MOVIES for october

i følge blogg.no har ikke jeg skrevet et innlegg på to uker....... Er jo faktisk en uke siden, men allikevell; jeg er offisielt skuffet over meg selv. Har likksom hatt planer for hva jeg vil skrive om hver eneste dag, men ikke hatt tid til å skrive! Tenkte på å skrive om noen filmer, ha et TEMA- innlegg og kanskje en liten update på hva jeg har drevet med i det siste, selv om det er lite å velge mellom. 

Ja. Jeg har på en måte stengt meg litt inne, diskutert, sett film, jobbet, sovet, tatt buss og vært litte granne kino i blandt! 

Så, siden sist FILM-innlegg har jeg sett en del, og jaaaa, jeg vet jeg er treig med å se di fleste filmer, men har ikke syntes at de va verdt å se før, noe jeg egentlig angrer på;

 

 

Water For Elephants (2011):


For å si det sånn, beste drama filmen jeg har sett! Robert Pattinson var jo faktisk fin i denne filmen i tillegg, noe han ikke er til vanlig, så takk for deeet! Litt brunfarge gjør vell susen tenker jeg. 

Jeg hadde egentlig ingen planer om å se denne, siden jeg tenkte jeg ikkje skulle ødelegge bildet jeg hadde av han som vampyr siden de siste Twilight-filmene snaaart kommer ut, men så så jeg traileren og bare måtte se den! 

Weeell, en romantisk drama film om en væterinærstudent som mister foreldrene sine på dagen han skulle avslutte studiene sine og sluttet da på skolen når han fant ut at faren og moren ikke eide noe som helst mens de levde, og hadde brukt opp alle pengene for at han skulle få en god utdannelse. Han pakker med seg alt han eier i en koffert og drar sin vei når huset han bodde i blir tatt fra ham og ender opp på et sirkus-tog hvor han får jobb og forelsker seg i sirkussjefens kone. 

 

 

 

 

 

Terningkast: 5

Traileren kan du se HER

 

 

 

 

 

V For Vendetta (2005):

Denne var utrolig vanskelig å forstå på begynnelsen, og det er ikke alt jeg klarer å skjønne gjennom hele filmen heller, men jeg digget den fortsatt! Filmen er en slags Action-thriller, og var egentlig spennende gjennom hele filmen...

Handler om en maskert mann som kaller seg for "V" som kjemper mot de som styrer landet. Skjønte ikke helt hvilket styre de hadde, men minnet meg litt om nazismen så det var vell noe sånt! Han redder en jente fra å bli drept av det hemmelige politiet, og tar henne med til skjulestedet sitt hvor hun er nødt til å være for å ikke avsløre han. 

Resten må du nesten se filmen for å finne ut av, for mye var for avansert til å forklare vil jeg si... Ivertfall, filmen var helt sykt kul, og den anbefales! 

 

 

 

 

 

 

Terningkast: 5

Traileren finner du HER!

 

 

 

 

Tucker & Dale VS. Evil (2010): 

 

HEHEHEHEHEHEH, for en awesome film! Er ikke så mye å si bortsett fra at den er en spoof på typiske tenåringer-reiser-på-camping-på-et-øde-sted-og-blir-drept-filmer! 

Handler om Tucker og Dale som reiser til feriestedet sitt for å fikse på sin "nye" hytte, og møter på en gruppe college-studenter som har sett litt for mange skrekkfilmer. 

Dessuten er Dale SÅ UTROLIG BAMSE AT JEG BARE VIL KLEMME HAN MASSEMASSEMASSEMASSE! Han er søt, ja. He is! 

Så; anbefales! Min nye favoritt spoof/komedie til nå ivertfall. 

 

 

 

 

 

 

 

Terningkast: 6

Se traileren HEEEEEER!
 

 

 

 

Transformers: Dark Of The Moon (2011): 

 

Well, yeah. Dere kjenner vell allerede til denne filmen, så trenger ikke si sååå mye om den. Så ikke de andre Transformers-filmene før i juli i år når jeg egentlig skulle på kino og se Harry Potter (som jeg enda ikke har sett!!!!!!!!), og har etter det ventet på at DVDen skulle komme ut i USA så jeg kunne få lastet ned en skikkelig kvalitets DVD-rip fra piratebay, og den kom vell ut i september tror jeg det var, så er litt lenge siden jeg så denne nå. 

