siden bussen var så seiiin! Burde kanskje begynne å sette opp hovedboken min, bare drøyer og drøyer det jeg. 

Måtte dessuten dra med meg det MONSTERET av en skoledata idag fordi jeg skulle printe ut skisser, som vi er nødt til å ha for å få god karakter, men SÅ KLARTE JEG IKKE Å OVERFØRE INDESIGN FILENE FRA MACEN TIL ELEFANTEN, så da bare satt jeg og spilte sims i stedet. Å, livet. 

 

QUESTION: Har du en idé jeg kan lage et typografi bilde av? Anything? Et dyr? Et menneske? En film?


JULEØNSKE

Jeg savner så sykt Harry Potter universet, og spill til Wii'en, så jeg fant noe som kunne erstatte savnet. LEGO HARRY POTTER, OMG.!! 

Koster bare 199,- for år 1-4, og det er rett før jeg stjeler en annen sin CDON-konto for å få bestilt den. i don't care about the haters. Jeg vil spille Harry Potter. Dessuten har jeg fått tak i alle de nyeste Sims 3 spillene, og må bare si at Pets er AWESOME. HestHestHestHest. Så hvis noen ville vært en engel og kjøpt disse til meg ville jeg elsket de for alltid! År 1-4 HEEER, og år 5-7 HEEER!

Fikk ikke ønsket mitt fra i fjor oppfylt, Kingdom Hearts 2 <,,,33. HATERS GONNA HATE, DET ER SJEMPE GØY.


Bilde til bildeboken miiin, rhulieeee

 

ÅJA, jeg ønsker meg dessuten 85mm f/1.8! Tææækk!

 

Tenkte jeg bare skulle kjøpe meg Kingdom Hearts 2 og Lego Harry Potter Years 1-4 selv siden jeg ikke har et liv! :-D

 

Heijdå! 


New shows

Begynte på 3 nye serieeeer, siden Skins, Vampire Diaries, Fustrerte Fruer, Glee og Pretty Little Liars ikke går denne ukeeen. Derfor gikk valget på helt nyenyenye serier; 
2 Broke Girls, Once Upon A Time & Terra Nova 

Begynte med å laste ned 1. episode av hver serie, bare for å se hvordan de var, og likte de egentlig, så da bare lastet jeg ned alle episodene som var kommet ut! Var 10 av den første, 4 av den andre, og 9 av siste. Trodde vell ikke egentlig at jeg kom til å like disse, men nå er jeg faaan, og har stappet mac'en full av serier! 

Begynte dessuten på å se alle episoder av Pushing Daisies, som jeg alltid så på på søndager før men bare glemte helt av fantes. Tehe. 


My creation for today, going straight to my TYPOGRAPHY-book. 

 

Og jeg vurderer dessuten å begynne med The Secret Circle, men en serie om hekser og ingen vampyrer tror jeg ikke jeg orker, så må nok la den gå, hvis ikke noen andre mener den er supergod og verdt å se fordi den er så fantastisk nydelig og awesome? Må dessuten teste ut Heroes også, så da bare laster jeg ned sesong 1 av deeen. 

 

Well, see youah! Trenger også fortsatt modeller til fotoprosjektet mitt, og føler jeg sliter veldig hvis jegi kke får minst 3-4 personer til som kan! 

 

QUESTION:
Hva syns du om bildet?
&
Kan du være modell til fotoprosjektet mitt? 


Cupcakes

Lagde muffins igåååår, for å selge på skolen idag, og måtte ta noen bilder i studio for å ikke få fravær for den timen jeg og Camilla brukte på å pynte de;

 

Unødvendig mye styr og bråk for så lite vi tjente på dette. Never again!


Obsessed


Å heija jeg er deppa fordi jeg ikke har fått min dose vampire diaries denne uken, så satt og så kysse-scenen til Damon og Elena sånn 20 ganger inatt istedet. Takk til de som fant på den idiotiske idéen å ta pauser midt i sesongen! Eneste positive er at jeg fortsatt har Glee og Frustrerte Fruer, selv om jeg må vente helt til januar når Pretty Little Liars, Skins og Vampire Diaries begynner igjeeeen, jaæ!

