Do you have any idea how much i love maltesers?

Hallao. Verdens beste snop jo! Lovde meg selv at hvis Helene kommer hjem med en pose til meg skal jeg slutte heelt med annet snop, kun spise maltesers! Dessuten har Therese, Linnci og Ingrid lovet meg å kjøpe too, so i'm in heaven! Skal prøve å ikke bli feit though.... Vil også ha sånne karamell-ting, sånn som er hvit med røde striper... 
 Sooo.. nothing else happening?


Tema: Changes

Jeg fikk plutselig et kick, ville skrive om forandringer, og da bare gjør jeg det siden jeg ikke har så mye annet å ta meg til uansett!

Jeg er en person som vanligvis tenker veldig mye over ting jeg gjør, men i det siste har jeg bare endret tenkemåte helt. Meningene mine er så å si forsvunnet helt, og det fins ikke så mye jeg hater eller elsker lenger. For å være ærlig vet jeg ikke helt hva som har skjedd med meg, for jeg er så forvirret... Jeg bare vil ikke være den normale, kjedelige jenta anymore. 
 

Hva skjedde med denne jenta? 


Kanskje ikke noe man kan se på utsiden, men hodet mitt er helt eksplodert. Jeg bare vokser fra noen venner og blir gjenforent med andre, prøver nye ting og strekker mine egne grenser så langt jeg bare klarer. Helt seriøst så syns jeg selv at jeg har blitt tynnere, men ikke så mye, og det tror jeg at kommer fra det at jeg faktisk er stresset 24/7... Jeg spiser mindre, sjeldnere, dårligere og bare ligger å drar meg i sengen. Klarer ikke bestemme meg for noe lenger, og har blitt veldig mye mer spontan av meg. 

Jeg er ikke redd for hva andre mennesker syns om meg lengre, selv om jeg mister noe inni meg når noen velger å kjefte på meg. Det var vell det jeg prøvde å gjemme fra meg før, når jeg ikke turde ta kontakt med folk, det å gjemme seg for alt negativt i verden. Jeg bare håper, og tror, at andre folk syns jeg har forandret meg på en positiv måte. Cause we're living to make other people happy, or something like that. Jeg vil ikke være som en eller annen "vanlig" jente, og de som kjenner meg tror jeg vil si at jeg ikke er det. 

Jeg har opplevd så sykt mye dette skoleåret, møtt verdens mest herlige mennesker og hatt gleden av å bli skikkelig kjent med verdens beste Ingrid Flornes som nå er en person jeg kan kalle min beste venn! Året har hatt en del nedturer, men jeg vil tro jeg har håndtert de på den meste måten jeg kunne gjort det på, for jeg har det ikke noe gale sånn som livet er nå...Jeg savner kanskje 10.klasse, men jeg har det ganske så fint nå. Det negative er jo at jeg og hun som tidligere var verdens beste bff har sklidd fra hverandre. Mye på grunn av gutter, faktisk kun på grunn av gutter. Jeg ser hun jo selfølgelig av og til, men ikke oftere enn 1 gang annehver uke. Vi har vell bare forandret oss og vokst fra hverandre, selv om det gjør ganske vondt. 

Jeg har vært en person som ikke har klart å innse at jeg har mistet en venn, og bare sagt til meg selv at alt skal ordne seg til slutt, noe det faktisk har gjort den dag i dag. Selv om vennene mine har forandret seg, har jeg klart å forandre meg med dem, og tilpasse meg. Du kan finne ut ganske mye om personligheten mine bare ved å se hvem mine beste venner er, selfølgelig funker kun dette hvis du kjenner vennene mine da, mihi.


En del minner with some friends, loveuall

Så nå har jeg bare fått skrevet ned akuratt det jeg tenkte på denne nothing-to-do dagen, så bare;
Maybe this is what they call growing up?


