PHOTO: Books n books
Hadde det gått hadde det stått et hjerte her


Breaking Dawn  


10 things you might not know about me

Siden det er evigheter siden jeg har blogget tenkte jeg at jeg burde finne et eller annet å skrive om, så da blir det noe enkelt. 

1: Jeg har fulgt med, og nerdet meg, på Vampire Diaries siden første episoden kom ut i USA. Altså to år, siden den første episoden kom ut 10. September 2009. Jeg har dessuten sett hver eneste episode i sesong 1 og 2 enten 2 eller 3 ganger... Mener dessuten at Ian Somerhalder er verdens fineste, og vil si at Caroline er den i serien som ligner mest på meg.

2: Jeg leste første twilight-boken et halvt år etter den første filmen kom ut. Mente først at Twilight-filmen ikke kom til å være noe for meg, og mest sannsynlig ikke være noe gøy, så da gadd jeg ikke se den uansett hvor mange det var som elsket den og sa folk måtte se den. Leste ut boken fra midnatt til klokken 8 om morgenen, og var da fast bestemt på å lese alle bøkene, og se alle filmene! 

3: Klarer ikke å ha et par med ørepropper lengre enn 3 måneder før de blir ødelagt, uansett merke og kvalitet... Derfor er det unødvendig for meg å kjøpe dyre. De jeg har nå har jeg allerede hatt 3 par av siden november!

4: Jeg er en veldig kontrollende person, og klarer ikke jobbe med andre personen som er lik som meg. Blir dessuten ALLTID satt på gruppe med 1 av de 2 andre kontrollende personene i klassen min, noe som fører til mye sutring, og lite jobbing. 
 

5: I 8.klasse skrev jeg et brev der det stod at jeg ikke ville ha flere venner, og skulle ha en egen kaninfarm og dyrlegebedrift når jeg ble voksen.  

6: Drømmen min at the moment er å begynne på NKF etter påbyggsåret neste år, ha en egen kunstner leilighet i byen oog en egen liten, hvit og fluffy hund!

7: Jeg er veldig svak som person, tåler altså ikke mye kritikk...

8: Hvis jeg sover lengre enn 10 timer får jeg utrolig vondt i hode.

9: Favoritt-sangen min er Cut av Plumb, og det har den vært siden VDS01E10.

10: Jeg elsker spontane folk! Hater det når alle skal være så avanserte og planlegge alt til minste detalj fordi de ikke klarer å gjøre noe uten...

 

Så skrev jeg egentli dette innlegget på lørdag, men siden jeg var så lat, og tenkte jeg skulle ta bilder til det, skjedde det aldri... Kommer et nytt om noen timer, i og med at jeg ikke har internett bortsett fra det jeg har koblet til fra mobilen, noe jeg tror koster penger!


Lunch

Satser på å smake eggnudlene med en gang!


Pakke i posten!

Så altså; idag fikk jeg pakke fra buzzador igjen, de samme som jeg fikk selvbruningsproduktene av tidligere i år, og denne ganger var det nudler, kryddermix og kokosnøttmelk jeg fikk! 


Boksen produktene kom i


Selve produktene

I tillegg har jeg fått et hefte, som jeg alltid får med når jeg får en pakke fra buzzador, som inneholder mye informasjon om produktene + tips (som i denne sammenhengen er oppskrifter)

Tenkte jeg skulle skrive litt om de forskjellige, næringsstoffer osv, siden de blir vist frem som sunne og raske å lage; 

Nudlene (PREMIUM egg noodles 250g):
Per 100g:

Kcal: 340
Protein: 12g
Karbohydrater: 70g
Fett: 2g

Kokosmelken (Extra Creamy coconut milk 500ml):
Per 100g: 

Kcal: 190
Protein: 3g
Karbohydrater: 3g
Fett: 18g 

Krydderet (Paneng Red Curry Spice Mix 32g):
Brukes til å krydre kylling, og er medium sterke

 

Så da bare gleder jeg meg til å smake på dette, og tenker å lage en av pakkene nå, så bruke resten på en jentekveld litt senere! 

