Zombieland & Sorority Row

Da har jeg sett 3 filmer til, blandt annet de i overskriften. Må si jeg elsket begge to, så jeg bare skriver to pitte små anmeldelser jeg; 

Zombieland (2009):Handler om fire personer som prøver å overleve i "zombieland". Digger skuespillerene, som for eksempel er Emma Stone, fra Easy-A, Abigail Breslin, Woody Harrelson, fra for eksempel 2012, og Jesse Eisenberg. Jeg gledet meg sykt til å se den med en gang jeg så traileren, og håper bare på at det kommer en 2'er allerede! 


Emma Stone, digger henne! Syyyyykeste skuespilleren, syyykeste håret, syyyykeste øynene og bare, ja.

FIlmen er en zombiekomedie, som vil si at den handler om zombier, og er en komedie, heh! Råder deg virkelig til å se den hvis du ikke allerede har gjort det! Overasket over at jeg ikke har sett den før idag!

Sorority Row (2009):Handler om 6 jenter som vil få hevn på kjæresten til en av dem, som ender opp i død, og enda mer død, helt til filmen slutter og det er x antall jenter igjen! IKKE se den alene, som jeg gjorde, eller alltid gjør. Er stoooor fan av skrekkfilmer, men er så pysete at det skulle ikke vært lov. Lå nok og gjemte meg under dynen gjennom halve filmen selv om denne ikke var den verste jeg har sett. Den er en mer "jente"-grøsser, og sirkler rundt temaene vennskap og trofasthet gjennom hele filmen. Fikk garantert en favoritt-karakter i filmen!  Slutten var også ganske overraskende, selv om jeg så den komme når filmen nærmet seg slutt...

 

QUESTION: Har du sett disse filmene?


Film: Shaun of the dead

Som jeg lovte i et innlegg tidligere idag; jeg skal se masse filmer i vinterferien! Såååå siden vinterferien teknisk sett ikke begynner før imorgen, har jeg tyvstartet på de utvalgte filmene jeg skal se neste uke. Jeg lovte også å skrive anmeldelser på de, så jeg kan bruke bloggen på å se tilbake på hva jeg syns om filmen, hvis jeg noensinne vil se den igjen! Ble kanskje ikke så veldig blogg-pause, menmen, nesten...

Første film ble; Shaun of the dead!
Noen som har sett denne før?


Førsteinntrykk: Jeg stalket jo ulike "top ten" videoer på youtube på jakt etter en liten samling av spoofs og andre komedier, blandt annet denne. Fant den på noen lister, så jeg bestemte meg for å se den. Jeg fikk en følelse av at den bare var en gammel, kjedelig "wannabe"-film.  Så når den var ferdig lastet ned og jeg fikk startet filmen begynte det med en seriøs samtale mellom hodevkarakterene, og de snakket jo britisk, så jeg bare tenkte - ÅÅÅÅ! En britisk komedie! Yeyyy! - For de pleier faktisk være ganske gode...Videre: Jeg føler hver britiske film har en tynn, nerdete hovedperson og en feit, slaskete, komisk bestevenn. Uten denne komiske bestevennen hadde nok ikke filmene blitt det samme, og det er det samme her! Noen av navnene forrvirret meg, så jeg husker ikke navnet hans, men han var jo awesome! Konklusjon: Denne filmen var ikke en sånn "spesiell" film som er lett å huske, og skuespillerene er de samme som i "hot fuzz", som du må sjekke ut hvis du ikke allerede har gjort det. "Zombiene" var ikke de beste jeg har sett, men heller ikke de verste, bedre enn i de fleste komedier jeg har sett. Slutten var bra, likte den, men skal ikke røpe mer!


QUESTION: Har du sett denne filmen?

En liste over filmene i have left to see:

€  Bringt it on: Fight to the finish
€  Clueless
€  EuroTrip
€ Obsessed
€  Sorority Row
€  10 things i hate about you
€  Robin Hood: Men in tights
€  Zombieland
€  The other guys


Da tar jeg meg en liten pause

Vinterferien er ENDELIG her, og til nå ha de kommet ut minst et innlegg hver dag, bortsett fra igår da, men så har jeg blogget siden november og hodet mitt har gått tom for idéer og tanker å skrive om. For eneste grunnen til at jeg lagde meg blogg var jo faktisk at jeg ville ha en plass å plassere tankene mine, i en tid da hodet mitt var altfor fullt med tanker.