The little things

En veeeldig genial side, som jeg fikk inspirasjon til bildeboken min fra, er kaaalt justlittlethings.tumblr.com
Ivertfall så legges det ut bilder med tekst som de fleste kan kjenne seg igjen i, altså ting som handler om de små tingene i livet... Worth visiting! (ejaaaaa! hjerte!)

 Så er det bare til å nyte denne siden, fordi jeg elsker den. Selv om det bare er tekst bringer det frem minner!


There is just one life for each of us: our own.

Siden det var så fint vææær, og jeg så på en eller annen superflink fotograf sine bilde, fikk jeg lyst å ta litt bilder utendørs. And so i did.


Pink flowaaaars!
Skjønner ikke hva som skjedde her. Den var jo rosa jooo!


BikkjooooBAM. Der var han igjen.


HeiHeij sola


Hengekøya - verdens beste thinkingspot.Oh, you dazzling foot, why you just hanging there? Stiliish.

 

Sååååå, hehe; ke du syns om disse? 

Nå bare turer jeg ut for å se om pappa har fikset firhjulingen, og så kanskje gå meg en tur til Austefjorden, to be sprek!


Photoshoot

Jobb søkes. Seriøst. JEG VIL VÆRE HJEMME I FERIEN. I don't wanna go to Sverige, og det er nok det jeg blir nødt til å gjøre hvis jeg ikke klarer å skaffe meg en enkel jobb. Så drep meg. 

Dessuten hadde vi jo ikke noe som helst å finne på en eller annen dag på skolen forrige uke, så da bare ble det til en liten photoshop, i regi av Camilla. 

Ejaaaa, var litt sånn hallveis-naken-ting. I følge min mening ble det ikke noe hore-aktig, for det er ikke meg, så resultatet ble nå ikke så gale det! 


Grunnen til at jeg prøvde å sette vinger på dette bildet var jo at jeg orginale bildet var for grovt for offentligheten, i følge noen visse folk, men nå kan det være jeg poster det allikevell, bare ikke på bloggen! Dessuten, se hvor elendig jeg har vært til å få frem håret, sååå elendig!


Burde kanskje farge etterveksten...

Så ivertfall; ke du syyns?

 


Pakke i posteeen!

Idag fikk jeg altså en pakke fra buzzador, som er en side hvor du får gratis produkter i bytte mot at du "buzzer" om produktet til andre mennesker. Den inneholdt ivertfall to flasker med 200 ml St Moriz selvbruningsmousse, en hanskepåfører og en brosjyre med informasjon om produktet.

Vitsen er ivertfall at jeg skal prøve produktet, så snakke om det og la andre prøve det. Jeg har ivertfall aldri prøvd selvbruning før, og gleder meg faktisk litt til å prøve det, selv om jeg er redd for å se oransje ut. JEG SKAL IVERTFALL SKRIVE HVA JEG SYNS PÅ BLOGGEN NÅR JEG ER FERDIG, så kan jo dere vurdere om dere vil prøve det ogsåååå.

And it looks like this: Tror jeg tar å gjør det en time før jeg skal legge meg, så bare tar jeg før og etter bilde eller noe! 

Vil du bli medlem av buzzador og få slike muligheter som dette kan du trykke på denne linken!  

 

QUESTION: Har du prøvd denne før?


Film: Paul, Sucker Punch, The Runaways og Knight And Day

Jeg bare får skrevet opp alle filmer jeg har på nedlastings-listen min, så jeg ikke glemmer hva jeg syns om de!

Paul (2011): 


Handler om Paul som prøver å rømme fra å bli drept til fordel for forskning, og prøver å komme seg til et sted hvor han kan kontakte resten av rasen sin, since he's an alien likksom. Ikke så mye vanskeligere handling enn det. 

Han, ovenfor, var faktisk dritkul, men jeg ville ikke tatt på han, blæsj.  IVERTFALL så var dette en ganske god komedie, og jeg digger jo Nick Frost og Simon Pegg, som for eksempel spiller sammen i Hot Fuzz og Shaun Of The Dead, så jeg liiikte denne! Worth watching!