Nå skal jeg kjede ræven av meg resten av kvelden mens jeg lager bilder av Ian Somerhalder i typografi. Yey life som dropper alt som heter å ha det gøy!


typo puppy

seriøst, dette bildet tok så sinnsykt lang tid. Kom også SELFØLGELIG ikke opp med en annen måte å gjøre det på, som ville tatt 5 minutter, når jeg var ferdig med hele bildet. MEEEN, jeg syns det var verdt det, viser at jeg har jobbet i PFO til nå ivertfall.... Tell me what you think, sånn please:


Sao triiistPHOTO: macro

lånte mamman til Helmat sine objektiv idag, bare var i himmelen når jeg så hvor mye forskjellig hun hadde! Ivertfaaaall! Brukte 17-85mm på disse bildene, altså et macro-objektiv! Skal ikke si jeg aldri har brukt et sånt objektiv før, men dette var første gangen jeg testet ut hvordan det var å ta nærbilder med det. Så bildene ble ikke så bra, men dere kan få se;Practice makes perfect...

Rihanna typeportrait

Weeeell, jeg var syk idag, and not on the skuleeee, så jeg jobbet med typografi-boken min og lagde bilder til deeen! 

Så her er et av bildene jeg lagde i dag, og helst ikke døm på om det er dårlig eller noen sånt, for jeg aldri laget typografi-bilder før nå, so take a look!

Viktiv å tenke på når du ser på det er at ALT er bokstaver, altså er ingenting tegnet! 

So please, tell me what you think! 

 


Trenger modeller!

Fant ut av tema til PFO-en miiin, og jeg er så sykt sjalu på alle andre i klassen som har fått tak i sånn 10 modeller hver, så da må jeg prøve å få avtalt med noen jeg også.

TEMA er lidenskap! Eller PASSION om jeg skal si det sånn. Vil si at jeg vil ha bilder som inneholder en person og det/den denne personen elsker mest! 

Det kan være kjærestebilder, sportsbilder, dansebilder, dyrebilder, osv. Så håper dere skjønte det! Trenger også flest gutter, siden jeg egentlig har en pitte liten samling med jenter jeg skal bruke og egentlig aaaaldri har tatt skikkelige bilder av gutter. SÅ VÆR SÅ SNILL OG SKRIV NAVN OG SÅNN I KOMMENTARFELTET HVIS DU KUNNE TENKE DEG Å BLI TATT BILDER AAAAAV!

Kan alle dager, i skoletiden og etter, bortsett fra etter skoletid på mandager, tirsdager og onsdager :)) Er veldig åpen for matbilder - sånn btw - cupcakes og kaker ønskes velkommen! 

 

NB: Hvis du heller ønsker portrettbilde kan jeg også ta det, så jeg kan bruke til portrett-samle-fotoboken min! Alle bilder blir tatt og redigert av meg, og du kan velge selv om du vil ha bildene etterpå.


PFO, dude

Jeg har ingen mobil, meeeen i'll survive, cause it's PFO, finally! 

Lager photoboooks as usual, men denne gangen skal jeg lage 3! En som er en samling av portrett tatt av meg i 2011, en med typografi kunst, og en med et tema som jeg må finne ut av! Kom gjerne med forslag! Trenger også modeller, både til portrettboken og temaboken, so please, help me ouuut. 

og ja, fremsiden til portrettboken, som er den eneste jeg har begynt på, ser sånn ut: 


JEG HAR ENDELIG LÆRT MEG Å PRINTSCREENE MACEN, OMG.PHOTO: Cupcakes

Helg ain't good for me and IngFLo


Homemade julekortHehehehee. "innlevering" i utrykkshistorie faktisk, spesielt. 

Professor Green - Today I Cried


Ps. mye finere på spotifyyyy! Dere burde også høre "Read All About It" og "Forever Falling"!


HEYJANE VERDENS BESTE ÅR

PFOOOOO, omg, NESTE UUUKEEEEEEE! Og ja, som sagt ville jeg har foto, og vet dere hva vi fikk vite i dag av verdens bestestebeste lærer Per? Aaaaaalle som søkte foto i andre klasse kom inn, så vi bare skal chille og slaske de neste 5-6 ukene med den herligste perioden i året! 

