I'm ready


Monsteret skal spise chips på bussen!!!!!! hea hea hea

Men ja, så skal vi til Lillehammer i morgen da, og jeg har lastet opp med teoribok, b-vitaminer, shampoo, chips og objektiv. Alt jeg trenger til 5 vellykkede dager. 


Tehee, her er meg som stolt prøver å vise hvor lang ettervekst jeg har fått på 1 måned! 3cm vil jeg siii, kun på grunn av b-vitaminene mine, som altså er geniale. Langt hår, here i come again! 
<- First i was like                    ^ then i was like ^         then i was like -> Jeg har btw lastet ned ulovlige ting i hele dag :-)))))) 8 filmer til busstur på 10 timer, fungerer det? Hvis bare maccen lover å holde ut denne tiden da... skjer jo, hahah. 

 


æ vask badeEtterpå er det soverommet og støvo som skal få møte ronjas vaskevrede!

Kjøpte btw ny genser igår -> 30,- , søøøte tingenHæhæ. så alone som du får det
 


Eat a apple, or not to eat a apple

Jeg spiser eple. MMM. 

En liten update på snopeloven min -> jeg har klart meg 4 dager etter kriteriene jeg satt, wihi! Holder på å prøve sånn 7-days opplegg på dansespillet, der jeg skal danse ca. 30 min hver dag, og jeg føler meg spreeeek!

Prøveeksamen og samfunnsfagprøve gjorde vell egentlig hele uken helt ræv, og jeg føler jeg aldri er god nok for noe eller noen. MEN så er det bare 1,5 time med gym imorgen, så er det heeelg, så senere skal jeg i bursdag, og kanskjekanskje campe hos ingflo'en. Så er det lørdag, og da skal jeg uuuut mener jeg! Etter dette skal vi på klassetur på mandag, så jeg bare gleder meg til å spise saltchips og salsadipp igjen på bussen, har planlagt denne chips-dagen siden jeg lagde avtalen med meg selv, tehe. 


Me and camedv på suprisefezt te fridz foorrige helg, helmat har btw en sånn svart prikk på mobilkamera sitt ser jeg

Well then, nå må jeg spise ferdig eplet mitt før jeg skal danse pittelitt, mehe


ut på tur


Her klatrer U.T over muren


Her hopper hun over muren


Og her krøp hun gjennom muren


Og her står Helmat og sipper over sin tapte barndomslekeplass

aaaah, utelivet


I promise;FINESTE underskriften. Men ja, lagde dette isted, etter et skremmende besøk på vekten. Skal dessuten slutte å kjøpe rundstykker og iskaffe hver dag, siden jeg vil tilbake til hvordan jeg var før... Du er veldig velkommen til å hjelpe meg å nå målet, sånn hvis du viil!

You have my word! Så please ikke si at jeg ikke trenger dette, for jeg vet selv at jeg gjør det.  

Har også vært snopefri siden jeg spiste siste maltesers-pose 8.januar! Mihi


Magasinet vårt!

Har vell mest sannsynlig skrevet om dette før, men det var ivertfall en skoleoppgave hvor klassen min skulle produsere en magasin! Vi fikk forskjellige roller (grafisk, foto og journalistikk), og skulle jobbe alene eller i grupper for å gjøre alt ferdig. Tingen er at det endte jo opp med at jeg måtte sette alt opp helt alene, uten hjelp fra de 3 andre jeg var på grafisk-gruppe med.

RESULTATET KAN DU SE HER! (sidene er delt opp feil, så en side er egentlig 2 sider)

Fikk karakteren 6 på det, men hadde faktisk ikke godtatt noe mindre med tanke på så mye arbeid jeg faktisk lå inn i dette prosjektet. Timetallet må vell ligge oppe i 30-40 timer fordelt utover 1-2 uker. Vil si jeg var den som gjorde mest av alle, siden jeg lagde en "artikkel" selv + lagde designet + satt ALT opp selv. Fremsiden og innholdsiden mangler bare fordi dette var det eneste i designet jeg ikke hadde ansvar for, altså noen andre skulle lage det...


MHMMMMM!!

 

Så ja, dette er da den typen grafisk designer jeg vil bli! Hva syns du?