Sucker Punch (2011):


En jente blir innlagt på en slags instutisjon på grunn av hennes voldelige stefar. Der møter hun 4 andre jenter, og sammen kommer de opp med en plan for å rømme, og bli fri. Det er en slags klubb, hvor jentene danser og menn fra utsiden kommer og ser på, og hovedpersonen bruker da dansingen for å distrahere målene, mens de andre jentene skaffer det de trenger til planen sin.Altså, jeg elsker denne filmen, og har sett den et par ganger. Har en litt tragisk slutt, men whatever. Har også lest flere plasser på nettet at den har fått dårlige omtaler og at det er maaange som ikke liker den, og det er så irriterende med sånne! Hvis du ikke skjønner hva jeg mener så er det sånne personer som tar hver enkelt film som et ellet annet budskap, som er nødt å gi mening, og hvis filmen ikke gjør det, og altså bare er til underholding, står den på hatlisten deres. I say; god underholding, og det er det film er til for, så da blir filmen automatisk god!

The Runaways (2010): 


Basert på bandet "The Runaways", Joan Jett og Cherie Currie. Filmen foregår jo selføgelig på 70-tallet, og er også selfølgelig en film om narkotika, alkohol og andre slike ting som skjedde på den tiden. Jeg likte nok denne også, selv om den er en film i dramasjangeren, og det ikke er så ofte jeg liker de filmene. Denne var likksom, spesiell, men ganske tøff allikevell. Er jo litt lenge siden jeg har sett den nå, så kan nok ikke gå så mye innpå detaljene, og da blir det likksom ca. hva jeg syns om den. Er utrolig nok ganske fascinert av sånne historier, så jeg bare fulgte med som bare det! 

Knight and day (2010):


Handler om June som skal ta fly hjem og møter på en mann flere ganger, som prøver å holde henne unna flyet sitt. Hun kommer seg likevell på det, og flyet kræsjer etter at han, Roy, drepte pilotene. Hun våkner opp neste dag etter å ha fått vite at at hun er i fare og må si at hun ikke kjenner han. Da politiet kommer og henter henne redder Roy henne og June opplever mye forvirrelse når hun ikke klarer å være sikker på om han faktisk er på den gode eller onde siden. Roy forklarer at det er blitt oppfunnet et superbatteri som en han jobbet med før i FBI har lyst på, og vil gjøre alt for å få tak i. Dette batteriet har da Roy, som prøver å holde batteriet trygt.DET SER SÅ SYKT GØY Å KJØRE GJENNOM SPANIA PÅ MOTORSYKKEL. Herregud. I want to tooooooo. Nok om det; enda en film jeg elsket! Humoren var på linje med min egen, og de kombinerte action og komedie, noe jeg digger. Så jaaa, min type film dette.

 

Var vell en del filmer idag daaaa, så, har du sett noen av disse?


 Film: Primal, My Soul To Take og The Unborn

Jaaa, så jeg bare skriver et innlegg om skrekk/triller-filmer, så skriver jeg et til etterpå med enda flere filmer jeg har glodd på i det siste. Grunnen til at jeg gidder å skrive sånne er jo at da har jeg alt samlet på en plass hvis jeg noensinne lurte på om den og den filmen var gøy osv hvis jeg finner på å se den igjen, og sånn hvis dere lurer på andres mening om en viss film selfølgelig daaaa, så kan dere ba sjekke om jeg har skrevet noe om den heeer...

Primal (2010):


Skal ærlig talt si, eller skrive daaaa, at jeg digget coveret på denne!

Seks venner reiser på tur for å studere et eldgammelt steinmaleri, en eller annen plass i Australia. Etter at en av jentene bader i en innsjø nær campingplassen deres blir hun forvirret, syk og begynner å miste tennene. Plutselig er hun forvandlet til en slags huleboer, som prøver å drepe alt og alle. Denne filmer var ivertfall spesiell. Ikke var den dårlig, ikke var den bra, men fortsatt et helt ok tidsfordriv. Likte ikke skuespillerene though, spesielt ikke hun blonde på bildet over og den nerdete kjæresten hennes. Slutten var veldig forvirrende, og jeg bare skjønte den ikke. Resten av filmen var ganske enkel å skjønne da, så det gikk helt fint! 


