Spørsmålsrunde

Jo, siden det har vært litt stille på formspringen og bloggen min i det siste så bare tenkte jeg, hvorfor ikke ta en spørrerunde? Mamma og de fikser til konfimasjon, og jeg svidde grøten siden jeg er så flink, så jeg sitter og er usosial uten venner på rommet mitt. Random. Jeg svarer da altså med videoblogg en gang i neste uke! Wihuuu.So ask me anything... Jeg svarer da på alt, tenker jeg!
Tips: dialekt, dyr, fotografi, skole, venner, synging, musikk, fuuuuud ?


Jeg på dessuten si at jeg lagde 4 kaker i går (!!!!!) og en siste skal jeg lage ikveld. Ble i tillegg ditchet på fjellturen jeg egentlig skulle på igår, sviker venner sier jeg bare. 


Eeeeeg fant ein peng!


 Canon 450d + Canon 50mm + pengen miiin so eg kjøpte jordbær fooor

Pictures from yesterday


... a gift from a friend that means the world to you...


... something that lights up your mind at night...


... cold drinks on warm summer days...

 

 

Det var vell en liten smakebit på fotoboken min...

QUESTION: Hva syns du?Verdens beste

Tumblr_lk9ygymatr1qb5sxco1_500_large

VERDENS BESTE DROPS. Lett etter de i evigheter, så plutselig dukker de opp på weheartit! Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt deeee ?! :O 


...the little things in life

Overskriften... passer den til å bruke som tema for fotoboken min? Føler det blir mye enklere enn å ha "menneskets beste venn" (som de fleste bare forbinder med hunder). 

Kommer jo selfølgelig til å bruke noen av bildene jeg har tatt allerede, men skal da prøve å få tatt flere "in the moment"-bilder. Blir kanskje litt vanskeligee, men jeg satser jo på 6'er, so what the hell, right? 


Bilde fra igåååår

 

 

Jeg kom også nettopp på med flere idéer, så jeg må bare skylle ut hårkuren og ansiktsmasken, kle på meg og samle sammen tingene jeg trenger! Jeg tenker;

€ ROSA GITAR
€ DRØMMEFANGER

€ MINNER
€ KJÆRLIGHET

 

Så får jeg håpe det duger til noen fiine bilder før jeg turer til Askøy for første gang for å ha sleepover hos Camillo mi. 


QUESTION: Har du noen forslag til tema på bilder? Eller kanskje noen quotes du liker? Anything will do.


My love


CANON 450D + CANON 50MM F/1.4

Herregud. Jeg rett og slett elsker dette objektivet! Synd at det ikke er mitt da...
Produktiv

Jaaa, jeg føler meg faktisk ganske flink denne uken! Levert inn et stooort prosjekt på skolen (som inkluderte å printe ut, skjære ut, lime på og så endelig levere inn), sendt søknad til sommerjobb (som jeg faktisk har en sjangs på, siden den er på Austevoll, mihi), søkt om støtte til å kjøpe objektiv, fått lånt 50mm objektivet fra skolen og sovet hos Ingrid på en skoledag (noe som var leenge siden). I tillegg til dette har jeg spist jordbær hver eneste dag til nå i uken! Johooo! 

Senere i uken har jeg da planlagt;
€ å rule naturfagprøven på fredag
€ slite meg opp fjellet med Linnci og Therese

€ grillings på Tøfta 
€ ta bilder til skoleprosjektet mitt
€ få laget ferdig 2 sider i fotoboken min 


Yooo, flowaaar! Foto: Ronja Forland 

I TILLEGG TIL DETTE...har jeg begynt på den gamle loven min, som jeg brukte i for fjor. 
Den går ut på;
€ å ikke spise noe snop (ja, jeg falt ut av den forrige loven jeg hadde), noe som inkluderer all SNOP + KJEKS.
€ å kun drikke brus i helgene
€ å bruke rockering eller sykkel en halvtime daglig
€ aldri sitte mens jeg ser på tv, kun hvis jeg er på daten, noe jeg skal være mye sjeldnere
€ minimum 3 frukt daglig 
€ spise mindre mengder mat 
€ en tur hver dag (minst) 

Funket ganske bra sist gang (med tanke på at jeg gikk ned 15 kg)
Så som dere ser er det ikke en VANSKELIG lov, ganske lett, og ikke noe spesielt ... 