Prettiest?

Siden jeg ikke har et liv bortsett fra seriene mine begynte jeg å tenke på hvor mange altfor fine gutter de har i disse seriene... Tenkte jeg skulle samle den fineste fra hver serie(eller de der det fins fine), bare så jeg har noe å se på egentlig! Mihi

 

<- The Vampire Diaries
Ian Somerhalder, "Damon♥" - 33 år

 

 

 

Game of Thrones
Christopher Harington, "Jon" - 25 år ->

 


 

 

 

<- The Lying Game
Christian Alexander, "Thayer" - 21 år

 

Pretty Little Liars
Keegan Allen, "Toby" - 22 år -> 


<- True Blood
Aleksander Skarsgård, "Eric" - 35 år 

 

 

 

 

The Secret Circle
Grey Damon, "Lee" - 24 år -> 

 

<- Glee
Darren Criss, "Blaine" - 25 år 

 

 

 

 

Once Upon A Time
Jamie Dornan, "Graham" - 29 år ->


<- Terra Nova
Dean Geyer, "Mark" - 25 år

 

 

Skins
 Mitch Hewer, "Maxxie" - 22 år ->

 

 

 

 

Fant ikke fine gutter i resten av seriene mine, ivertfall ikke noen som var en av hovedskuespillerene, så da får det holde med disse! 

Noen meninger om de? Hvem likte du best?

Også, back to reality, jeg og helmat skal ta bilder i studio i morgen fra 11.30-14.00 og sliter med å få tak i modeller... Hvis du tilfeldigvis har bittelitt lyst, let me know! 

OG JAAA, jeg klarte å knekke gåten "kresne-ingflo"!! Jamie Dornan var visst godkjent, wii! Annet enn han liker hun bare homofile, eller Tiesto da, sånn at det er sagt. Fikk noe godt ut av denne dagen likevel, MIHIII!


New show

Alcatraz! Minner om en blanding av LOST og CSI, og i tillegg har den Hurley med! 


Har bare sett den første episoden, men så langt ser den awesome ut! 

Skal dessuten prøve ut The Walking Dead, Touch og New Girl nå, siden jeg klikket helt når jeg fant ut at etter neste VD episode 15.mars, blir det enda en pause på en måned. Irriterende at ingen av seriene jeg ser på klarer å sendes i de samme periodene, sånn at jeg heller kunne hatt et sosialt liv di periodene ingen av di ble sendt. Yey. 

 Så nå ligger seriene jeg ser på sånn som dette;

Pretty Little Liars - 2x23 - mandag 5.mars, alt blir dessuten avslørt i sesongavlustningen, også skal det komme en sesong til, what?
The Lying Game - 1x20 - mandag 5.mars
Skins - 6x7 - mandag 5.mars
2 Broke Girls - 1x19  mandag 19.mars
Glee - 3x15 - tirsdag 10.april, verste programmet som finnes når det gjelder pauser.
The Secret Circle - 1x16 - torsdag 15.mars, basert på bøker med samme forfatter som på vampire diaries, btw
Vampire Diaries -  3x16 -  torsdag 15.mars........
Frustrerte Fruer - 8x15 - søndag 4.mars
Once Upon A Time - 1x14 - søndag 4.mars
Alcatraz - ligger 7 episoder bak her

Dessuten;
True Blood - sesong 5  kommer til sommeren
Game Of Thrones - sesong 2 begynner 1.april yeyy
Paradise Hotel - 12.mars (!!!!), eneste tiden jeg har til å bruke rokkeringen, så nå skal det rokkes, wii

Også har jeg snoket litt rundt og funnet ut at alle seriene jeg følger med på, med unntak av Frustrerte Fruer som er i sin siste sesong, ligger godt ann til å bli fornyet enda en sesong, BORTSETT fra Terra Nova og Alcatraz, som visstnok ikke hadde så mange seere. Var ikke helt sikkert at de ble avlyst, men det ser mørkt ut...

Så da utgjør dette 17 serier, så dere skjønner vell hvor innholdsrikt livet mitt er da? Eja, har også sett 6 filmer siden i går kveld. Gooooo vinterferie! 


hits