Mac decals

Siden jeg skal hente mac-en min idaag har jeg drevet å sett på sånne "klistremerker" som du fester på maskinen. Vil ha noe som er personlig, så fant jeg en side med en del sånne, så jeg brukte heeeele dagen igår på å se gjennom! 

Mac Decals Camera Lens MacBook Pro Decal Stickers
Camera-Geeky-photography lover Macbook /any laptop decal vinyl
Canon Mode Dial Macbook Vinyl Decal

Floral Graphic Design -Unity and harmony-Macbook /any laptop decal vinyl
The Heart Shaped Hands MacBook Apple Mac Decal Sticker Vinyl
Chocolate, apple macbook decals sticker, laptop decal vinyl skin,

Cup of coffee, apple macbook decals sticker, laptop decal vinyl skin,

Macbook / Laptop Humor Sticker.
Worldwide FREE Shipping


Altså, jeg SKAL ha et eller annet på baksiden, og jeg vil at det skal være noe som likksom er knyttet til eple, så blir den nok aweeeesome! 

 

QUESTION: Likte du en av de?


I am titanium


Elska denne!


Through my rise and fall, you've been my only friendI love it joo


EG DØØR


DEN 15. SEPTEMBER. HALLO, JEG GLEDER MEG HELT SYKT! Ventet i eviiiigheter nå, anyone else? 


New header for my new blog

Lagde en enkel header til skolebloggen, siden jeg syns den var så stygg. Navnet på skolebloggen får dere ikke, men dere kan få se headeren, so here you go;So yeah, veldig enkel. Skolebloggen skal kun brukes som et skoleprosjekt, og jeg kommer nok kun til å legge ut ting der når jeg er nødt! Har også fått veldig sansen for Wordpress, som er det domene vi bruker, på grunn av alle funksjonene og det faktaet at det rett og slett er bedre enn blogg.no. Så kanskje jeg bytter over der en dag, men da må jeg bare bli bedre på html and stuff like that først, og deeet kommer til å ta tid! 

Så nå mens jeg holder på å skrive dette innlegget kan jeg skrive litt om det å gå andre året på media og kommunikasjon. Vi har fått heeelt nye lærere, bortsett fra utrykkshistorie, og jeg må si jeg savner foto og grafisk lærerne vi hadde. Gleder meg helt sinnsykt til PFO så jeg får hatt de igjen. MEEEN, så har vi jo ikke egentlig foto lengre siden det er byttet ut med film og animasjon osvosv, i don't like that. Så til informasjon til deg som vurderer Laksevåg Media og Kommunikasjon så er VG1 egentlig bare foto og grafisk, unntatt PFO og de få andre små-fagene, mens VG2 er film og animasjon. Foretrekker VG1, jaaa. Vi er dessuten ferdig med naturfag og matte etter første året, og har begynt med samfunnsfag istedet, noe som er helt greit siden jeg hater pugge og tenke-fag! 

Så ja, smått om media andre året. Kommer til å skrive om det flere ganger dette skoleåret, men det tar jeg som det kommer! 

QUESTION: Hva syns du om headeren?


Spotefayyy

Jeg var i happymode igår når jeg endelig fikk kjøpt meg premium. NÅ SKAL JEG BARE BLI SÅNN SKIKKELIG MUSIKK-BLOGGER. Har savnet spotify helt sykt de 3 månedene jeg hadde wimp. IKKE verdt å betale for, mener det. Går helt sinnsykt treigt, og designet er så kjedeliig. Angrer på at jeg faktisk gadd å betale 100 kroner i måneden for det. Dessuten kjøpte jeg meg rød hengelås igår, og nå bare chiller den på den blå skapet mitt.

Random picture av meg selv i emo-style med Julie helt opphengt i dataen sin bak;


Så nå har jeg funnet ut at stipendet mitt er kommet, so da er det juuuhuu, 890 kroner rett inn på kortet....... Brukte myeee penger på skriveting og sånt igår, selv om jeg ikke skjønner hvorfor vi trenger det når vi har data. 2. året er for tøft for meg. Har laget wordpress blogg i tillegg, så nå har jeg blueberry-blooooogg! Navnet på bloggen måtte bli så stygt at jeg nekter å legge den inn her. Skal ivertfall ikke bruke den fast, bare når jeg blir NØDT å bruke den på skolen. Blogg.no ska være mitt faste domene, siden jeg liker den rosa bloggen min så myee, tihi.