Bloggingen har hjulpet meg med det, og nå trenger jeg en uke til å fylle hodet mitt igjen. Skal skrive anmeldelser og slik når jeg har sett en film, kjøpt noe, prøvd noe nytt osv, men det blir nok en sjelden gang. Så ser vi om jeg kommer meg inn i bloggingen igjen etter ferien, men nå skal jeg bare chille hele uken, jogge myeeeee, henge med de altfor savnede vennene mine og se massemasse filmer!


Måtte bare ha et bilde med her også, fra september/oktober tror jeg...


Det 30 dager-innlegget som skulle avslutte hele greiene kom jo aaaldri ut, men jeg skal nok klare å ta det en gang neste uke, må bare ha en dag jeg orker skrive så mye!

Så sneiks on the other side of the vinterferie folkens!


Party i klasserommet!

 

Her er det fest!


Dag 29: Mål for de neste 30 dagene

Mål for de neste 30 dagene:
Gjennom de neste 30 dagene skal jeg klare å gå ned 3 kg, få meg jobb (eller ihvertfall søke) og klare å fokusere på skole. Joggingen skal begynne for fullt og da skal det jogges 5 ganger i uken! I vinterferien kommer jeg da til å ta en pause fra bloggingen. Det kommer kaaanskje noen innlegg av og til hvis jeg føler meg inspirert nok, men etter siste 30 Dager innlegg som kommer ut imorgen velger jeg å legge ned bloggen sånn hallveis gjennom hele ferien. Dere trenger fortsatt ikke glemme meg, kom innom daglig og se om jeg har prestert å få ut et bra innlegg, men jeg vil ha en liten pause akuratt nå.

Hva har du i sminkepungen din?
Disse bildene er tatt raskt og enkelt, ikke forvent noe spesielt bra! Og i tillegg er sminken gammel, dårlig og stygg, så den skal byttes ut så raskt som mulig! 


Flaut at jeg er eier av det ovenfor.

 

Go natt everyobody!


 


Knusefetisj

Hvis noen så filmen som gikk rundt på facebook igår av jenten som drepte kaniner med høye hæler så kan dere lese mer om det HER!

"De har lastet opp eksplisitte videoer der attraktive unge kinesiske kvinner knuser små kaniner.


I videoene ser man flere smilende kvinner dels kose og leke med kaninene før de knuser dem mens andre fnisende jenter ser på.

I en scene ser man en ung kvinne plassere en kanin på et bord før hun dekker den med en glassplate og setter seg på den i omkring et minutt. Hun løfter siden glasset og avdekker den livløse kaninen med blod fra snuten."

Det er altså kvinner som FÅR BETALT for å knuse dyr fordi noen perverse, sinnsyke menn og kvinner i Kina har en sykt pervers fetisj på det.

 

- Filmen er da fjernet nå, men hvis du så den, noe jeg gjorde, hva syns du om den?
Ps. Finner du filmen, og er av den typen som ikke tåler blod eller den slags, IKKE se den! Jeg gren nesten når jeg gjorde det og klarer ikke slutte å tenke på den!


Dag 28: Noe jeg savner

 

Noe du savner:
Noe jeg savner må være dagene før 10.klasse sluttet. Det var så avslappende, ingenting å gjøre på skolen, og vi bare gledet oss til Tyskland/Polen-turen. Skal ikke nevne hvor mange ganger jeg og Ingrid har sett de filmene fra den turen, for det vet jeg ikke heller... Geiloturen var ikke så gale heller, men det var før jeg var blitt kjent med de jeg ble så god venn med gjennom andre halvåret i 10.klasse. Alt i alt savner jeg hele siste halvåret i 10.klasse, og alle jeg har mistet kontakten med etter det!

Fem steder du gjerne vil besøke:

Snakket med noen mediajenter i dag om å ta et utvekslingsår i London etter vi er ferdige med alle 3 årene på media og kommunikasjon. Har aldri vært der, og jeg VIL til London! Har også hørt at det er mange muligheter innen media, foto, grafisk design og slike ting der!