 

 

 

Da turer jeg ut for å knipse biiilder! 

QUESTION:
Har du gjort noe spennende i det siste? 


Food


// kylling + kyllingsaus + pomfritt //

 

Sååånn går det når det er helt tomt for mat i huset...
Deilig


Fra yr.no

 

I tillegg blir det alltid varmere enn det værmeldingene måler, så bare håper jeg på at dette her stemmer, også tar jeg meg kanskje fri på torsdag for å ta bilder! WihiGuess who hates tide?

I do. 

Tide presterer da å love meg en buss til Bergen FRA Austevoll, og så ikke levere det de lovte. FOR BUSSEN KOM JO IKKE OG JEG STO EN HALVTIME PÅ BUSSTOPPET.  Noe som gjorde at jeg må vente med å komme meg hjem til i morgen. Ja, jeg hater Austevoll. Verdens verste øy. TRUE STORY. 

... men altså,, Austevoll can't bring me down, så jeg smiler allikevell, siden jeg fikk tv'en til å funke igjeeeen! 


Så da bare skriver jeg en klage til den dritt-bedriften, så i mens kan dere få nyte synet av forgårsdagens hair(outfit?). Meget fortryllende må jeg si;

Like my genser? I DO. 

 

Må bare lage meg litt biff også, siden mamma sendte det med meg, og jeg overnatter i bestemors tomme hus til i morgen. 

QUESTION: Har du også hatt problemer med tide?


 


ENDELIG!

INTERNETT FOR F.  Har nok bare suttet å spilt tingeling-spill på DS'en til søsteren min, wihi ? Savnet tetris, msn og blogging! Jeg henger da ivertfall på Fitjar nå, etter å ha vært stuck på en øde øy utenfor Austevoll siden søndag... 

Skal da irriterendes nok tilbake til den øyen etterpå. Det er IKKE irriterende på grunn av øyen, for det er en søt øy, men på grunn av den IRRITERENDE umuligheten til å koble seg på et internett... 

Har ivertfall fått tatt noen bilde, så jeg bare legger ut et par mens jeg har internett, så skal jeg mest sannsynlig hjem til mitt kjære, kjære, kjæææære internett i morgen. Åååårh, så jeg savner det. 


Thord, tha sau!


Den eneste bff'en jeg har. Altså den eneste som gidder å reise med meg til en øde øy uten internett.
Sykeste bikkjo, dette.


JeeeeJeeeeJeeeeah.


( alle bildene er altså uredigert)Det eneste jeg da klarer å finne på er å fiske, gå på fjelltur, se på film, spise kvikklunch, ta bilder og kjøre båt. I TILLEGG ER DET JO TOMT FOR FISK I SJØEN. FML.QUESTION: Hva har du gjort sålangt i påskenferien?
... in the name of love
I love it.


2 pretty pictures from yesterday and something else


Goooo prikken i pannen! 


Heheheheheheehehe! Jeg bare mååååtte!

Altså bildene er fra dagen i går da vi turet rundt i byn litt etter kinoen var ferdig, it's all fun, gøøøørl!

 

SÅ LEGGER JEG TIL ET fristende BILDE AV MUFFINS.


Jo, altså jeg kjøpte muffins og spiste hele greien. 20,- PÅ SOLBRØD I THINK. Har jo andungen igjen, siden den var så søt, men foten knakk, så jeg spiste foten, og den var jammen meg god den!

Kort om cupcakes = De ser bedre ut enn det de smaker! (selv om de er sabla god anyway)


QUESTION: Er du enig i muffins-teorien min?

I'm like... playing Wii, and stuffSå sånn ser jeg da ut når jeg er careface en dag og slasker uten sminke og med oppsatt lugg. Sao dao sao. 

Spiller altså bash party, som lett kan feste deg til skjermen i flere timer. Litt som tetris, for det suger jeg jo i. De har dessuten firkantede sauer på spillet, og da blir jeg jo bare nødt til å spille! 