Så da kan jeg bare hive ut samme filmen som jeg la ut på et test-innlegg der, here you go;


Er egentlig ganske mye jeg vil si om 2mk, men det kan jeg bare ta i et eget innlegg, skriver det kanskje reeett etterpå, siden jeg skal bli så flink og legge ut minst 1 innlegg daglig! Har sykt lyst å ta turen i fotostudio en time denne uken, så finner vell ut om det blir noe av... 

 

QUESTION: Har du og en wordpress blogg?


And i'm waiting for...

...Mac-en miiin! Skal kunne hente den denne uken fikk jeg høre, så da bare gleder jeg meg helt sykt. Dessuten har jeg så sykt lyst å bytte piercing nå, men tenkte å heller ta det neste tirsdag, siden det da har gått 1 måned og jeg ikke er så nøye med at det må ha gått så og så lenge. Den gror helt fint også, og jeg klarer her greit å rense den, så tror det skal gå heeelt fint! Problemet er; skal jeg bruke den rosa elle blå piercingen først? Dilemma. 

Så nå sitte jeg i dette skoleårets første norsk-time, og jeg har en følelse på at vi kanskje er ferdig klokken 2 i dag. Har også en sterk følelse av at jeg kommer til å være supaaaar flink på skolen dette året, bare vent, skal få et awesome snitt, selv om vi ikke har foto lengre. sadface. NÅ GLEDER JEG MEG HELT SYKT TIL PFO. Random, heihei. 


Også hvis dere ser det har jeg farget håret mitt, noe som resulterte i en ginger-topp på meg. Can you see it? Helene har desverre sykeste bildet av toppen, og nå truer hun med å legge det ut. Hun sier hun skal legge ut bilder av meg som hun påstår jeg har tatt selv. Problemet er at jeg aldri tar bilder av meg selv, så vet ikke hvor hun har det tullet fra. Tihi.

Nå er det ivertfall noen som går og smeller med dører i a-bygget. Vi don't like it. Helene sier hun fikk et spøkelse i øret isted. Har smelt sånn 3 ganger nå, og det begynner å bli irriterendes. Skal banke dette visse spøkelset når jeg ser det!

Sååå, nå har folkene mine begynt å snakka om mat fra IKEA, og all annen mat da, men jeg kommer til å bli den sykeste bollen ette dette skoleåret, siden vi har fått enda en food-addict som Camilla, and her name is Cecilie! Hun er søt. Sitter forran meg nå. Veldig søt altså. 

Summersummer
 

Så sier jeg heijheij fra bollene i 2mka and half 2mkb, jeg skal rulle ned til bussen etterpå, og så rulle inn på jobb, og så rulle over golvet til det blir rent før jeg ruller hele veien hjem også! 

QUESTION: Hvilken skole og linje går du på/vil gå på?

 


Det er sol jo...

... og jeg lager smoothie ♥ Har vært super flink og våknet tidlig for å rake plenen, så bare ble jeg helt uttørket og måtte lage meg noe... Dette endte det opp med;


For dere som ikke vet det så bruker jeg bare en smoothie "blanding" som består av jordbær og eplejuice + noen ganger litt sitronsaft. Jeg bare fyller smoothie-maskinen halvfull med eplejuice og fyller fryste jordbær opp helt til det er like mye som det er juice. Den BESTE blandingen, lover dere. 

Dessuten ser luggen min helt ræv ut idag, se;


Skjønner ikke hva som feiler den... har jo faktisk klippet den hver eneste dag i ferien, men likevel vokser den som ugress...........


stalkiiing

tehe, dødde.