LES DETTE:
Buzzador er en type markedsførings-side som spesialiserer seg på å la sine brukere motta, prøve og vise videre produktene sine. Jeg har allerede to pakker før denne, og eg faktisk super fornøyd med siden! Hver gang de får inn en kampanje som de mener passer for meg og mine interesser sender de meg noen spørsmål, og så vurderer de om jeg kunne klart oppgaven bra. 

Hele greien er 100% gratis og alle kan melde seg inn. Dessuten er det ikke noe du får lønn for, du får bare gratis produkter som du får prøve og vise fram, eller dele ut, til vennene dine! Jeg har ivertfall vært medlem der siden mars 2010, og det tok et halvt år før jeg fikk den første kampanjen min, men etter det har det bygget seg litt opp og jeg har fått rundt 3-4 tilbud... 

Når du er ferdig med en kampanje, eller har brukt opp alle produktene, skal du bare fylle ut en rapport om hvordan det har fått i kampanjeperioden. Du bør dessuten har fylt ut noen par lynrapporter i kampanjeperioden, men det tar bare 2 minutter å fylle ut, og du kan legge ved bilder av deg mens du buzzer osvosvsov. 

Du kan melde deg inn ved å trykke på DENNE linken og skrive inn litt informasjon om deg selv! 

 

QUESTION: Er du buzzador?


OMG, jeg griner!

VAMPIRE DIARIES SESONG 3 EPISODE 1!!!! Savnet has been huge, men nå er den endelig her, og jeg har fått sett hele uten problemer denne gangen. 

Småting jeg føler for å nevne;
- Damon ser nå forferdelig ut på håret, klipp deg!
- Håret til Caroline er aaalt for mørkt nå.
- Stefan ser plutselig MYEEE bedre ut!
- Jeg ELSKET denne episoden.  

Så altså, hvis du ikke allerede har sett den, så burde du virkelig se den! Ivertfall ganske lurt hvis jeg pleier å være med deg og du følger med på det, for jeg elsker å røpe ting, så et lite tips, tehe. 

Sanger som ble brukt i denne episoden var for eksempel;
Make It Without You - Andrew Belle

You Make Me Feel... - Cobra Starship
 

Også på slutten var det A Drop In The Ocean, som er verdens nydeligste sang, og den fikk meg da til å begynne å grine, dønn seriøst. Er ikke akuratt første gangen jeg griner til Vampire Diaries heller da, men jeg klarte ikke holde meeeg! 

QUESTION: Har du fått med deg Vampire Diaries S03E01 ? 

Gleder meg til neeeeeste torsdag nååå

 


Jeg druknet.


Sykkeltur i regnet er ikke aaaalltid så gøyyyyy.............. Men kan ikke si noe på at jeg ikke så søt ut da, SE PÅ DEN FJESN!!!
No life.

Etter en slapp helg har jeg nesten klart å fullføre Glee sesong 1... Begynte igår klokken 10.30, og er kommet til episode 19 av totalt 22 episoder. Jaaaa, lite liv i huset mitt.......... So bortsett fra å se på Glee har jeg trent til treningsvideoen 3 ganger siden torsdag og vært på besøk hos Ja9 som veeeldig sjeldent er hjemme siden han har begynt på skole i Stavanger. Fått et nytt tilskudd til minnekroken også, men det får jeg heller vise en annen gang. 

Så nå skal jeg bare kle på meg, også er det familiebesøk om noen timer! Senere tror jeg at jeg sykler eller går opp med Balto til besto, siden det er lenge siden jeg har vært hos de OG jeg vil ta sol. Senere burde jeg også ta hårkur og ansiktsmaske, siden jeg skal bli flink og gjøre det 1 gang i uken minst. 