Alt jeg vil si er at jeg er nå fan av hele serien, og er faktisk glad for at de byttet ut Megan Fox, noe jeg tipper de fleste gutter ikke er. AAAANYWAYS, hehheheeheh, denne er like bra som de andre filmene, om ikke bedre! Se den hvis du ikke allerede har gjort det.

 

 

 

 

 

 

Terningkast: 5/6

Watch the trailer HERE!

 

 

 

 

Thor (2011):

 

Enda en film fra 2011 som jeg elsket! Fikk meg til å stalke alle nettsider som hadde informasjon om nye superheltfilmer som kommer i 2012! Samme studioet som står bak de fleste andre nye superheltfilmer, også kommer de snaaart med en film som kombinerer de fleste heltene, jaææ! 

Filmen handler om Thor, som er en av gudene fra den norrøne mytologien, blir kastet ut av Åsgard av sin far og blir sendt til jorden hvor han møter Jane Foster osvosv, og så forelsker de seg osvosv, også må du se filmen ja! 

Som de andre, anbefales! Er en action/fantasy-film, så den passer vell de fleste...

 

 

 

 

 

 

Karakter: 4

Se trailer HEEER!

 

 

 

 

The Time Traveler's Wife (2009):

 

Har vell skrevet i innlegget som var før dette at dette var verdens søteste film, for det er ivertfall det! 

Som tittelen sier handler filmen om konen til en "time traveler", han er altså født med noe som gjør at han plutselig reiser tilbake, eller frem, i tid. Han kan heller ikke kontrollere det, og det kan skje når som helst!

Hun har kjent han, og vært forelsket i han, siden hun var en liten jente og møtte han første gangen. Da hadde reist tibake i tid og møtt på henne ofte, selv om han da var gammel. En dag når hun er rundt 20-25 år møter hun han, altså nåværende tid når han er ca. like gammel som hun, og de ender opp med å gifte seg. Litt avansert fortalt, men så er du jo også nødt til å se filmen for å skjønne hele greien! 

 

 

 

 

 

 

 

Terningkast: 5

Se på traileren HER!

 

 

 

 

The Notebook (2004):  

 

Handler om en jente som kommer fra en rik familie og som møter en gutt fra en fattig familie. Han gjør alt for å få gå ut med henne, og til slutt gir hun opp, men ombestemmer seg i siste liten. Deres felles venner lurer jenten med de på kino, og de begynner å være med hverandre hele tiden.

Romansen ender med at foreldrene hennes nekter henner å se han og hun reiser vekk for å gå på skole. Det går så flere år, og hun ha funnet en ny en og er blitt forlovet da hun ser bildet hans i avisen og reiser for å se hvordan han har det. 

Hele historien blir fortalt av en gammel mann, som forteller den til en gammel dame som er veldig forvirret. Etter hvert finner du ut hvem denne gamle damen egentlig er, og hvordan det gikk med de to i historien. 

Elsket denne filmen. Så søt. Så nydelig. Så bare altfor bra til å være sant, så da er den jo ikke det, men du skjønner vell. 

 

 

 

 

Terningkast: 5

Watch the trailer HERE!

 

 

 

 


The Chronicles Of Narnia:The Voyage Of The Dawn Treader (2010):

Historien som jeg elsket når jeg var mindre har vell egentlig blitt ganske ødelagt av de siste to etterfølgerne. Filmene er jo remakes av gamle filmer, har vell sett et par av de, men jeg hater gamle filmer så den første filmen var definitivt den beste. 

Denne var ikke kjedelig, men jeg syns likksom at historien har blitt brukt opp, og hvis de absolutt skulle lage en ny film kunne de hatt med alle de 4 barna istedet for kun 2 av de + fetteren deres. I TILLEGG TIL DET hadde fetteren deres en utrolig irriterende måte å snakke og oppføre seg på, noe som fikk meg til å ville slå til han flere ganger. Likevel, filmen var faktisk ganske bra!