 

Senere skal jeg endelig få farget håret mitt før jeg må legge meg tidlig siden jeg må da tidligtidlig buss i morgen for å nå første dag på skolen, jeg gleder meg helt sykt til å se bestejentene igjen, og så har jeg fått 4 nye gutter og en ny jente i klassen som jeg aldri har møtt før, gonna say hi to them too! 

 

Så nå skal jeg sykle opp og hente en rihanna-billett til i morgen, før jeg turer på jobb... Nå kom dessuten skyene og dekket himmelen, så hvis dette været holder seg skal det ikke bli så gale å gå på jobb idag!


QUESTION: Skal du på Rihanna-konsert i Bergen i morgen?


Apple-love

Da har jeg endelig fått bestilt Macbook, og herregud jeg gleder meg til å få hentet nydeligheten! Ble litt veldig dyrt da, litt over 14 000, men syns egentlig det er verdt det... Bestilte også Moods Of Norway - trekk til den sånn at den bare blir enda mer awesome! Problemet nå er at jeg ikke er noe sikker på når jeg får hentet den, så da får jeg bare vente i spenning på mail om det, i tillegg til å vente i spenning på Rihanna-konsert og skolestart på onsdag! Ja, jeg gleder meg til skolen. Gleder meg til å ha noe å gjøre hver eneste dag, og å endelig få sett bestejentene igjen, fjesn min er happy jaa!

Dessuten har jeg fått meg fast jobb, og skal til Tenerife i desember, så da blir det bare å spare opp til bil, sydentur og mye greier neste år! Må bare få kjøpt meg ny mascara først....... og sko.... og jakke.... No problem. 


Heartheart til dere jo


Får i tillegg buss-buddies dette året, siden så mange fra Sund skal på Laksevåååg! Unntatt IngFlo da, som ditcher meg for Bildøy, no more storefri-kos...

QUESTION: Har du Mac?

Btw. NOEN ANDRE FRA HORDALAND SOM FÅR TIL Å SE HVILKEN KLASSE DE KOMMER I? Jeg kom meg netopp inn på it'slearning, og der er det jo helt tomt, men jeg har funnet timeplaner, og hvilke lærere vi får (har dessuten ikke noe lyst å ha film istedet for foto, men sånn er vell livet), men ikke noe info om hvem stakkarsene som kommer i klasse med meg blir...


New stuff

Siden jeg da har fått lønning turet jeg inn på sartor tilsamans med Karina og IngFlo, så ble det en del ting å drasse med meg hjem... Her er en del av de;


Sko til halv pris, så det ble 99,50 per par, fra mani


Jeg er nå den stolte eier av min første dongeriBUKSE. 199,- fra Gina Tricot


alt til 19,- per stykk... så dessuten ikke at det stod H på smykket før jeg kom hjem, så ja, uheldivis


Topp til 99,- fra bikbok, og gratis sokker, tihiBlazer 49,- og kosebukse 29,-! Syns blazeren var rar på, men så var den så billig, og da bare måtte jeg joooo


Endelig hårfarge jooo, 99,- fra VITA, pluss pinsett til 59,50,- og negleklipper til 39,50,-


Sårt savnet hårspray til 49,50,-, øyenskyggekost til 29,50 og neglelakker for 29,50,- per pakke, alt fra H&M


Skjørt 29,- fra h&m


Enda et skjørt, 199,- fra h&m, so egentlig er svart, og ser mye bedre ut på!


To topper, for 99,- og 29,- fra h&m


Dessuten kjøpte jeg den oransje på gina tricot til mobilen for 19,-, og så fikk jeg den andre av Therese som jeg kan bruke til ipoden, siden mobilen var for stor  til den nydelige tingen:( 

Ke du syns?
...elsker kosebuksen min already


Piercing og poteter

Fikk et spørsmål om jeg kunne legge ut bilde av piercingen, og selv om jeg ikke er så fornøyd med magen min skal jeg heller gjøre det, so here you go;


Så ja, bare se vekk fra magen og se på piercingen istedet! En uke siden jeg og Linnci tok igår, også tok vi på Leading Light i Bergen. Så glad for at det ikke ble noe ring som de fleste klager på...