Tyrkia! Aldri vært der heller...

MANGO i Åsane

Biltur gjennom USA hadde vært AWESOME!

Egypt ♥ Må vell innrømme at jeg aldri har vært der heller.


QUESTION: Har du vært noen av stedene ovenfor?

 

Da turer jeg ut for å jogge og så ta sol, nå som jeg ENDELIG har fått gjort ferdig dette innlegget, etter uendelig med prøvelser.


JEG SLUTTER Å BLOGGE HVIS IKKE BLOGG.NO SKJERPER SEG!

 

Jeg er så DRIT lei av at innleggene kødder seg og velger å hoppe over bokstaver når jeg skal fikse de om til kursiv, tjukk skrift eller noe sånt, og også velger å ta bort det jeg har valgt når jeg har fått til å endre noe om til en av tingene. Så da må jeg velge alt om igjen, og det bare irriterer meg.

I TILLEGG når jeg skal forhåndsvise innlegget har PLUTSELIG BLOGG.NO valgt å fjerne noe av det jeg hadde skrevet, og ikke fått lagret, sånn at jeg må skrive alt om igjen. For eksempel så skrev jeg et innlegg i sted, som på mystisk vis bare halvparten forsvant av, og PLUTSELIG forsvant resten også. Det hjelper da ikke med de autolagrede innleggene, fordi teksten jeg har skrevet IKKE VISES på bloggen uansett hva jeg gjør. Dette innlegget her er også 3. gang jeg skriver om.

Dette er da noen av grunnene til at jeg ikke har kommet opp med noen gode innlegg i det siste, i tilegg til disse dritt datamaskinene som HORDALAND FYLKESKOMMUNE har kommet opp med at di skal gi til oss som tar opp fem ganger så lang tid som en vanlig datamaskin ville gjort!

€ DE SAMLER DRIT PÅ SKJERMEN, helt randomly! Du må vaske av skjermene sånn ca. HVER time!
€ De går så treigt at du kan gå fra månen og hjem igjen før den har slått seg på!
€ Du må restarte den FLERE ganger for dagen, fordi dette dritet tenker; Å! nå vil jeg plutselig klikke og ødelegge livet til alle stakkars MK studenter som måtte være så heldig å ha fått meg til skolepc!
€ Knappene slutter PLUTSELIG å fungere!
€ Lyset endrer seg helt UKONTROLLERT.
€ De er DRITSTYGGE!

Dette monsteret har da blitt kastet på hver stakkars MK student som valgte å ta VG1 i 2010/2011 på offentlig videregående skole i Hordaland.

QUESTION: Har du også samme problemet med blogg.no?
QUESTION: Er du også like uheldig som meg som har fått denne monster datamskinen til skolepc?

 


Fire in your new shoes


Dag 27: Et problem jeg har

Et problem du har:
Jeg har da mange problemer, men mesteparten er uviktige. En ting som virkelig irriterer meg er at jeg ser på det verste i mennesker. De kan ha så mange positive sider som mulig, men har de noe som hjeg ser på som negativt, så tar det over alt når jeg tenker på den personen. Ikke ta det personlig, det er bare jeg som har seriøse problemer. Jeg har også en måte å la humøret mitt styre hvordan jeg skriver på msn, facebook eller andre sånne sider. Eneste siden jeg skriver nøytralt på er bloggen.

Et bilde av ditt favorittplagg: 

Dongeritights og brann-genseren <3


Dag 26: En kjendis jeg ikke liker

Hva slags mennesker tiltrekkes du av?
Et ord; humor! Det er vell egentlig bare det jeg vurderer når eg tenker på noen som mer enn en venn. Første inntrykket går jo selfølgelig på utseende, som det også er med de fleste andre mennesker. Mens når jeg blir kjent med noen, noe jeg må gjøre med eget initiativ, så har jeg lett for å tenke over om det kan være noe mer. Vanligvis ender jeg opp med å tenke "kun venner", eller det er KUN det jeg tenker til slutt...