Har btw tenkt at siden treningsvideoen skal være 10 dager på hvert nivå, og det er 3 nivå, får jeg bruke to uker på et nivå, og daaa får jeg 2 fridager i uken! Så da tar jeg meg fri idag og heller går på tur og tar sol, også begynner jeg igjen i morgen. Burde kanskje ta før og etter bilder, men jeg orker ikke se på magen min sånn som den ser ut nå. Det er også jævli tungt, så selv om det bare er 20 minutter per dag er det et helvete på slutten. Har også trent med gangsperr de siste to dagene...

Se på nydeligste bikkjen min, og tenk på hvor happy han blir når vi går på tur idag; 


Jeg hater dessuten blogg.no for å være så ræv at di snur bildet mitt som egentlig er rett vei og nekter å sette det skikkelig vei igjen. assholes. 

QUESTION: Har du også problemer med bilde-opplasteren?


NomNomNom

Tumblr_lh2z6r94fz1qdpsx9o1_500_largeÆÆÆÆÆH, sulteeen!


Nerder meg


En mac, en halvmac og et monster. En for fritid, en for skole og en for alt annet drit! This is my everyday.

Dessuten har jeg fått ordnet opp i minne/smykke/sminke-avdelingen min! See;


Rihanna-billetten, den falske tattoveringstingen fra tysklandturen, skryte-karakterene fra vg1, bilde av Beauty oog bilde av Therese!


Sminke, høytalere, sparegrisen min som jeg har utenlandske penger i, gresskaret fra konfirmasjonen til Hanne, litt minner fra Tysklandsturen, en lommelykt, noen hårting ooog en skål med nøtter som skal gjøre at jeg slutter å loke rundt på kjøkkenet hele dagen!


Lange smykker på en krok og mest brukte smykker på den andre + dalmatiner-sløyfen min! På siden er øredobb skrinet mitt med en skål med små øredobber og piercinger i oppå. 

Har en minnevegg også, men siden jeg er så lat får jeg heller vise den en annen dag! Nååå kommer dessuten straks Therese, så skal vi begynne på en treningsvideo som skal følges 20 minutter hver eneste dag i 30 dager, i tillegg til at den har 3 steg! 

QUESTION: Har du også en minnekrok?

 


It's busy, busy, busy

skal altså jobbe i morgen OOOG onsdag, i tillegg til at jeg jobbet idag, skal begynne på en sånn treningsvideo som skal gå hver eneste dag i 30 dager, skal jogge 2-3 ganger i uken, har en innlevering som skal være ferdig til torsdag (noe som blir veldig vanskelig i og med at jeg skal jobbe hver eneste dag frem til torsdag) og har en fremføring som skal gjøres ferdig før mandag! Har dessuten helt sykt med leselekser, men de dropper jeg som oftest, siden jeg plukker opp informasjon ganske lett, så jeg bare kan følge med pitte litt i timen og så vite alt jeg trenger å vite. Glemmer alt for fort, though. Nedsig. 

Såeeee. jeg har ivertfall vært flink og gjort ferdig innleveringen som vi skal ha levert inn i morgen klokken 21, så er wayyy ahead der, og herregud så stolt jeg er over den! Bare så over hele greien og følte meg skikkelig proff og allvitende. Tss. Ja. Sååå denne uken skal vi begynne på et lite mini-filmprosjekt vil jeg tro, siden vi skal ha filmlæreren this week. Slutter også 11.30 i morgen og 13.10 på onsdag, så det er en deilig kontrast til hvor stressende denne uken faktisk er. 

Heldigvis har jeg en koselig jobb med folk som er lette og snakke med, og som ikke stresser deg. Så jeg gleder meg faktisk til å jobbe 5-6-7 timer i morgen og onsdag! Da blir det pengaaaar, som jeg trengaaaar, i og med at jeg har brukt rundt 3000 på klær siden torsdag forrige uke......... 


Heij soupsengen full av IngFlo

Vi har da vært i Nipedalen med 1 og 2mk! Tatt massemasse bilder, men jeg orker egentlig ikke legge noe ut her enda, så skal fokusere på å legge ut bilder av nyinnkjøpte tiiing! 


kjøpte maaange produkter av denne serien, ikke akuratt det billigste, men hørte det var aaaltfor bra, så da bare kjørte jeg på! Volum mousse, hårspray, hårkur ooog varmebeskyttende!


