Photography

Tatt liiitt bilder til portrettboken - 10 shoots to go 

Any sayings?


Foooood 4 my book

Konepoeeeng;


Oreokake - som så helt ræv ut


Hjemmelaget sjokoladeis - aaaaltfor god.


Jordbærsmoothie


Muffiiins

Så ja, har begynt å bruke et annet objektiv enn jeg pleier, 100mm macro. Siden det er et macro-objektiv, og jeg er fast bestemt å ha blenderåpningen på 2.8, så er autofokuset så og si umulig å bruke... Har valgt å sette hovedfokuset på å lage kokebok dette halvåret, i tillegg til en portrettbok, som jeg egentlig ikke er begynt på enda, meh. Håper bare på at jeg i det hele tatt klarer å gjøre ferdig ene boken nå som vi bare har 3 uker igjen.....

Ville du smakt på noe av dette? 


Shortsy


Endelig fikk jeg lastet opp bilder her igjen jaeee, så da benytter jeg anledningen til å vise at jeg skal gå i shorts idag :-)))))) Elsker toppen, siden den får meg til å se mindre sjokk og feit ut :-))))))))))


I tillegg har jeg fått klippet luggen og farget håret, som gjør at jeg kan velge å ha den sååånn ^^^^^^^^^

Eller såååååånn vvvvvvvvvvvvv

Så kan jeg vise (de som lurer på hvordan jeg klarer å ikke spise snop) hva jeg faktisk spiser! 

Blåbær, yoghurtnøtter og cashewnøtter!

Tenkte dessuten å lage noe smoothie, se på paradise også kanskje danse liiitt når jeg kommer hjem fra jobb, hvis ikke jeg bestemmer meg for å være sosial istedet.Trenger dessuten å kjøpe nytt minnekort tror jeg, siden det nekter å bli lest av maccen, noe som suger, for jeg har 2 år med minner innpå det....... Grunnen til så mange stygge web-bilder!

No ska eg bere eta opp blåberena mine, so gå på joooobb i finavere! Project X på kino imååro, can't wait

 


Somebody tell me, why i'm on my own, if there's a soulmate for everyone

Minner, arh, hva skulle jeg gjort uten de? Hovedgrunnen til at jeg poster så mange bilder er jo at jeg skal kunne se tilbake på hvor bra jeg faktisk har det, og da kanskje bli litt gladere på dager jeg føler meg ganske emo. 

Bare brukt timer på å se gjennom bilder fra 2010 og 2011, årene jeg forandret meg mest personlighetsmessig. Har vell det siste halvåret bare gått å tenkt at jeg hater hva jeg har blitt, og heller ville sett ut og oppført meg sånn som jeg gjorde for et år siden. Tok jo det med håret ganske hardt, men det vokser jo faktisk ut igjen, med hjelp fra b-vitaminer selfølgelig. Brukte det på en måte til å gjemme meg, for det kan ikke være en hemmelighet at jeg ikke akuratt har den høyeste selvtilliten. 

Hører på gamle april-listen min nuu, siden den straks skal tømmes og fylles på nytt because it's april again! Jeg skal også ha en del lese-dates med Therese neste uke, i og med at jeg skal prøve meg på bilteorien ganske snart. Ikke noe spesielt flink på teoriprøver i det siste, så får heller se hvordan det ender. 

Hadde lagt ut bilder hadde bare den ekle bildeopplasteren funket, men det får holde med APRIL-listen min :-)))))


hits