Terningkast: 4+

Se traileren HER!

 

 

 

 

Never Let Me Go (2010): 

 

Well, nå kom jeg til den kjedeligste av alle filmene jeg har sett i det siste. En vanlig film fra drama-sjangeren som, i min mening, prøvde å ligne litt for mye på The Island! Ingen dårlig film, for den var ganske bra, men ikke akuratt min type film...

Handler om mennesker som er kopiert av andre for å brukes til å "donere" vekk deler av seg til mennesker som trenger det. De blir fortalt at etter sin 3. donasjon kommer de til å dø, og de fleste blir ikke eldre enn 20-30 år gamle.

I denne filmen er det hovedfokus på 3, Ruth, Kathy og Tommy, som har vokst opp sammen på en engelsk privatskole. Også selfølgelig, som det alltid er i drama filmer, er det to av disse som forelsker seg og gjør hva som helst for å slippe å måtte gå gjennom den 3.operasjonen.

Skal innrømme at jeg gren pittelitt, kanskje litt mye, men sånn skjer når jeg er helt inni filmen. 

 

 

 

 

Terningkast: 4

Se traileren heeeeer

 

 

 

 

Monte Carlo (2011): 

 

 

Jentefilm garantert! Likte dessuten denne veldig godt, selv om den var på en måte akuratt som alle andre jentefilmer der hovedpersonene blir forelsket and live happily ever after. 

Ivertfall så handler det om 3 jenter som reiser til Paris, og så blir dene forvekslet med en kjendis og de lever luksuslivet osv. 

Så hvis du trenger en film å se på en jentekveld er denne å anbefale, skikkelig søt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terningkast: 5

Se trailer!

 

 

 

 

I Am Legend (2007): 

 

 

Denne. var. awesome. punktum. 

Handler vell om at et virus har blitt spredd rundt i verden, hvor mennesker blir forvandlet til ekle, skalla Smegel's. Det er bare sånn 10% av befolkningen på jorden som er immun mot viruset, og han er når den eneste overlevende igjen på jorden, tror han. Det har gått flere år uten noen som helst kontakt fra andre mennesker, og han har bygget opp en daglig rutine med utstillingsdukker som han snakker til for å slippe å føle seg så alene. Dessuten har han hunden sin, Samantha, som ikke er immun mot viruset og er i fare for å bli bitt når som helst. 

Kan ikke skjønne hvorfor jeg ikke har sett denne før, for den var helt utrolig bra! Will Smith er dessuten en helst sykt flink skuespiller og gjør filmen så sykt mye bedre bare med det. Filmen er vell en type thriller/skrekk/action-film...

 

 

 

 

 

Terningkast: 6

Se på traileren HER!

 

 

 

 

Hoodwinked Too: Hood VS. Evil (2011): 

 

Sannheten Om Rødhette vil jeg si bare var en film so BARE skal ha EN film... Historien er oppbrukt, og toeren minner meg for mye om Kung Fu Panda. 

Denne ganger handler det om en oppskrift på en sjokolade-trøffel som gir uendelig styrke eller noe i den duren. To feite små unger bruker en heks for å stjele den og så herske over jorden osvosv. 

God underholdning, men ingen BRA film... Rødhette er blitt så mandig, bestemoren er blitt så forutsigbar, geita er blitt så kjedelig, kan vell si at de eneste som holder filmen oppe er ekornet og ulven, ååå, jeg digger de! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terningkast: 3

Seeee pååå traileren HEEEER

 

 

 

 

A Walk To Remember (2002):  

 

 

Så er det siste filmen jeg skal skrive om før jeg legger meeeg, og da var det enda en nydelig film! Så søøøøt, omg. 

Denne skiller seg litt ut fra mengden med romantiske filmer da, med tanke på slutten og vendepunktet i filmen! Skal ikke røpe noe for de som ikke har sett den, men får vell si at jeg ikke var noe fornøyd med slutten... 