Så først er det utseende, men etterhvert blir det på hvor utadvendt personen er, og om han kan få meg til å le. Finner jeg ingen humor i han, er han ingenting for meg. Vet ikke helt hvorfor det har blitt sånn, men jeg er typen som elsker å le, og må ha en som tenker det samme. Jeg elsker selfølgelig når det er gutten som tar initiativet, men ikke bli for pågående, det er da jeg begynner å overse og ignorere fordi jeg føler meg presset.

I don't play hard to get, i play "never gonna happen". Eller som Camilla sa; Det er ikke lett å falle for Ronja Forland.

En kjendis du ikke liker, og hvorfor:

Bildene sier vell det meste. Lindsay Lohan, hvis du ikke ser det...


Lady Antebellum

Fine sangen, som jeg fant på IPoden min igår, faktisk. Høøør:

 

QUESTION: Hva syns du om sangen?


Dag 25: FORLAND CITY!

En som fascinerer deg og hvorfor:
Mange som fascinerer meg, så jeg har vell ikke akuratt en spesiell. Noen beundrer jeg på grunn av humoren, noen på grunn av at de alltid er positive og glade og noen på hvor mye vonde ting de klarer å leve med. Det er vell ikke så mye mer å si, egentlig. Ingen spesiell person, men mange, de fleste jeg kjenner... For alle er vell unike, og hver unike person får meg til å tenke på en spesiell ting de har gjort, gjør, eier eller minner meg om, uansett om den tingen er negativ eller positiv så er den personen fortsatt unik.

Jeg blir vell da fascinert av det meste, og en spesiell ting kan oppta hodet mitt gjennom flere uker. Men jeg sier aldri ting uten å virkelig mene det, så du vet det om meg ihvertfall. Jeg kommenterer ikke et bilde uten at jeg faktisk syns det, jeg sier ikke rett ut til en person at jeg synes den personen er døds søt uten at jeg virkelig mener det. Da prøver jeg heller ikke å gi falske forhåpninger, for jeg hater det. Selv om mine metoder kan være litt bitch i blandt, da jeg som oftest ignorerer de jeg ikke vil ha noe med å gjøre, ikke ta det så personlig, for jeg bare klarer ikke si ting rett ut. Jeg er vell bare redd for å såre folk.

Jeg fascinerer spesielt de som klarer å si ting rett ut. De som ikke er redd for hvordan folk vil reagere, og heller bare får det overstått med en gang. Skulle nok ønske jeg hadde den egenskapen, men selfølgelig med medfølelse for den personen som blir truffet av sannheten!

Så vær så snill ikke kall meg fjortiss, uærlig, bitch eller noe sånt, for da kjenner du meg ikke. Jeg er den personen som beundrer andre mennesker, og ønsker å bli som dem. En ting du ihvertfall kan stole på, er at denne bloggen er 100% ærlig, og stappet med MINE meninger. En av grunnene til at jeg lagde meg blogg var jo at jeg ville skrive ned tankene og meningene mine, sånn at de som ikke kjenner meg, kan se hvordan jeg egentlig er, og se min side av de fleste saker.

Heheh, kom litt utenfor tema der, men der har dere ihvertfall sannheten... og det at jeg er den personen som blir sjalu på andre menneskers egenskaper, og det er jo ikke sjeldent engang. Du skulle bare visst hvor ofte "Jeg skulle ønske" kommer inn i hodet på meg, noe jeg ikke liker så veldig. Men, you know, ingen er perfekt :-)

Et bilde av byen du bor i:

FORLAND CITY! Hvis du ser nøye nok tror jeg du kan sikkert se en sau til høyre...

 


Sunt VS usunt

Meg og Therese har drevet med diverse ting i løpet av kvelden...

 

Laget brownies, lagd smoothie, kjøpt meg bil, poset med sjokolae i trynet og sååååå skal vi se x-men nå! tudelu!


Dag 24: Favorittfilmen min

Favorittfilmen din og hva den handler om:
Jeg tenker "favorittfilmen" min burde være en film jeg har sett flere ganger, og som jeg ikke blir lei av. Så egentlig har jeg ikke en sånn skikkelig favorittfilm, men akuratt nå vil jeg se Easy-A om igjen! Den handler jo om å være jomfru, og å hjelpe andre...Gjennom tidene har vell den første Pirates Of The Caribbean og Date Movie vært de mest sette filmene. Dere kjenner vell allerede til den første, som handler om pirater osv, mens Date Movie er en parodi av ulike filmer/serier som er satt sammen til en film, blandt annet Ungkaren, Pimp my Ride, Kill Bill, Wedding Crashers og flere. Fikk faktisk lyst å se den sistenevnte nå...