Så bare lagde jeg meg middag isted, sånn 100% alone siden Hanne fortsatt ligger og sløver seg i søvne på rommet sitt. Det ble da noe random jeg fant i frysen, iste og et eple til dessert! Et lite tips hvis du er ganske blakk og har lyst på iste er å kjøpe iste-pulver i forskjellige smaker... Det har kanskje ikke den samme kvaliteten som den ferdigblandete du kan finne i butikken, men jeg liker den anyways! Så slipper du å drepe deg på å kun drikke vann hele dagen, og drikke iste isted, som btw er mye bedre enn saft...


Se på søte gaffelen, naaaw!

Så da bare må jeg få unnagjort en del ting, klippe plenene, ture på butikken og kjøpe noen greier vi mangler, rydde kjøkkenet, rydde stuen og så bare vaske over alt. Så hvis jeg ikke finner meg noen venner til i kveld blir det spille-kveld på meeg, noe jeg faktisk har hatt sykt lyst på lenge nå, har bare gått i for mye film her. 


Slasking all day, in my beloved slaskeclothes!

Dessuten kommer bestejenten hjem fra Tyrkia idag, så hvis jeg booker henne med en gang jeg får tak i hun skal jeg nok få reservert plass til en Forland-tur på timeplanen hennes en av de nærmeste dagene. Jag gledar mig.

QUESTION: Hva syns du om piercingen?

Jeg har btw blitt super flink å sykle, hehe.


SummerfeelingRart at ikke IngFlo har gått crazy på meg enda, nå som denne har gått på replay de siste 3 timene...
DISCO ROMANCING!


Norway heartheart

Yey for Norge. Selvlaget altså, så ikke så veldig fint og detaljert, men jeg digger de fordet! Så bare ignorer fjesn min, mihi

QUESTION: Ke du syns?
PHOTO: Pineapple in the sunQUESTION: Hva syns du?


nolife

yeah, that's me, som ligger og ruller på golvet helt alene. Det samme gjorde jeg i går, og dagen før det, og dagen før det. Så ja, overskriften matcher mine fancy tidsfordriv. Ejo, jeg har da tatt piercing i navelen, så nå klarer jeg ikke rulle lenger, og bare ligger å stikker beina opp i været mens jeg ligger på ryggen. Hele dagen. This is just so much fun. 


For et fantastisk flott bilde av meg, og spesielt flott av Linnci som monger seg i bakgrunnen. plussmangeprikker. Ja, ironisk.

Jeg bare gleder meg til den lønningen kommer, og jeg kan dra til byn smilende mens jeg tenker på Maccen som soon skal bli min! Har til og med bestilt pc-mappe av Therese som er i Turkey naoo, såååå bare håper jeg hun finner en og har nok penger igjen til å kjøpe it too. Måtte jo gjøre det sånn siden jeg ikke skal til syden før til jul.......


omg. Se så søt vi er.

Well, nå holder jeg jo også på å sulte så burde dra ræven min opp til butikken for å handle litt food til stakkars lille meg som har lånt alle pengene til Linnci fordi jeg holdt på å dø i byn i går. Da spiste vi iverfall pizza, me and Linnci and Tina, ikke Ingolf da, siden hun valgte å ditche oss for å spise lasagne i stedet. I ENVY HER. Og JA, dette ble veldig rotete ser jeg, men håper du skjønner poenget.

OG JA, HERREGUD, JEG FANT EN LEDNING SÅ JEG KUNNE KOBLE SKOLEDATAEN TIL TV'EN! Hadde dere bare sett fjesn min i det øyeblikket jeg fant den ledningen, DET VAR SÅ FILLED WITH HAPPINESS! Så grr, grr, nå kan jeg ENDELIG se filmene mine som jeg har på dataen på teveæn! LIVET ♥

Aw. Har dere lest dere helt ned her? Flinkiser. Skjønte så vidt hva jeg skrev selv, jeg. Så da bare turer jeg på butikken og kjøper inn litt food! tudelu

QUESTION: Har du piercing i navelen?

 


hits