Var sånn 3 for 49,- på Cubus, så jeg kjøpte for 98,-!


Kjøpte min føøørste ring idaaag! også sånn 3 for 49,-! Samme med dødningshodene... De rosa øredøbbene er fra bikbok


Åååårh, flekker <3


Blå moods of norway databag? ejaa 


new jacket from bikbok


IngFlo sleeping with my new, beloved teppe!


Our up and coming frisør som skal til å klippe Michaeeelmy love


og en ny ansiktsmaske siden vi skulle ha jentekveld ikveeeld

kjøpte maaaasse mer, men gadd ikke legge ut bilder siden det var så mørkt og jeg hater å bruke blitz! natural light only.

Såååå, ke du syns?


i heart u

Smykke-U'en min som var et skoleprosjekt! 


Dette er da min kreativitet til tusen... Bakgrunnen er ikke 100% hvit fordi jeg ikke har photoshop enda, ooog har ikke hatt tid til å fikse det på skoledataen siden jeg ikke gidder bruke den på skolen lengre. Hadde om typografi ivertfall, hvis dere lurte på hvorfor vi gjorde dette!Byenturenmedtheresen

Skoledagen idag har jeg egentlig bare brukt på å utforske mac'en min, siden jeg elsker den så mye, før vi reiste inn til byn hele gjengen klokken halv to for å jobbe med et engelsk intervju-prosjekt! jeg hadde jo planer med Therese klokken halv 4, så da var Cecilie så snill og vente med meeeeg! 

Allerede før Therese var kommet hadde jeg svidd av 200,- på to gensere som jeg har store planer om å jogge med! De var på saaalg, og så måtte jeg ha de siden de bare skrek DEILIG når jeg tok på de. Tehe. 

Så bare turet vi opp på kinarestaurangen opperst på Galleriet og spiste supaaaaaaarrrrrrrr mat. Som vanlig hadde jeg nudler, med CHICKEN! Etter dette kjøpte jeg meg en høytlivsbukse, en blazer, en helt vanlig svart tights og en stor topp! Legger ut bilder i morgen hvis jeg gidder... Men kjøpte også en mini-sminkebag, en dyr hårspray som er mye mindre enn den jeg pleier å ha med meg på skolen OOOG en paraply. Bare fordi det regner så mye i Bææærgæææn. 

så fant jeg de digge skoene, til 499,-, som bare passet helt perfekt, eller nesten, og som jeg bare måååtte ha! Men siden jeg er så flink holdt jeg meg til den tanken at jeg kun skulle bruke penger på støvletter og ikke et par sko som var for kule til fest :( Endte opp med ingen av delene, og da må jeg ture inn på sartor imorgen ogsåååå. ikke fant jeg jakke eller veske heller........ 

Så siden jeg føler meg så inspirert når jeg har disse fløyels-knappene på tastaturet har jeg skrever myeeee allerede, så bare får jeg slenge inn et bilde så det ikke ble for kjedelig her... Jentekveld med TJ tomorrow, så det skal komme bilde i morgen jaa! 


look how cute, omg!

Så da har jeg fått lastet ned Adobe Master Collection og Microsoft Office for Mac, så jeg føler meg veldig ekspert på sånne ting akuratt nååå! Klarer ikke vente på å få tatt noen nye bilder og endelig få brukt photoshop skikkelig igjen!

 

QUESTION: Noe gøy du har drevet på med idag?


i love this


Heij. i love my mac. 

Oppdatering kommer senere, siden jeg skal til byyyn og intervjue folk med klassen først og så på kinarestaurant og shopping med Therese etterpå! Dessuten skal jeg bli super flink til å blogge nå som jeg har verdens beste data! Kameraet mitt bare ligger hjemme og venter på å få tatt bilde av denne 

Ronny, Cammy og Cammy says hiii 


hits