My Soul To Take (2010):
Handler om en seriemorder som kommer tilbake til en by for å drepe 7 tenåringer, som alle var født samme dagen som han selv skal ha blitt drept. Det er to teorier som går gjennom hele filmen; Enten er det seriemorderen som har klart å overleve i 16 år uten å ha blitt oppdaget, eller så er det en av tenåringene som har fått "den onde sjelen" hans og lever med to personligheter. 

 

En ganske forvirrende film på begynnelsen, men det kommer seg på slutten. Jeg personlig skjønte jo hvem killeren var fra begynnelsen, men ikke alle som gjør det da. Hovedskuespilleren, Max Thieriot, han eeer sååå fin, så det er jo et pluss med å se denne filmen! Ingrid var enig med meg, btw, so suprise, for hun er kresen som bare det! 


The Unborn (2009):
Handler om en jente som finner ut at hun egentlig er tvilling da en ond sjel begynner å hjemsøke henne.  Hun begynner å skjønne hvorfor moren forlot hun som barn, og at denne onde sjelen kommer fra en familieforbannelse som går helt tilbake til andre verdenskrig. 

'

Denne filmen var EKKEL. En sånn skikkeli skrekk-film, som jeg faktisk har grunn til å gjemme meg bak puten for. Dessuten var den spennende gjennom hele filmen, og det er faktisk ikke mange filmer som klarer. So worth watching!  


QUESTION: Har du sett en av disse? 


I'm in heaven!


Understreker JOE JONAS - SEE NO MORE! Har bare sittet og ventet på at den skal bli tilgjengelig på WIMP, og det skulle den altså gjøre tirsdag 14.juni! Dessuten kommer det ny episode av Pretty Little Liars senere idaaag! 

Skal helt ærlig innrømme at denne sangen har gått -> om igjen 50 ganger på rad -> 1 annen sang -> See No More 50 ganger på rad til! Altså, hele helgen, men can you blame me? SE PÅ HAN! 


Bare sier deeeet, hør den, hvis du ikke har gjort det før! 

Link til sangen på youtube; HER!

Link til sangen på spotify; HER!

Link til sangen på WIMP; HER!

 

I don't wanna wait for you 
I don't wanna wake up thinkin, hopin 
You'll get it right this time 
'Cause you know that you're so cold 
I don't wanna see no more 
And I can't get away from you 

It's one of the reasons why 
That I just can't get you out my mind 
And all I keep seein is your picture 
But I don't wanna see no more 
But I don't wanna see no more 
I don't wanna see no more 
I don't wanna see no more 

 

Skal bli min nye ringetone, lovelove
Victoria's Secret

Jeg bare turet innom hjemmesiden jeg, siden jeg trenger ny bikini, og som oftest så passer aldri bikiniene på for eksempel H&M og Cubus meg lenger... Fant et par jeg likte, tell me what you think :))


Det som suger er jo at jeg ikke kan bruke sånne tubetopper, og egentlig bare kan bruke sånne typer som den øverste... Men likevell, i want one!


Hvilken likte du best? 


Jeg trenger virkelig venner.

Så, her bare sitter jeg, på Forland all alone. Ingen som gidder å komme ut til meg, og jeg blir forever alone. Tok noen bilder isted, og måtte sette bikkjo i band utenfor fordi han sutret så mye... Tenker på å trene litt senere, siden jeg hater å jogge midt på dagen når alle skal glooo! 

 
Just chillin in the hengekøy, sånn still forever alone


Eheee, jaaaa, speilbilde blir det bare når jeg ikke har noen andre til å ta bilde. This sucks.


Bikkjo miiii


Bare fant meg en is jeg, og spiste den helt alene. 


