Some pictures from today


Vår kjære, forrvirrede mattelærer Oen


Meg og HelMat som prøver å være kul med skeive 3d-briller


Posing i hagen

 

Så da har dagen da bestått av VilVite-besøk med klassen, noe som bare varte i 50 minutt før vi fikk ture hjem. Da var jo selfølgelig den eneste bussen på to timer akuratt gått, så jeg ventet i byn med HelMat og LenJus. Når jeg kom hjem var det da barnepass og jordbær som ventet på meg, før jeg parkerte meg i sofaen for å se på forskjellige varme land til jeg og noen andres planlagte vennetur 2012! Problemet er jo at jeg må vente til desember siden alle da er 18 år... Og IngFlo klager på at det er kaldt overalt da.

I morgen blir det da enten matte- eller naturfag-blokkdag, klarer bare ikke være sikker... Anyways tenker jeg treningstights til bekledning! Holder dessuten på å laste ned Toy Story-trilogien sånn at jeg har underholding. Mihi.

 

QUESTION: Liker du jordbær?
Fotoboken

Da var bildena av fotoboken tatt, selv om jeg ikke orket å bry meg så mye om fokuset og fargene på bildene. Så er det jo faktisk innholdet på BOKEN som gjelder, ikke bildene AV boken. Mihi.


 Fremsiden. Tenkte den passet perfekt jeg, bare helt enkelt... 
Forsatsen. I tilfelle du ikke ser hva som står:

The little things in life - Denne boken er aget på idéen min om å samle de søte, nydelige, utrolige, herlige stundene. De små øyeblikkene og gjenstandene i livet som de flest ikke tenker over. Gjennom bildene i denne boken har jeg prøvd å vise hva som betyr mye for meg, gjennom fotografiske bilder og bilder jeg selv har laget i photoshop.
Jeg har basert bildene mine på mine egne minner og meninger, og forventer ikke at noen andre skal skjønne det, selv om jeg håper de fleste kan kjenne seg igjen og tenke, "jeg kunne ikke vært mer enig".Ganske uklart, men "someone you can depend on"-siden min. Selv om det er my girls nice asses, er det likksom hele jenta x3 daaaa. IngFlo, Linnci og TJ! Kanskje litt overdreve, men jeg likaaar deeet!Skriften er kanskje litt vanskelig å skjønne, har hørt det av et par... Står ivertfall "Getting a bonfire started". Photoshop bidet jeg lå ut på bloggen tidligere som ingen skjønteeee. Altså, det står "New shoes". :)Teksten ble så uklar her, noe jeg ikke så før akuratt nå, faktisk. Tror det trekker ned litt på karakteren. Nedsiiig. Dette er ivertfall den sjarmerende bikkjen min i aksjon.

Her er det likksom vitsen at den nederste linje skal leses, for den opperste er altså rotaaated...Fargene er egentlig veldig mye mørkere!Uklart igjeeen. Syns kanskje buen så litt rar ut?The first sign of spring.Linnci as a model! Hun ser litt ginger ut her da, men det er jo bare søtt...Sistah powah. Pappa syns hun lignet på en ginger, hehehehehe.
Walking barefot on grass!Også var det baksiden. Skulle nok hadde en baksats, men jeg glemte det.... En ganske kjedelig slutt på boken, kanskje?

 

Alle bilder er ivertfall tatt og redigert av meg. Har også laget skriftene selv i photoshop, så ingenting er "stjelt" fra noen :) 

QUESTION: Hva syns du?


Let us all unite.

Senere legger jeg ut bilder av bildeboken min, hvis det er nok lys til å ta bilder uten blits når jeg kommer hjem that is, siden jeg eeeendelig har fått printet ut og levert den inn. På tide. 

Nå blir det prøveeeeeeeeee, så tudelu!


Respekt !
NomNomTyggis


Denne = nam. Smaker litt fruktkaramell i grunn...


Hjemme = ingen blogging.

True dat. Overskriften altsååå. Blogg.no bare nekter å fungere hjemme, så nedsig. 

Ivertfall har jeg tilbragt dagene med å se ferdig sesong 1 av vampire diaries igjen, og hatt utrolig vondt i magen. Så nå bare sitter jeg på skolen og har utrykkshistorie siden vi egentlig skal ha prøve imorgen, noe jeg faktisk tviler på at kommer til å skje. Dessuten er det oppsig at vi bare skal på skolen to dager neste uke *oppsig tommel*. 


En annen tidsfordrivelse i det siste. 