OG JA, jeg gren i denne filmen også, selfølgelig gjorde jeg det, jeg er jo den fossen i sånne filmer, SPESIELT når jeg er alene. Var ikke akuratt alene mens jeg så akuratt denne filmen da, siden Michael var her litt, men så sovnet jo han da, så jeg vil heller si jeg var alene mens filmen var på sitt verste! 

Filmen er veldig skjermet, så du ser ikke det verste som skjer, men du ser det jo selfølgelig for deg når du hører hva som har skjedd. En nydelig film om en veldig kristen jente og en badass-gutt som forandrer seg til det positive for hun! 

 

 

 

Terningkast: 5

Trailer kan du finne HER!

 

 

 

 

QUESTION: Har du sett noen av disse?


Verdens nydeligste film

The Time Traveler's Wife! åherregudsomjeggren. ... helt rød på øynene nå...

ANBEFALES! 

QUESTION: Har du sett den?


Snakk med meg...

... for jeg er stuck på Austevoll. 

Dåp i morgen, så da ble det å ture over fjorden og opp til besto. Sitter fast i stuen med Hanne, og har supet i meg en korg med jordbær, en pakke lovehearts, masse pizza, litt nøtter og to glass vann. Har dessuten sett The Other Guys for andre gong og overlevd to episoder med BigBrother. Herregud for en lørdag, hardcore, virkelig. 

Jeg har dessuten ingen liv igjen på Bubble Saga, så da blir det å sitte å høre på maset til Hanne og danseband-musikken på tv'en. 

Fikk dessuten beskjed av mamma at jeg ikke fikk se ut som en hore i morgen, too bad.........Loner powah!

Snakk med meg, plis!


Jeg skal bli flinkere til...

... å ta initiativ! Mister så sykt mange bare på grunn av at jeg ikke klarer å starte en samtale. Jeg er vell også sånn at jeg klarer å ta initiativ til å snakke med noen ofte for en liten periode, men hvis ikke den andre personen begynner å gjøre det samme tror jeg aaalltid at jeg er irriterende, og gir meg! 

... å følge planer! Lover meg selv altfor mye, og følger det ikke opp. 

... å være med jentene mine! Ser de såvidt for tiden, ukedagene er helt grei siden jeg ikke er hjemme før 5 - halv 6 hver dag + jobb noen dager, men helgene, og feriene! Ser de ikke oftere enn 1 gang annehver uke...

... å gå tur med Balto! Er så lat for tiden, og har hatt den tankegangen at jeg bare må komme meg inn i hverdagen først, men den tankeganger skulle vært 100% bortevekk for over en måned siden! 


Bilder fra igåår! Canon 450d + 50mm f/1.8 
Så da bare gjør jeg meg klar for å se Rio alene, og so rydde ferdig rommet mitt, ooog, hvis det ikke er for mørkt på rommet da skal jeg kanskje ta å legge ut bilder... Austevoll i morgen også, yey...................Tomt, og sånn..

Jeg har BEGYNT å rydde rommet mitt...... Bare begynte å hive ut ting, og snu på sengen min osvosvosv. Jeg er da ikke ferdig, siden jeg hev ut et skap som nå er kuttet av to tredjedeler av og som jeg har begynt å male hvitt og må vente til jeg har fått malt det ferdig. Har tatt et strøk på det, mangler et til og et sånt med en eller annen blank maling for å få det finere... MEN, andre strøket tar jeg når jeg kommer hjem etter jobb, og det tredje i morgen. Så da kan jeg poste resultatet heeeer så dere får seee! 

Men altså, de siste dagene har jeg vell egentlig slasket en del og sett et par filmer, Narnia 3, X-men: First Class, Sannheten Om Rødhette 2, Transformers 3 ooog Burlesque. Jobbet på mandag også, og turet ned til Linnci et par timer etterpå før jeg og Balto jogget hjem igjen og så film. Ja, også ble jo hele igår lagt vekk til å rydde rommet, og se film midt oppi det hele.

S å  m a n g e  f i l m e r! Heh,ja! Kom gjerne med filmtips... 

Nå skal jeg bare tørke håret, sminke meg, kle på meg og så sykle eller gå opp på jobb frem til klokken 21, så bare tar jeg og ser på siste episode av Glee! Vurderer dessuten å begynne med Heroes, noen som anbefaler den? 