Min sminkeløse lørdag er da et resultat av kinotur i går med Bulf, Ole, IngFlo og Helene, der vi så Rødhette & Varulven, etterfulgt av chilling i byn og testing av bybanen for første gang,  i mitt tilfelle ivertfall, også en overasket sleepover hos Ingrid. SKulle altså egentlig hjem, men mammen til IngFlo er så søt at hun lot meg sove der, og da ble jo IngFlooo glad, for hun elsker meg ;* 

(har noen sneeexy bilde jeg tenkte å legge ut, men har problemer med å overføre fra mobilen, så får legge de inn litt senere)

Vi hadde dessuten matteprøve i økonomi, som jeg ikke tørr kommentere noe spesielt om nå, siden prøvene jeg tar alltid kommer ut med et resultat som er helt motsatt av det jeg trodde. Jaaaa, jeg klarte faktisk å svare på alt, og ble ganske fornøyd ettersom jeg var ferdig en halvtime før tiden og fikk gå med hodet hevet og et happyface på grunn av påskeferien!

Så med tanke på at jeg ikke hadde peiling på hva vi hadde om før vi kom inn i klasserommet klarte jeg meg vell ganske bra. Stresset litt med å komme inn i klasserommet da, siden jeg går i en klasse det alle må sitte bakerst. Det er jo faktisk ikke så rart hvis du tenker på at vi er vandt med å ha kun mediatimer andre dager og kan bevege oss fritt rundt for å ta bilder, også kommer plutselig fredagen og vi må sitte støpt til stolene gjennom 1 engelsktime, 2 naturfagtimer og 3 mattetimer. MEN IKKE FORTVIL. For vi har alltid mye kjeks med oss, som vi deler med vår kjære mattelærer som jeg desverre tror er blitt litt bortskjemt, for han ble hissig når han fant ut at vi ikke hadde med til han denne kjære fredagen og forvententet at vi skulle gjøre opp for oss med å ta med ekstra mye neste gang. 

Ivertfall. Lån, renter, avdrag, budsjett og iste bare suste unna, og to timer senere var det monsteret ute av veien og jeg kunne trave ned til bussen før jeg skulle møte Ingrid på vestkanten! 

 

Da kan jeg i tillegg si at min påskeferie mest sannsynlig blir ødelagt med at jeg blir tvingt med på båttur, uten hund, uten venner, uten liv, i den neste uken. ØDELEGGER HELE FERIEN FOR MEG.


SÅ DA SIER JEG; HAPPY PÅSKEFERIE! HVIS JEG KAN SI DET DA, MEN I SAID IT ANYWAY! SÅÅÅÅ BADASS JEG. 

QUESTION: Hva skal du i påskeferien?
Spotify-skuff

Leste et trist innlegg på spotify's blogg i dag, de skal da kutte ned på gratistjenesten. Datoen er satt til 1.mai 2011. Beslutningen min ble da; jeg bytter til Wimp! 

Detter er det nye betingelsene (som det står på innlegget på bloggen deres):

  • Nye Spotify-brukere vil kunne nyte vår enestående gratis tjeneste som det er i dag de første 6 månedene.
  • Fra og med 1. mai alle brukere som registrerte seg til den ledige tjenesten på eller før 1. november 2010 vil være i stand til å spille hvert spor for fritt opp til totalt 5 ganger.Brukere som registrerte seg etter begynnelsen av november vil se disse endringene anvendes seks måneder etter den tiden de satt opp sine Spotify-konto.
  • I tillegg vil total lyttetid for gratis brukere være begrenset til 10 timer per måned etter de første 6 månedene. Det tilsvarer rundt 200 spor eller 20 album.

Hele innlegget på engelsk kan dere lese HER.

Tror spotify kommer til å miste mange brukere når de gjør dette, selv om vi ikke skal klage, for det er jo ubegrenset, gratis musikk dette programmet tilbyr hvis du har spotify free, eller spotify open for den saks skyld. 


Et bilde som passet litt til tema? Modell er Iben, men er ikke jeg som har tatt bilde, bare redigert...

Jeg har ivertfall laget meg en wimp-konto, og førsteinntrykket er veldig positivt! Har ikke hatt et tilfelle der jeg søker på en sang og den ikke kommer opp enda, så det er jo bra! I tillegg kan du jo ha programmet på mobilen, noe et virkelig burde hvis vi skal betale 99 ,- i måneden da, men så har jo jeg begynt på min 30-dagers gratis periode og får da alle tjenester som om du betaler inkludert. Etter gratis perioden er ferdig skal jeg vurdere om jeg velger å betale i måneden, noe jeg kan gjøre med mobilen og det går altså ikke an med spotify. Anbefaler dette programmet, som også er norsk! 