Fikk den planen om å henge kameraet opp i båndet til bikkjo som svever fra terassen til et tre på andre enden av plenen. Funket ikke så bra...


Så sånn slask ser jeg ut i dag, klar for å hoppe rundt, men ender opp med å sitte fast inne hele dagen...

Da får jeg heller bare glede meg til neste uke, jeg da. Skal skrive et par anmeldelser på bloggen etterpå, på noen filmer jeg har sett den siste uken!

Såååååå, hva har du gjort idag?


Birtdaypictures og Tyskland-PolenI dag er det dessuten 1 år siden vi reiste på Tyskland-Polen turen, og herregud som jeg savner det!QUESTION: Har du vært på Tyskland-Polen tur?


I don't wanna see no more!Herregud jeg elsket denne sangen! Joe Jonas btw, going solo? 


Where do we go?I liked it! Did you?


New stuuuff

Var på Lagunen med Ingolfen idag, for å lete etter et nytt skjørt, and some new clothes for jenta som blir 17 om 2 timer! Fant meg et høytlivskjørt på Vero Moda til 249,-, så jeg bare kjøpte deg jeg, cause i liked it! 


Såååånn på fremsiden


Såååånn på baksiden


Og sånn hvis du ser nærmere er det lommer på det, så yey me, nå får jeg plass til mobilen på rumpeeeen! Passer finfint med en stor, mønstrete topp på fest, eller en med helt enkel farge...

Måtte finne frem det gamle objektivet siden mitt fancy 50mm ikke klarer å zoome og bare fikk en tiendedel med av skjørtet, and that just sucks. 

DERETTER fikk jeg og Ingolfen lyst på litt kinamat, så vi tok den avanserte ruten med å gå til busstoppet med lagunen, ta bussen til nesttun, bybanen til byn og så gå hele veien opp til øverste etasje på Galleriet, hvor vi måtte gå noen ekstra runder fordi vi egentlig ikke har retningssans. Så jeg spiste litt nuudles, Ingrid litt ris og KINESISK BIFF, før vi, eller Ingrid, bestilte is med sjokoladesaus som vi fikk levert i to skåler! Den var gooood, selv om det er ganske overbetalt å ta 50 kroner for 2 kuler med is...................

Vi hadde jo fri idag, grunnet eksamen som jeg heldigviiis har sluppet å komme opp i enda..... Så imåren skal jeg møte klokken 10.15 for å ha en fremføring, så møte Ingrid på sartor og kjøpe inn litt food til hennes birthday, ta bussen til Skogsvåååg, kle på oss og så feire litt IngFlo'turnin'seventeen! 

Og ja, jeg tar med meg speilrefleksen, så det blir bilder å pynte bloggen meeed i morgen/lørdag!


Eg har blomar i mitt hår


QUESTION: Hva syns du om skjørtet?

Nå bare turer jeg ut på en liten tur med bikkjo, før jeg laller meeg, good night everyone!PHOTO: Ingolf i studio


Tatt og redigert av meeeeeg, så bare stilte Ingolfen opp og posed! Må si meg veeeldig fornøyd, samme er det vell med Ingrid, som har fått 23 likes already på sitt nye profilbilde! Hehehe! Proud Ingolf

 

Give me some tilbakemeldinger down below : ) 
Film: You Again & Revenge Of The Bridesmaids

Jeg bare tok å så en liten samling jentefilmer idag jeeeg! Skriver mini-anmeldelse på de også da...

You Again (2010):

Handler om en jente som reiser hjem til familien sin for å være med i brorens brullyp. Hun har enda ikke møtt bruden, men får seg en overaskelse når hun finner ut at bruden er samme jenten som ødelagte livet hennes på "high school" (videregående?). Ivertfall så er også brudens tante og brudgommens far også ganske fjerne venner(if i can use those words?), og dette fører til diverse ting som dere får se filmen for å få med dere!Hva kan jeg si om denne filmen? ... Den så ivertfall veldig bra ut på begynnelsen, og jeg må si at den ikke skuffet meg! Definitivt en jentefilm! Ganske bra tidsfordriv, og handlingen var ikke så dårlig. Anbefalest til jentekveld!