Åja, dessuten var jeg super flink og skippet alle friminuttene idag for å gjøre ferdig rulleteksten til tv-programmet vi lager på skolen, kalt Udugelig Ungdom, ooog vi har med portrettfilmer og bilder av alle på rulleteksten, noe som tok evigheter med tanke på at alle bare rotet vekk bildene og filmene sine så vi måtte bruke halve dagen på å finne deee. MEN så ble vi jo ferdige, og læreren var så sykt proud over me. 

Nå jobber jeg også med magasinet vi skal ha laget ferdig til i morgen, og det er sykt stress å være på grafiker-gruppen, men fortsatt verdt deeet, selv om jeg ikke har tid til alt det ansvaret jeg legger på meg i tillegg til jobb. Eneste tiden jeg har til det er på bussen, and it's so much stress totally. 


hahah, finaiteppekoseri! Må nok innrømme at dette var det styggeste jeg noen sinne har sett av meg, men fortsatt teppekoseri dåæææ

Well then, gotta get back to the magaziine, see yuah!

 


Lese to the hest

Sånn btw så er jeg i lesemodus.


Aaaah, konsentrasjon, så glad for at jeg er eier av den egenskapen. . . . . . 

Anyways, hopper helt ut av alt og begynte å søke på google triks PÅ google. Skal ivertfall "øve" til klokken er 18.30, sååå gå på tur for å sjekke om solariumet er fikset siden snøen snart kommer og jeg ikke klarer å bli mer usynlig enn jeg allerede eer. Også når jeg kommer hjem igjen skal jeg dobbeltsjekke, eller tiendegangssjekke om de har lagt inn noe på timeplanen før storefri i morgen, for hvist de ikke legger det inn før jeg er komt hjem igjen kan de bare drite i at jeg møter opp. Tihih. 

Må dessuten lage en powerpoint til en presentasjon vi skulle ha i morgen, som jeg da har helt glemt, og skrive en A4 side med hvorfor jeg valgte å lade bildene av Helmat sånn som jeg gjorde, og det blir vanskelig, jah. 

Catch you guys later, yeah! 


Smartronny

Jaaaaa, så ble jeg endelig ferdig med alle samfunnsfagleksene vi har hatt denne høsten, som jeg har vært så idiot og ikke gjort (!!!). Ble sammenlagt 63 oppgaver, 5 sider, om politikk, så lastet jeg de opp i leksemappen sammen med alle oppgavene vi har hatt i timene til nå. Bare satser på at det, og den neste prøven vi skal ha, klarer å sette karakteren min opp til 5, for jeg godtar ikke noe annet enn det! 


Bikkjo med 85mm 
 

Fikk da heller ikke en eneste 3'er sist termin, som jeg heller ikke har fått siden første halvåret av 10.klasse, og slik skal det også forbli. Så heia meg når det kommer til gym, samfunssfag og engelsk! Fant btw ut at vi ikke hadde leksemappe i engelsk, så slapp å gjøre lekser i det faget og satset på å begynne øvingen i bok 1 av 4 til mediaprøven instead.


Vil vell si det ikke er så rart jeg må gjøre så mye i helgene når dette som oftest er det som foregår i timene.

Foto er ikke noe som kan lærest på en dag, ivertfall ikke når det kommer til det gylne snitt, komposisjonsprinsipper, levels, curves, high key, low key, mengde, radius, terskel, tonerekken, komprimering og RGB. Altfor avansert tenking for meg, som bare har tatt det tekniske i foto steg for steg i løpet av et helt år, så skal jeg plutselig vite alt det her på 3 dager. 

Teknikken min til denne prøven går heller ut på å skumlese bøkene, så bruke post-it lapper til å skrive inn nøkkelord for ting jeg ikke vet fra før, og sååå bare se over de hver time! Måtte ta til me ny teknikk siden øve-rett-fra-boken ikke funket til samfunnsfagen.....Jeg så dessuten The Human Centipede isted, og det er garantert den verste filmen jeg noensinne har sett. Ekleste, sykeste, dummeste. Merket at det også ikke var så mye variasjon i de som var med på filmen gjennom rulleteksten, noe jeg skjønner veldig godt. Hadde vært så flau hadde jeg vært med å lage den filmen...

 

Do the pretty girl rock!