Så sånn kort er det nå, i tillegg til at jeg har extension i her. Fant ut at siden jeg har så tynt hår kunne jeg bruke halve extensionet til krøller sånn at jeg får det mye tykkere, og resten til stritt i tilfelle jeg ville ha liiitt lengre en dag. I og med at håret er hallveis falskt, og hallveis ekte, er det utrolig vanskelig å gjøre noe med det... Lørdagen gikk vell egentlig bort til mest snakking om håret mitt, mye kjefting, litt emo-time og endel stress. Men jeg bare holder meg til planen min med b-vitamin osv, so skal jeg nok få doblet lengden innen et år! 

Så heijheij, skriver nytt innlegg i morgen så får dere sett rommet mitt! Er vell hallveis ferdig nå, og det ser dobbelt så stort ut enn det det gjorde før jeg begynte!

 

QUESTION: Noen filmer å anbefale?


Do you feel cold and lost in desperation?You build up hope,but failures all you've known.Remember the sadness and frustration...

... and let it go. Let it go!Iridescent 


Om innlegget igår...

Etter det innlegget jeg skrev om håret mitt igår kveld kom det en del ....... kommentarer om hvor stygt det var før og at jeg burde skjerpe meg, verden ikke bare handler om hår osvoscosv. Altså, jeg vil bare si at det innlegget var for det første skrevet på 5 minutter rett før jeg skulle legge meg, i tillegg til at jeg var dautrøtt og fortsatt i sjokk, DESSUTEN har faktisk ikke dere noe som helst med om hva jeg syns er vitkig. Ikke kom her og si at du ikke blitt sjokket og lei deg når du plutselig mister halve håret etter å hatt langt hår i over 3 år?! Virkelig.

Bloggen er også en side hvor jeg skriver ned det jeg tenker på, og hvis dere leser lengre ned, finner dere da noe som helst annet om hvordan håret mitt så ut? Om jeg vil skrive ET innlegg om en stor forskjell i livet mitt er det opp til meg, og betyr IKKE at hår er det eneste jeg tenker på i verden. Når en er vandt til å ha hår nesten helt ned til rumpen, og våkner opp med det hver eneste dag, så plutselig må en venne seg til noe som ser ut som en ekstrem potteklipp er det en STOR forskjell. 

I TILEGG TIL DETTE; Jeg skriver veldig ironisk, og siden jeg ser at det ikke er noen personer der ute som skjønner det så er det når jeg overdriver helt og skriver det motsatte av hva jeg mener. Trenger ikke ta alt så ekkelt bokstavlig. 

Og til dere som skrev det om Therese; jeg har snakket med hun om det, og vært med hun etter hun klippet meg. Dere har i tillegg ingenting med hva som skjer mellom oss to. Så ja, jeg er enig i at et vennskap ikke burde bli ødelagt pågrunn av et hår, men dere har heller ikke peiling på hva annet som har skjedd mellom oss det siste året som kanskje også fører til at vi krangler h e l e tiden.

 

BTW; Skal dere si hva dere mener hadde det virkelig vært utrolig fint om dere kunne tørret å vise hvem dere er, istedet for å gjemme dere som anonyme. 

 

(!) - slettet det innlegget som dette handler om, siden finnes altfor mange folk som er allergisk mot ironi.


Making hearts out of oreo

Siden jeg endelig blir 17 i morgen kjøpte mamma inn sånn at jeg skulle lage oreokake... Med tanke på at jeg allerede har spist en halv oreokake denne uken burde jeg ikke kjøre på med enda en, men det ble nå bare sånn! 

Begynner med å vise forskjellen på nydeligheten min, og monsteret til Hanne;

there is an obvious difference


Ingredienser and stuff like that


In the making


Result...


... som er en motsetning til Hannes badebasseng.Også lagde de kort til meg, som ikke får se før i morgen visstnok...

Så da bare blir det Friday's i morgen, og Therese skal klippe meeeg, og da er det bare 1 år igjen til jeg blir 18, juhu!

QUESTION: Blir du også tilfeldigvis 17 i morgen?


hits