EN LITEN OPPDATERING; Jeg skal på kino på fredag, se Hangover 2, og så i bursdag på lørdag. SÅ ENDELIIIG SKAL JEG FÅ TATT NYE BILDER AV MENNESKER. 

Dessuten blir det sleepover hos Ingrid imorgen. Så jeg skal bare ture på sartor i dag når skolen er ferdig, altså klokken 12 vil jeg tro, sååå bare søke på en jobb fordi jeg er desperat nå, og deretter øve til prøven-som-vi-kanskje-skal-ha-i-morgen-som-krever-at-vi-leser-150-sider før jeg pakker min stuff til sleepoveren og sove søtt i min seng. 

 

Tror btw jeg legger ut fotoboken idag, og det blir screenshots siden jeg ikke har fått printet boken ut grunnet en elendig skoleprinter. 

 

QUESTION: Hva har du gjort i det siste?
Svar på spørsmålsrunde!

Jeg skulle jo egentlig hatt en videoblgg til dette, men til det må luggen min se bra ut, noe den ikke gjør, så da blir det nå bare skriftlige svar!

Hvor mange kommentarer har du fått på bloggen din?
Veldig lite, egentlig...  536 kommentarer siden november/desember.

Hva er meningen med livet?
Meningen med livet er å gjøre hva en selv vil, å ikke la seg selv stoppe av andres meninger. 

Bestevenner?
 
Er egentlig ganske bestemt på hvem som er mine beste, selv om det endrer seg hele tiden på hvem jeg er med og tilbringer mest tid med. Det siste året har jeg for eksempel vært veldig mye med Ingrid, noe jeg ikke var for et år siden da jeg egentlig kun var med Therese. Ting har egentlig balansert seg veldig ut nå, og jeg føler at jeg klarer å være med de fleste akuratt passe mye. Ivertfall, av jentene er det Ingrid, Therese og Linn Cecilie AKA IngFlo, TJ og Linnci, mens av guttene er det Jan Arne, Mohammed og Christian AKA Ja9, Bulf og Crøllo. 

Et fint bilde av bestevenner

 

Favorittmat?
Definitivt lasagne og jordbær!

Favorittfarge?
Ganske nøytral til sånt, men blå kanskje?

Sommer, vinter, vår eller høst?
Sommer of course.

Øyenfarge?
Blågrå, vil jeg tro...

Ca. sånn


Naturlig hårfarge?
Vet ikke helt hva det kalles, men kanskje skitten blond, eller lysebrunt.

Kjole eller skjørt?
Liker vell egentlig best kjørt, men kun hvis de er sånne "blyantskjørt", if you know what i mean!

Tights, dongeri eller slaskebukse?
Dongeritights! Ikke den typen som er bukseversjonen, men tightsversjonen! Dessuten er også treningstights noe av det beste som finnes!

woop woop!

Stram genser eller hettegenser?
En litt stor genser kanskje, men syns det er finest med stram genser...

Hvorfor valgte du medier og kommunikasjon?
Ehm, jo, fordi at jeg brukte ca. hele 10.klasse på å ta bilder av mennesker rundt med. I tillegg var dette den eneste linjen jeg følte kunne passe min personlighet og mine interesser, så ble ikke valget så vanskelig.

Hvilket kamera har du?
Jeg har canon 450d + det vanlige 18-55mm objektivet og 50mm f/1.8 + "apestativet" mitt.

I tillegg har jeg etlant filmkamera som det står "hitachi" på som ikke er til å anbefale, batteriet varer jo ikke lengre enn en halvtime...

Har du noen gang ridd en hest?
Skal innrømme at det har jeg faktisk! Ikke så mange ganger da, men jeg har no gjort det før ivertfall...

Hva er du mest redd for i hele verden?
Er ganske redd deg, Camilla, og så hater jeg den følelsen du får når du er klar over at det går en edderkopp rundt deg og du ikke har peiling på hvor den er!

Hvor mange truser har du? Kan du vise favoritten?
Må nok skuffe deg der, siden jeg ikke fikk laget noe videoblogg, men antallet er uncountable! 

Hva skal du i sommer?
I sommer skal jeg ha skaffet meg selv en sommerjobb og da jobbe en måned for å slippe å være med på familiebåttur like lenge. Dessuten skal jeg jo på rihanna-konserten i august! Annet enn det skal jeg være med mine dypt savnede venner, ligge mye i telt, gå på mange fjellturer og bare ha det gøy!