Leksehelvete

Såååå, siden jeg ikke har vært noe spesielt skoleflink til nå tenkte jeg å få gjort noe jeg egentlig burde begynt med på begynnelsen av året, å gjøre lekser! Har startet året veeeldig dårlig, 1'er på joggetest i gym, en 3'er på politikktest og 3/4 på politikkprøve i samfunnsfag, fire 4'ere i engelsk og en 5/4 på en mediekommunikasjonsprøve. Var nok mest skuffet over samfunnsfagen, selv om gymmen var der verste karakteren er ikke den noe jeg kan gjøre noe med akuratt nå, bortsett fra å gjøre det helt sykt bra på prøven i desember...

MEN, engelsk, norsk og samfunnsfag, som er de eneste skikkelige allmenn-fagene våre, kan jeg prøve å forbedre karakterene på ved å legge alle lekser og ting vi gjør i timen inn i en lekse-mappe på it'slearning. Dette er noe jeg ikke har gjort, siden jeg egentlig ikke har gjort noen som helst lekser, bortsett fra innleveringer, dette året. 

Oh, portrettinnlevering på tirsdag også, skulle lade og ta to forskjellige bilder, et som viser en negativ side, og et som viser en positiv side! Her er Helens bidrag av meg, redigert av meg, også får dere se det positive bildet av Helmat siden det negative blir for drøyt, i tillegg til at jeg overredigerte det og må gjøre det på nytt...... tehe. 

Det positive, bikkjooo


Det negative, emoo


Det positive, frøken lesehest!


 Alle bilder tatt med Canon 1100d og 85mm! Nytt ynglings-objektiv nååå

 

SÅ DA har jeg tatt med meg alle bøkene hjem, og de ligger klar på siden av meg. Starter med engelsken, siden det er den jeg har begynt på allerede, så samfunnsfagen, så norsken! DERETTER må jeg øve til en mediaprøve som går over 4 bøker, og nesten 300 sider. Har også lagt klar de bøkene på ANDRE siden av meg + post-it-lapper og en kulepenn til små husketing. Da blir det bare sånn når jeg ikke har et liv, og egentlig ingen venner som vil være med meg en lørdagskveld.

Bare tar å smugstarter på alt idag, prøve å få ferdig halvparten av allmenn-fagene, så bare tar jeg resten på dagen i morgen, går tur til butikken, øver til prøve og noterer på huskelapper, passer unger, øver mer, ser et par filmer og så legger meg. OGSÅ BARE TAR JEG HELE GREIEN OM IGJEN PÅ SØNDAG. 


Så her har dere monstrene jeg skal lese i frem til prøven på tirsdag! Fylt med post-it lapper om hvilke sidetall og tema det er, så jeg slipper å rote rundt på it'slearning hvor hvert sidetall

Skal i tillegg jobbe på mandag, tirsdag ooog onsdag, så sliter veldig med et annet prosjekt jeg har tatt for mye ansvar til, nemlig magasinet klassen vår lager, kalt "LOCO". Jeg er på grafisk-avdeling, og har på en måte laget hele designet, men sliter med det faktaet at vi er 4 stykker som skal sette opp alle intervjuene og artiklene resten av klassen har laget, og ingen av de 3 andre har fontene, designet eller noe som helst av det jeg har laget. Innleveringsfrist på torsdag btw. Takk til en STRESSENDES helg. MEN, så flink som jeg er har jeg allerede skrevet en egen artikkel, og satt den opp, i tillegg til å skrevet en anmeldelse på en film. Trenger bare 2 anmeldelser til nå, men ingen andre i klassen gidder å gjøre noe, så da får bare effektive, lille meg som skulle ønske hun var redaktør ordne det. 

 

 

også siden dere har kommet sååå langt kan jeg fortelle har jeg har fått farget vekk den gulefargen og den 5 centimeter lange, mørke etterveksten min, og endelig fått tilbake den elskede blonde fargen! HAR OGSÅ KJØPT MEG NYE SOKKER!!


Rosa, reinsdyr og hjerte. HJÆRTERÆINSDYRROSÆÆÆÆSOKKÆÆÆÆR

 

Oja, btw, siden jeg allerede skriver så mye, neste torsdag kommer siste episode av Vampire Diaries før det ikke kommer flere før i januar. Kill me now. 

QUESTION: Stryker du også i samfunnsfag?


hits