 

QUESTION: Hvem andre er skuffet over den nye begrensingen til spotify?


U laik may songlasses?

Fant igjen noen bilder fra sommer 2010 som jeg tok når jeg var på Austevoll sammen med kusinen min. Fant jo deeee awesome solbrillene, så dere kan få se for deilig jeg ble i dem.


Coolest chick on Austevoll!


You know that thing, that thing, you know!


Oh, i'm totally working those glasses!


Oi, så noe i taket, jeg bare glor opp der jeg, sånn helt naturlig.


Grrrrr, fixfix
QUESTION: Do you like songlasses?!
Bootikken min

Her er da resultatet av hvor langt jeg er kommet på muffins butikken min, med diverse ting som det står i oppgaven at vi må gjøre også, so here you go...

Utsiden av butikk;


 

Visittkort bakside;


Visittkort fremside;
Konvolutt;


Brevpapir;


Gavepapir;Pose bakfra (Ikke ferdig);Tenkte å lage annonse og buss-reklame ++ noen småting til hvis jeg får tid til det i morgen, i tillegg må jeg lage ferdig fremsiden av posen...

QUESTION: Hva syns du?


Nye episoder av de beste seriene...

...jeg leste isted at sesong 2 av Pretty Little Liars kommer ut tirsdag 14.juni i USA! Har jo fått litt spørsmål om jeg vet når den andre sesongen kom ut, og nå gjør jeg det, så jeg gleder meg som bare rakkern, selv om det er 2 måneder til! 

Tumblr_lj99irs9pg1qcs3roo1_500_large

Så over til Frustrerte Fruer;
Episode 18, som er sesongfinalen, kommer ikke ut før på søndag i USA. Det var altså EN LANG PAUSE for en episode, så måtte vi da vente to uker til. Så utrolig unødvendig.

4210809877_ed8533cd81_large

Skins sesong 6;
 Begynner ikke igjen før i januar/februar 2012! Så aaaltfor lenge til...


Kaya Scodelario, som spiller Effie gjennom 4 sesonger, digger den karakteren!

Vampire Diaries;
Har jo begynt igjen, og fortsetter hver uke frem til episode 20 tror jeg, episode 18 publiserer i USA denne torsdagen...

 

QUESTION: Har du noe mer informasjon om disse seriene?  


Planer frem til påsken

Har laget en liten plan for hvordan jeg tror jeg skal bruke resten av dagene før det er friiiiii;

Tirsdag;
€ Skole
€  Middag
€ Jogge
€ Ta sol
€ Legge meg tiiidlig 

Tar kanskje med meg denne happyface'n på tur idag...

Onsdag;
€ Skole (ferdig 12.45, så turer sikkert på sartor etterpå)
€ Se paradise fra tirsdag
€ Gjøre ferdig fotoprosjektet
€ Se paradise


Den ferdige logoen til prosjektet mitt, hva syns du?

Torsdag;
€ Skole (begynner 09.00 og slutter 14.45, så får sove lengre, yey)
€ Levere inn fotoprosjektet
€ Kino og se rødhette og varulven tenkte jeg
€ Jogge hvis jeg får tiiiid
€ Øve til matteprøve
€ Paradise

Trenger jo joggingen etter denne zjokoladefæstn!

Fredag;
€ Skole (gym i første timene, så tar bare en senere buss og får sove en halvtime lenger, yey?)
€ Matteprøve
€ Home
€ Fri helt til tirsdag 26.april (som også helt randomly er søsteren min sin 15 årsdag)


Så da blir det en uke med partying, partying, YEAH, fun, fun, fun, fun! Bare den sunne versjonen, som ovenfor likksom, mihi.

Påskeferien;
Kommer ti å bestå av enten hyttetur på Iversøy, som jeg kun gidder hvis jeg får Therese med meg, eller slasking hjemme. Må si det frister mest med hyttetur, men det ser mørkt ut... 

 

QUESTION: Hvordan skal du tibringe påsken?

 


I love media!

Siden 2MK har reist på klassetur til Amandusfestivalen har vi en ukes pause i PFO, og da blir det vanlige timer igjen. Da var dagens verste fag overstått, journalistikk, og en time lyd, så følger fotofagene de neste 3 timene før vi er ferdig halv 4! 