Summer 2010 

Hvordan skal drømmegutten være?
Jeg har nok ingen spesiell drømmegutt, selvom Ian Somerhalder er ganske nærme, så må han ivertfall først å fremst ha en god humor og være en person jeg kan si alt til, uansett hvor flaut det er. Han må være en som ikke endrer måten han er på når han er med venner, og tåle å se meg uten sminke. Han må tåle å gå på turer med meg, og ikke være en fast røyker. Ikke for klengete, men heller ikke for avvisende.  Skal ikke si at uteseende ikke betyr noe, for det gjør det. Då hvis du setter sammen alt ovenfor finner du en sjelden type gutt, noe som vil si at jeg er kresen. I don't play hard to get, I play never gonna happen. 

Beskriv hver enkelt venn med et ord!
 Jo altså, i følge Camilla skal dette være 1 ord per venn jeg har på facebook, noe som vil si 606 ord. Så jeg må skuffe deg der. Dessuten er hver eneste av mine venner håndplukket av meg fordi jeg vil at akuratt de skal være i livet mitt, og med min sære humor blir det mennesker som ligner litt på meg, bare fordi at hvis de var normale hadde det ikke vært noe gøyt. 

Beskriv deg selv med 5 ord!
Snill, spesiell, målrettet, sta og drømmende!
 
Get my point?

Er gullfisk tøft? 
Gullfisker er supertøft, selv om skilpadder er tøffere. 

 

Må si jeg er skuffet over at jeg ikke fikk svart på dette på en videoblogg, så da får jeg nå bare ta det opp igjen neste gang da!

 

QUESTION: Er det noe mer du lurer på? 

 så da bare tar vi å koser oss videre, sneyks everyone!
 


Come back when you canSiiiden jeg har begynt på Vampire Diaries sesong 1 igjen kan dere få nyte denne fine sangen, kjære lesere! Sluttsangen på episode 9, hvis du luuurte...


Feeerdig!

PFO-prosjektet mitt er endelig ferdig, og det ble jammen meg fargerikt! Skal få printet ut alt og småjustert på detaljer i morgen før jeg setter det sammen til en bok, kanskje to, og leverer alt inn...

Looooover og få filmet svarene på spørsmålsrunden i løpet av helgen, hadde jo egentlig tenkt å gjøre det i dag, men luggen min var ikke samarbeidsvillig. I tillegg skal dere få se boken min i utprintet versjon, såeee glede dere! 


Just hide in the plant. Så ser du mye friskere ut.


Goood night everyoneeee


Photo: Imperfections


Sminkeløs og nettopp våknet- fins jo bare ikke finere.................. Og herregud jeg hater området rundt øynene mine.
Gratulerer med dagen, Norge!

It's the 17th of may, så kooooselig daaaaaa

Det eneste negative er jo at jeg må på med bunaden, noe jeg bare ikke vil. 


Konfirmasjonen min i 2009, altså 2 år siden! Vestlandsdrakt, hvis noen luuurte 

 

Ivertfall så kan dere kose dere med noen finfine sanger, som jeg har fått dilla på i det siste! 

All the same to me - Anya MarinaOnly one - Alex Max Band - så utrolig nydelig. 

 

Da turer jeg opp på skolen, etter litt sminking og slike ting, då får dere ha det fint idag!

QUESTION:
Hva skal du i dag? 


blokkert?

Altså, jeg sliter med å komme innpå blogg.no i disse dager, noe jeg tror kan komme av at siden ikke fungerer med min ip-adresse ALTSÅ grunnet blokkering. Elleeeeer? Ivertfall skal jeg få filmet svarene på spørsmålsrunden idag, etter sykkelturen våååår, og se om jeg finner ut hva som feiler den elskede blogg.no. Takk gud for at det funker å gå innpå med mobilen ivertfaaaall.

I love you

Jeg skulle jo egentlig ha laget en video utav svarene på spørsmålsrunden forrige uke, MEN jeg fikk jo såvidt spørsmål. Så spørr om noe du lurer på, og hvis jeg får litt mer spørsmål de neste dagene skal jeg fikse en videoblogg med svar til helgen! So just aaaask


Needed a eyephoto, så dette er tatt og redigert av meg mens modell er Helene, inspirasjon er Avatar, hvis du ser det! Du kan også finne bildet på weheartit, der det er "hearted by 20", *stolt. 

Dessuten, som inspirasjon til å finne spørsmål, kan du høre på min nylig discovered sang i know - Diddy - Dirty Money
Den er kanskje gammel, men i still love it!

 

 

Så bare skriv noe du lurer på duuu :-) 


Dagens bilde


// made in photoshop cs5 // by Ronja Forland //

 

Så ser dere hva jeg har drevet med idag...