En sang som passer humøret ditt:


Strikkegenser og fireworks

Våknet for to timer siden, fant ut at jeg hadde sovnet med strikkegenser og ullsokker og det svei på huden min på grunn av varmen. Dette var da resultatet etter å ha stått ute i to timer rundt klokken 00.00 i natt og sett på fulle folk som tippet rundt omkring. Dette var da så gøy å se på at jeg stod så lenge at føttene mine frosnet og jeg måtte ringe til pappa for at han skulle hente meg.

Mobilen lyste og jeg drog meg bort til den, som faktisk bare lå noen få centimeter fra det store hodet mitt. De neste minuttene fulgte masse mas og interessante ting med Therese i den awesome telefonen min. Avtalen ble at hun kommer ser bort her i kveld, så blir det en eller annen jentekveld eller noe med me, she and linnciiii!

Jeg sovnet nesten der jeg lå, med nesen trykt ned i sengen. Tenkte jeg ikke kunne ligge der så mye lenger, og åpnet dataen for å sjekke den veldig uinteressante facebooken... Der fant jeg ut at jeg ville gå gjennom det bilde jeg helt plutselig hadde fått på veggen min igår, og you know what?  Du skal få se det! 

Hva syns du om skillsene til Helene i photoshop?

Så var det å gå gjennom ulike endrede sivilstatuser, OG GRATULERER TIL THERESE SOM HAR FÅTT SEG MANN, og så må jeg ikke glemme Elise heller, som også har fått seg en! Bare sier gratuleeeeeeeeeerer!

Jeg merket også nå at jeg har gangsperr fra ovenfor puppene og ut til tuppen av armene, FOR JEG TOK BENKPRESS I GYMMEN I GÅR OG FIKK 6'ER PÅ DET. Sååååå fornøyd! Men burde kanskje strekt ut da, bare synd jeg ikke tenker så langt da. Nedsiget var jo at naturfagprøven gikk rett sør, eller noe. Finnes ikke et menneske som er mer inkompetent og uegnet til å ha en prøve en vår kjære Oen. 
Her ser dere meg in-action i gymmen i går! Må si jeg er sterk altså, men dette her var jo bare 70 kg, så ingenting det likksom.

Jeg fant meg en yoghurt i kjøleskapet og varmet opp noe eggerøre jeg fant på kjøkkenbordet. Gikk nok fortsatt med strikkegenseren og sokkene, og da jeg så hvilken sang de spilte på the voice, gikk jeg crazy og hoppet rundt. Skal ikke vise hvordan cp'dansen min så ut, men du kan få se hvordan jeg ser ut:

Det beste jeg fikk til uten selvutløser...

 


QUESTION: Hva spiste du til frokost?

 


Dag 23: 5 attraktive kjendiser

Det ble litt omvendt der bildeinnlegget blir først og teksten kommer etterpå...

Bilder av fem attraktive kjendiser:
Tumblr_l8xx40s4uv1qacwkeo1_500_large
Ian Sommerhalder

Kjendisen Helene Mathiesen
'
Snexy Oen som netopp kom inn i klasserommet
Tumblr_lgqatxghn61qh5yiho1_500_large
Jessica Alba
326976-3-1233443288406-n400_large
Ashley Olsen

Den nesten planen du har for noe, som du gleder deg veldig til:
Det neste jeg skal gjøre er å få meg jobb, for at jeg skal få tjent penger til å bo for meg selv, for jeg orker ikke et år til med 3 timer buss daglig. Så etter noen få år skal jeg kjøpe meg en papillon, føler meg så loner uten hund. Å få jobb er noe jeg skal prøve på igjen idag etter skolen, møte Linnci for å gå rundt og spørre diverse bedrifter. SÅ skal jeg prøve å finne en fin, billig leilighet til høsten, med 1 soverom. Selv om jeg helst ville bodd med en annen, så er ikke det mulig, og da må jeg bo alene. Satser på å ta med bikkjo jeg da.

