Sliter kanskje litt...

Nå sitter jeg her og sliter med å finne noen lovlige lyd effekter til Harry Potter- intervjuene mine. Siden vi skal lage radioinnslag på PFO har jeg da valgt å intervjue folk om hva de synes om Harry Potter filmene, siden det nettopp er kommet ut en ny en, eller sånn nesten nettopp..

Såååå, siden jeg har kreativitetssperre nå, kan jeg nevne at det er 1. Desember imorgen! Jeg skal skrape i stykker skrapekalenderen miiiin! Hihi!


Også må jeg jo slenge med et nydelig photo av gjengen vår som sier; DET ER SNART JUL, PUSER !


Love posiana! Svenske til venstre. BTW. Vi har stooooore planer om JULEPHOTOSHOOT altså. Så forvent noen nydelige julekort i posten fra oss...

Men da var det videre med lydprosjektet, og jeg lurer på: Er det noen som vet om en side der jeg kan laste ned lydeffekter GRATIS og LOVLIG?

heh, LEAVE A COMMENT hvis du vet om en, så sier jeg takk for idag, og good night, eller noe sånn.

.Ronja Kristin'

Så kan jeg jo nevne at jeg tenkte å se om jeg kunne finne et program jeg kan bruke til å filme skjermen, så kunne jeg sikkert lagt en tutorial på noen småting i photoshop, hvis noen lurte på noe der ... If it is, just tell me :)


Sunsilk Minerals Konkurranse

Heyja! Tenkte å legge inn en link på en konkurranse jeg er med iiiii... Det hadde virkelig hjulpet meg hvis du stemte, for jeg ligger GANSKE langt bak, eheeee..

Men, her er den ivertfall: http://apps.facebook.com/sunsilkminerals/?ItemGuid=a84dfd94-eb72-46d7-9bef-a46663251889&ref=mf... så tror jeg du mest sannsynlig må ha facebook og logge inn for å stemme... men takk uansett :)

Da skal det ihvertfal komme frem et sånt bilde, som ovenfor, så trykker du bare på "stem" knappen, der jeg har sittet på en rød pil, bare fordi jeg ikke orket å åpne den i noe annet enn Picnik for å sette en rød ring rundt stemme knappen. Ja. Hehe, men det funker det.

 Grunnen til at bildet er ganse grønnaktig er jo fordi shampoen og balsamen er GRØNN. Jeg syns det virket ganske logisk, så da var det rett inn på photoshop og redigere de egentlige blå øynene mine grønne. Hehe.

Denne konkurransen er jo også noe jeg faktisk har hatt lyst å bli med i, for jeg elsker denne serien, og det faktisk KUN er disse jeg bruker. Jeg har jo vært gjennom mange forskjellige shampoer og balsamer, men denne er seriøst den bste. Ihvertfall for mitt hår, som eg farget og ganske langt :)

OGSÅ har jeg kommet over en gutt på youtube som er ganskeganskeganske SICK flink til å synge. Hvis du bare ser bort fra yo'ingen hans på begynnelsen, så er han faktisk syyyykt flink!
 

Johan Dihn - Just The Way You Are

Også enda en som HAR EN HELT NYDELIG STEMME!

Christian Joseph - Just The Way You Are

Men da var mitt andre innlegg for dagen skrevet, og jeg føler for å fortelle at jeg holder på å småredigere et søttsøtt bilde av Linn Cecilie. Det er ikke så god kvalitet på, men jeg skal nok få noe til :)

Så tenkte jeg å legge meg tidlig idag også...For da er det opp klokken 05.30 imorgen.

. Ronja Kristin'


I Swear This Time I Mean It!

 

Tittelen sier sitt, for jeg skal faktisk spille inn I Swear This Time I Mean It av Mayday Parade, NÅ! Eller,, kanskje litt senere, vi får se. For nå er vi midt inne i PFO, som står for Prosjekt Til Fordypning, og jeg har da valgt LYD. Skjønner ikke helt hvorfor, for jeg er IKKE musikalsk. Men. Det fristet sånn å spille inn en sang, så da ble det lyd.

Jeg sitter inne i lydstudio nå, som den loneren faktisk, for Glenni gikk fra meg for å gå på butikken. Yeah, that's right, kan slenge med et bilde også.Hehehehehe, virkelig ekspertisk. Må ty til andre midler når jeg har klart å glemme digitalkameraet mitt en plass, og speilrefleksen en annen plass.

Så, nå venter jeg bare på at min kjære venn, Glenn, skal komme opp igjen, og få ut de som sitte å spiller Twilight-sanger på piano utenfor dette lille isolerte rommet der jeg sitter, så jeg kan få spilt inn den sangen. For vi får jo ikke lov å være her neste time heller, og jeg MÅ bli ferdig med den innspillingen!

Nå til det seriøse; Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor jeg skriver på bokmål, jeg blir seriøst flau. Stril all the way, except on my blogg, for da skjønner ikke en eneste sjel hva jeg mener. Så det må bare bli sånn, jeg dør på innsiden.

Og nå har jeg da prøvd meg på å legge inn en youtube film, så vi får se om den funker:

 

Mayday Parade - I Swear This Time I Mean It <3

Men nå var Glenn komt inn og begynt å spille inn Justin Bieber - Baby, hehehehe, jeg dør !

 

Da skrives vi senere, oh jeaah!

. Ronja Kristin'

 


Første søndag i advent!

Jeg kom nettopp på noe PERFEKT å skrive om i mitt første blogginnlegg; FØRSTE SØNDAG I ADVENT faktisk! TENK det! Det er et halvt år siden sommerferien begynte, og jul om mindre enn en måned.

Jeg vet ikke med dere, men jeg skal ivertfall melde meg på så mange julekalendere online som jeg kan. I og med at jeg ikke spiser snop, så skal ikke jeg ha noe sjokoladekalender, så jeg har min skrapeloddkalender, og de 20 kalenderene (ikke døm) jeg har lagret på den der hurtigtrykke tingen øverst på Google Chrome internett siden min.

Sååååå. Noen av de kule julekalenderene mine er jo selfølgelig NSB, DFDS og Filmweb... Og for å ikke virke gniten på vinnersjansene kan jeg jo legge ved link til desse, hvor du kan vinne togbilletter, cruise, kinobilletter og masse mer. NSB har jo også den gøye kalenderen med et eget tog PÅ nettsiden! Whatcha think about that?NSB kalenderen...Hihi, er det ikke søtt? Jul for meg hvertfall :))))

Og siden jeg ikke er noe erfaren på dette blogg livet, så får jeg bare sende linkene som de er, så, her er de:

NSB: http://arkiv.jimmyroyal.com/nsb_julekalender/

DFDS: http://www.dfdsseaways.no/ (Julekalenderen er ikke kommet ut enda, men den kommer vell snart)

Filmweb: http://www.filmweb.no/julekalender/

Sååååå. Enjoy, og husk å melde dere på hver dag, det skal jeg gjøre ivertfall! :D

 

Og nå skal det vanlige bloggspørsmålet komme, som de fleste pleier å ha, og jeg skal ikke skuffe deg.

- Hvordan har du brukt første søndag i advent? Jeg har hengt hjemme, og fått besøk av buddien min Michael, men ellers, bare chillet og luktet pepperkake lukten fra kjøkkenet. God damn den snopekontrakten!

 

BTW, så skal jeg få en eller annen ekspert til å fikse denne bloggen, for jeg suger til det.

 

.Ronja Kristin'


hits