 

QUESTION:  Hva syns du?
Ser du hva som står?


// made in photoshop cs5 // by Ronja Forland //

 

Tenkte å bruke dette bildet i fotoboken min, så ser du hva som står der? Følte det var litt komplisert skrift...

Njudelige sangen
QUESTION: Whatcha think?


Sunne vafler2 egg
2 ss fruktsukker
6 dl melk
70 g sammalt hvete, grov
260 g hvetemel
1 ts bakepulver
1ts vaniljesukker

Bare bland alt sammen og sett på vaffeljernet, smør litt smør på og stek de! 

 

Dette var bare siden jeg ville ha en sunn dag etter popcorn, is og kino i går. Hadde en ganske nedsig-dag igår, men så stakk vi på kino og da ble det plutselig en oppsig-dag! Så btw hjelp, vi er russ som jeg ikke anbefaler i det hele tatt! Skulle jo egentlig se fast and furious 5 som det akuratt ikke var flere plasser igjen på, så nedsig. IVERTFALL så fikk jeg plutselig utrolig lyst å ha en vafler og fjelltur-dag! Fant da ut at fjelltur to ganger på en uke ble for mye for meg, så jeg bare holder meg til sunne vafler
Teste noe nytt!

Altså, tror det er kommet ut en ny side der du skal sanke så mange som mulig til å trykke på linken din, og når du har nådd et visst beløp "besøkende" på siden din skal det gå ann å få gratis sptofiy premium i 1 måned eller 12 måneder. Så jeg bare tenkte; Hvorfor ikke teste? Har jo ingenting å tape...

Her er ihvertfall linken min: http://freespotifypremium.org/?ref=71244 <- Når du trykker kommer du innpå en side der du også får din egen personlige link, bare kopier den og send den videre til familie og venner og test om du også får det til! Det er altså INGENTING du må fylla ut eller noe sånt, bare trykke på linken, heller ikke virus.


Bere ver so kul so meg!
En del av my project

Siden jeg da ikke ville ha en REN fotobok, og ville ha grafiske elementer med, bestemte jeg meg for å ikke gjøre alt så komplisert og bare gjøre teksten som skal være med hvert enkelt bilde til det grafiske per side. Jeg har da 22 bilder som skal være med, eller så kan det være jeg kutter de ned til 20 eller 15, og alle skal ha et slikt ELEMENT med i seg, noe jeg lager i photoshop. Så en liten smakebit kommer heeeeeeer, altså det eneste jeg faktisk er ferdig med, eehe;

BILDE:
TEKST:Så bare prøver jeg å koble sammen tekst og bilde så dette blir noe av det du kan se i fotoboken min, som det faktisk ikke er så lenge til skal leverest inn (!). 

 

QUESTION: Hva syns du?NedsigJa, altså, stakkars helt nye listen min :-( 
Nytt utstyr

Fikk da gått tidligere for å ha fotoshoot i dag, og siden bussen min ikke kjører før 12.38 fra byn slo jeg til med en sartor-tur!

 

Da har jeg endelig fått kjøpt meg det jeg har ønsket meg så uendelig lenge:

Mitt helt eget Canon 50mm! Det er jo litt synd at jeg bare har 1.8 istedenfor 1.4 da, men for det første er det jo ca ingen butikken som har det, det koster 2000 ,- mer enn 1.8 og 1.8 var på salg til rett under tusenlappen. Jeg slår jo til da, selfølgelig!

Dessuten crashet mine kjære, rosa høreplugger idag, og siden jeg hadde lagt vekk 3000,- til objektivet og bare brukte 1000,- kjøpte jeg likegodt;

Rosa skullcandy's! De funker vell bedre og varer vell lengre en mine dypt savnede rosa-med-diamant-i-høreplugger...

Også helt randomly -> jeg har krøller idaaag:
yo

...og jeg spiser jordbær nå, så takk for meg! 

Sånn btw så hvis du også er irritert på at sangene på spotify listen din er blitt blå fordi du har hørt på de 5 ganger allerede så kan du vell sikkert skrive mail-adressen din nedenfor, så kan jeg sikkert sende 2 måneders gratis periode med Wimp, siden jeg er så snill?

 

QUESTION: Har du testet 50mm før? 


 


Oreokake igjen!

 

... and it's all made by me, for min søsters konfiiiirmachoooon!

så nå blir det joggings 99% av tiden neste uke

Ps. Ikke glem å spørre meg noe i spørsmålsrunden min!


hits