 

 

QUESTION: Hva er din personlige mening om kjendisene jeg nevnte ovenfor?


Dag 22: Hvordan jeg har forandret meg

Hvordan har du forandret deg de to siste årene?
Ehm, jo. Jeg har nok forandret meg ganske mye siden 9.klasse. Blandt annet har jeg slanket meg, 15 kg, blitt høyere, blitt blondere i håret, skiftet venner, fått bedre selvtillit, funnet på bedre ting å gjøre, fått flere venner, begynt å tørre å si meningen min, slutte å være redd for hva folk mener om meg, nesten ihvertfall, og i fire ord; Hele meg er forandret!

Det har gått fra dette:

Da webcamera var det store, og det gikk i 10 bilder rett etter hverandre mens vi oppførte oss som mongolide forran dataen...

Til dette:

Til å bilder i studio mens blondering, buss og redigering opptar mesteparten av tiden min....


Jeg har klart å miste mange gode venner, noen gjennom at de sperrer meg ute og noen med at jeg rett og slett har vokst fra dem. Dette er da noe jeg må klare å leve med, og jeg bare smiler jeg, for jeg har aldri hatt det så bra som jeg har det nå, og jeg vil at det skal fortsette sånn!

Hvor du gjerne vil være om 10 år:

Hehhheehehe. Joda. Katten var bare fordi den så så kul inne i den lille søte boks-bilen !

 

Utsetter dag 23 også jeg... Orker ikke mer skriving i dag!

God natt alle sammen!


Cupcake-butikk!

Vi skal da begynne på et nytt prosjekt der vi skal finne opp vår egen butikk, designe logo, reklameplakater osv! Jeg visste egentlig fra før av hva jeg ville lage, så da blir det muffins til tusen!

 

Det jeg da trenger, er et navn til butikken/bakeriet... Finnes det noen der ute som kunne hjulpet meg med dette lille problemet?

La deg inspirere av:
€ ROSA
€ CUPCAKES
€LYSE FARGER
€OG DENNE SANGEN:

 

Og la deg selfølgelig også inspirere av disse deilige kalori-bombene:
QUESTION: Har du et søtt cupcakes-butikk/bakeri navn som du kan dele med meg?


What the hell!

Jeg er blitt sykt lei designet på bloggen, mest på grunn av rosa-fargen. Jeg vil ha noe... BLÅTT! Då blått skal det bli. Begynner med headeren, og tar resten av designet senere, må vell få litt hjelp med det. Satser på å få opp den nye headeren i løpet av helgen, eller neste uke...

Fikk da begynt på headeren nå, siden jeg for FØRSTE gang har klart å levere et prosjekt innen tidsfristen, og i tillegg ha en time igjen! Såååå stolt!

Dag 22 skulle jo egentlig ha kommet ut igår, men jeg husket på den akuratt da jeg var lagt meg til rette i senger og stilt alarmen på mobilen. Da tenkte jeg bare; What the hell, tar det imorgen.

Legg merke til alle reklamene som finnes i filmen, for eksempel for parfymen hennes, og for en Sony Ericsson mobil... I tillegg er hun ikke så flink til å spille, eller "lip sing"...

QUESTION: Er det bare jeg som syns Ke$ha og Avril Lavigne har nesten helt lik stemme?


Treningstips for armene?

Jeg har et problem. Armene mine ser sånn ut:

Har da et sånt øre på hver arm. OG JEG LURER PÅÅÅÅ; Er det noen engler der ute som kan si meg et bra tips på å trene armene, som er effektivt og ikke tar så langt tid og stor innsats? For jeg må si at jeg er enestående lat, og jogging fungere ikke så bra på armene bortsett fra å gi meg gangsperr.

 

Jeg har da også klart å stappe i meg to kaloribomber på sikkert 1000 ckal hver, monster cupcakes vil jeg si. Dette angret jeg da på med en gang jeg hadde slukt de i meg. De så vell mer sånn her ut: 
Tumblr_lgniveguv21qet5w5o1_500_large
OG DE VAR GIGANTISKE..

 

Jeg er skuffet over meg selv. MEN. Jeg har jo fått gått tur og vært retard i hele dag, i tillegg blitt 500 ,- rikere!