Revenge Of The Bridesmaids(2010): 


Handler om to jenter som reiser tilbake til hjembyen på besøk. Der møter de deres nære venn, Rachel, som har mistet kjæresten til dere eks-venn Caitlin. Tidlig i filmen finner dere ut at Caitlin har lurt Tony, Rachels eks, til å gifte seg med hun ved å si at hun er gravid, når hun egentlig bare er ute etter pengene hans. Ikke dårlig, og ganske underholdende. Veldig jentefilm denne også, så bare til å samle jentegjengen og kose dere. Worth watching! Seeelv om Raven-Symone overspiller, som vanlig.  

Så om du har en jentekveld coming up, burde du kjøpe/leie/laste ned en av disse, elle begge. I dunnau. 

QUESTION:
Har du sett en av de? 


cause we have had the time of our livesFilm: Devil

Siden jeg tenkte det var litt lenge siden forrige mini-filmanmeldelse, burde jeg skrive en ny en i dag! Da ble det "Devil" som jeg fikk låne av Helene, og så rett isted! 

Devil (2010):


På begynnelsen er det en mann som snakker, og forteller en historie som moren hans pleide å fortelle han når han var liten. Den handler om djevelen, og om at han samler sammen en gruppe mennesker som har syndet på jorden og får dem mot hverandre. Etterhvert så dreper han en og en av dem, i formen som en av personene. Det er ivertfall det som filmen er basert på, og det som skjer i filmen.Skal jeg være ærlig, og litt negativ, så var denne altfor kjedelig for min smak, ivertfall siden det skal være en thriller. På en eller annen måte minnet den meg om "speed", ikke helt sikker på hvorfor... MEN filmen er heller ikke den verste jeg har sett, så det var ikke noe bortkastet tid å se den akuratt... 

 

QUESTION: Har du sett devil?


PHOTO: Freedom


Freedom - gotta love the taste of it


Pretty, pretty friends


Satset på dette som nytt profilbilde jeeeg. 
 

 

Er btw ganske fornøyd med så mangen "hjerter" jeg har fått på bildene mine på weheartit. Jeg bare tar det som at andre mennesker liker bildene jeg tar, so happy!

En link til weheartit-siden min! Hvis det står "Ronja Kristin" på bildene er det altså jeg som har tatt deeeee...


Hva syns du ? 

PHOTO: Friends


Et litt gammelt bilde, men herlig fordeom!så nydeligeee.....


Herreguuud så jeg elsker vampire diaries-sangene!


Back to vampire diaries igjeeen! Er da kommet til sesong 2 episode 4, siden jeg valgte å se alle episodene om igjen mens jeg venter på sesong 3, som ikke kommer før til høsten -.-...

QUESTION: Følger du med på vampire diaries?


Regner vekk

Fjellturen til meg og Ingrid er da utsatt. KUN på grunn av det hersens regnet. Er hersens et ord, egentlig? Føler jeg aldri har hørt det før, men på en måte så har jeg.........

IVERTFALL så må vi vente til været roer seg, eller kanskje bare flytte til utlandet med en gang. Får vell bare sitte her og bli feit! 

Har btw en ide til nye bilder, denne gangen med fargerike tepper! Fant ikke akuratt det jeg ville finne på weheartit, så tok det så lignet mest på det jeg tenkte;
5739925280_eed34ec734_z_large Tumblr_lkyx17ue3q1qg0l6xo1_500_largeTumblr_ljwoouwweg1qzh7tdo1_500_large


Altså, jeg og Mariell er ikke sikker på om det blir i studio eller ute, for det spørs jo hvilket vær det blir. Det er ivertfall meldt sol neste uke, så jeg håper på deeet

 

QUESTION: Har du en ide til fine teppe-bilder? heheheheh


hits