Så grunnen til overskriften er jo at jeg har fått 2 6'ere og en 5/6 i mediafagene I DAG. I tillegg fikk jeg en 5+ i journalistikk forrige uke, så jeg er ganske stolt ja! Holder på med neste prosjekt nå som skal leveres inn på torsdag, der vi skulle finne på en butikk og designe diverse ting som hører til det. Har tatt et par print screens så dere kan se hva jeg driver med til nå;


Gavepapir; Skal farge muffinsen, og sette på et kirsebær.


Butikkutsiden; På dette bildet er den gamle logoen, som jeg holder på å endre, den skal da få den typen muffins som er på bildet ovenfor.

Navnet på muffinsbutikken med mufinsen i midten som da blir logoen, bare med litt mer farger.


Et annet forslag til navn og logo.

 

Da mangler jeg;
€ Brevpapir
€ Konvolutt
€ Visittkort
€ Bærepose
€ Reklame på buss
€ Annonse
€ Dekor på disk
€ Navneskilt

 

Da går jeg for 6'ere denne gangen også!

QUESTION: Hva syns du om navnet til butikken? 

 


FOTO: Food

 

Lagret som "nomnom", because it is nomnom!
Whatcha doing in the påskeferie?

Eeeelsker denne sangen, og fant den på ingen andre enn INGFLO's spotify-liste, så det er jo bra. 

 

Dessuten har jeg planlagt min påskeferie som mest sansynlig går utpå hyttetur på Iversøy med Therese, hvis ikke min mest sannsynlig nye jobb stopper det.

Har jo skrevet tidligere at jeg skulle på jobbintervju og greier, og det var altså til GITZI i Bergen. En kjolebutikk som ligger litt ovenfor bryggen. Problemet med denne jobben er jo at den ikke er åpen så lenge hver dag, og ligger så langt borte, i tillegg til at jeg må gå med litt penere klær. Jeg er altså ingen person som går med high-fashion klær, men jeg har heldigvis Camilla som ligger litt over gjennomsnittet på å bruke super awesome klær. Og ja, eg er eeeeer sjalu på stilen hennes! Så jeg har tenkt å bruke henne litt en dag for å få henne til å finne awesome klær til meg også! Ikke døm.

Ivertfall. Jeg tror jeg mest sannsynlig kommer til å fortsette å jobbe her, har jo hatt en prøvedag som var forrige lørdag, og det gikk ganske bra. En rolig, men interesang butikk, med fine kjoler, så jeg oppfordrer alle til å ture innom, for de har faktisk utrolig fine kjoler! Hvis jeg da fortsetter der, så jobber jeg ivertfall annenhver lørdag fra 10.00 - 15.00 :-)

 

Så over til påskeferien; Hva skal du i ferien?

 

 


Random Pictures

Random bilde fra gårsdagens shoot; 

 

 

 

QUESTION: Hva syns du om bildene?


FunFunFunFun!

Joda, jeg tror jeg har fått laget ferdig fremsiden til fotoboken min, men jeg trenger noens mening om den, så jeg ikke får stryk-karakter likksom... Så hvis du kan være en engel og kommentere på hva du syns om bildet? I would love you forever!

Så dere kan se at jeg er litt natur-inspirert, og jeg luuurer faktisk på om jeg skal lime inn noen dyr, blomster, mennesker osv oppå bokstaven, sånn at det ser ut som de står på dem. Skal ivertfall ha foto/grafisk-fotobok, så må ha litt spesielle grafiske-elemter?

 

Hva syns du?
FOTO: Maja


Maja - Canon 450d + 17-70mm - Why so adorable?

QUESTION: Hva syns du?Fruktisk photoshoot

Fri fra skolen i dag = bilder til prosjekt, så en liten smakebit;


Pineapple - Canon 450d + 17-70mm


Strawberry - Canon 450d + 17-70mm - mihihihih


Pineapple having fun - Canon 450d + 17-70mm

 

Så about det innlegget som egentlig skulle postes igår, jeg fant ut at jeg suger til å ta bilde av klær og sminke, så det får jeg ta en annen dag! 


QUESTION: Hva syns du om bildene?Plans for the weekend

I helgen har jeg da planlagt å ha en liten, søt jentekveld med bestissene mine. Det blir lasagne, ananas, smoothie, popcorn, film og mye talk! Frister også å ha spiritisme, siden det er så lenge siden... Linnci, IngFlo og TJ, gled dereeee, we're gonna have so much fun! Låner sikkert Therese helt til søndag i tillegg, mihi. 

Denne FLOTTE idéen kom jeg på fordi jeg trenger bilder til PFO-prosjektet mitt, som har tema "menneskets beste venner". Tenkte å ha photoshoot ute på lørdag, siden det er meldt så finfint vær! Jeg holder ihvertfall på å lage fremsiden til prosjektet nå, så dere kan jo få se hvor langt det er kommet;

Tadaaa, så langt var det. Tenker på å ha litt samme tema som bildet nedenfor. Vil også skrive "beste" med finskrift, også ha 3D-skrift på "venner". 
Så da lager jeg fotobok som blir en blanding av grafisk design og fotografi, og underkategorier blir "hunden", "vennene", "maten" og kanskje en liten spesiell ting til. Kjøper mest sannsynli en ananas og tar bilde av den i morgen, så kanskje dere kan få se et lite bilde av delikatessen later! 


Foto; Ronja Forland. Kamera; Canon 450d + 17-70 mm. 

Bloggingen min har dessuten sugd de siste ukene, men i dag bare fikk jeg blogg-kick, så det kommer nytt innlegg senere om the new stuff jeg har skaffet meg, og kanskje litt om prøve-jobb-dagen min som var forrige lørdag!


Så over til noe annet; Jeg vil lage en ny tutorial på photoshop, spesielt etter den fine kommentaren jeg fikk på det første tutorial-innlegget om øynene, så er det NOE jeg kan prøve å forklare gjennom photoshop? Hvis ikke må jeg finne noe å lage tutorial på selv, og jeg har null kreativitet. 

 

QUESTION: Hva er dine planer for helgen?
 


My life is over.

Da var 4. sesong med Skins overstått, og 2. generasjonens historie er fortalt ferdig, selv om slutten irriterte meg... 

Så nå er det bare 5. sesong igjen å se, som jeg holder på å laste ned nå, men der er det kommet en 3. generasjon og den gleder jeg meg bare ikke til å se. MEN JEG SKAL SE DEN ANYWAY. Selv om jeg er ganske sikker på at den sesongen ikke blir så god som de 4 første. Sesong 4 var ihvertfall favoritten min, just so you know it. Jeg fant også ut at nå som jeg straks var ferdig med hele serien, så er livet mitt over, spesielt siden andre generasjon er ferdig! 


1st generation


2nd generation


3rd generation

 

Jeg rett og slett elsker denne serien. Var så skeptisk til den i begynnelsen, mens nå angrer jeg ikke LITT på at jeg har brukt ca. 1335 min på denne serien (jaaa, jeg regnet det uuuut), eller ca. 28 timer over de siste 2 ukene. 

 

QUESTION: Noen andre som har sett hele serien?


TEMA: Å sette pris på noe

Siden jeg har vært slapp med bloggingen, og fikk en skikkelig breakthrough isted, så tenkte jeg å skrive om noe som jeg virkelig setter pris på. For å se på Skins makes me realise; I really fucking love my life.

Har du noensinne sittet deg ned med en venn, bekjent, bestevenn, søster, hva som helst, og bare snakket? Bare snakket om ting som har skjedd det siste året, hva som har gjort tankene dine grå eller helt svart? For er det noe jeg virkelig elsker, så er det that moment when you sit down with someone, and just talk. Etter at alle andre er gått, og det bare er dere to igjen, alt blir stille, og dere begynner å snakke om hva som virkelig betyr noe for dere. 

Det er da hodet mitt starter skikkelig, det finnes alltid noe å snakke, om ting som har skjedd, skjer eller vil skje... 
Man bare ligger der, på bakken, og ser i taket, himmelen eller hva enn det er mulig å se på. Tårer renner, øynene lukkes og drømmene flyter overalt. Dere skulle bare sett bildet jeg har i hodet akuratt nå, prøvde jo å finne bilde av det, men umulige greier er umulig. Bare tenk at du har vært helt innestengt i flere uker, og alt bare stopper og fungere, så får du "this moment" og du føler deg helt ny. Det er da jeg begynner å tenke; Jeg har faktisk verdens beste venner.

Har også veldig mange flere tanker jeg har litt lyst å dele, men mesteparten er litt for upasselig for denne uskyldige bloggen.

 


hits