 

QUESTION: Har du et bra tren-armene-for-å-få-de-tynnere tips som du kan låne vekk til meg?

 

 

Så da var det tilbake til å lage ferdig brosjyren som vi skal levere inn imorgen! 


Blir du forvirret?

Ble svimmel jeg. Se bort fra "Photo VS Paint" tingen ! Laget i illustrator...


Motherf*cker

I det siste har det kun gått i Dirty Moneys album - Last Train To Paris.

Det jeg merket var at ca. hver sang hadde "motherfucker" på replay i bakgrunnen eller noe. Kanskje ikke i bakgrunnen, men ble repetert om igjen og om igjen. Kanskje ikke så viktig, men det irriterte meg på en eller annen måte!

Sangene er jo awesome da, så her har du hele albumet på spotify:

Last Train To Paris - Diddy - Dirty Money

Anbefaler disse:
€ Ass On The Floor
€ Hate You Now
€ Loving You No More
€ Coming Home

 

QUESTION: Hva syns du om sangene?

 


Tumblr

Jeg har da fått meg tumblr-blogg. Her skal jeg legge inn bilder, som dere kan kikke på hvis dere vil...

Den kan dere finne på denne adressen: Ronnyys.tumblr.com

Her skriver jeg da på engelsk, og kommer til å legge ut flere bilder samtidig. Jeg vil bruke den nye bloggen som et "album" eller en "samling" av alle bildene mine :-)


Siden ser foreløbig sånn ut, men skal få laget meg en ny header, må bare gjøre ferdig skoleprosjekt osv, så det kommer sikkert til helgen. VIl også fikse litt på designet på denne bloggen, men venter litt tror jeg!

 

Tur innom og sjekk ut bildene og quotesene jeg adder :-)


Her skulle det stått noe spennende

Dagen min har nok ikke vært så spennende, to prøver, joggetur, solarium, ananas og frustrerte fruer. Min dag på noen få ord.


Savner fisken min som er i syden akuratt nå og blir svidd. Vil bare si at innen hun er kommet igjen har jeg tatt sol sånn 5 ganger og skal være ganske mye brunere en henne ♥

 

Det var da et... spennende innlegg.  Følte meg ganske uinspirert idag, så da stikker jeg for å legge meg, bare finne frem klær til imorgen først!

QUESTION: Har du også disse "spennende" dagene?


Don't make her wait for you

Dag 21: Mitt stilikon

En av favoritt tv-seriene dine:
Det er få tv-serier jeg er hekta på, men heller flest som jeg liker å se på.... Før var det mest Lost, Ugly Betty og Ghost Wisperer det gikk i, mens nå er det mer Frustrerte Fruer, Hellcats og Vampire Diaries. Jeg skjønner faktisk ikke at det tok så lang tid før jeg begynte å følge med på FF, men nå er jeg ihvertfall fan! Så Frustrerte Fruer i denne omgang, siden det også er på tv i dag klokken 21.45 på TV2, og det skal jeg se!

Hvem er stilikonet ditt? 
- Har vell ikke et fast stilikon, men må si jeg digger denne damen! Stemmen, håret, øynene, kroppen, ansiktet, klærne! Hun er vell den personen jeg ser mest opp til...

Elsket kjolen her!

 

QUESTION: Hvem er ditt stilikon?


Wanted: Ekstrem rengjøring!Skjønner du hva jeg mener?

MEN ALTSÅ; Dette problemet har jeg hatt de siste to ukene, men jeg gidder ikkje rydde enda, blitt så koselig å bo der inne nå! Tar det kanskje på søndag, siden jeg trenger en hel dag til dette monsteret! Well see, for jeg tror jeg skal ut å jogge da!

Så var det tilbake til the real life. Jeg bare er flink jeg, og leser til prøve imorgen i mediakommunikasjon og fredagens prøve i naturfag. Men først må jeg hente meg et teppe, for jeg lever ikke lenge i denne kulden her!

 

Ender dette innlegget med et lite spørsmål: Trenger du også en total transformation på rommet ditt?


Nye sko!

Jeg hengte da på sartor med Therese idag, fordi jeg hadde planer om å bruke tilgode-lappen min på 250,- på sko! Dette endte jeg da opp med:


50% rabatt på MANI

 

QUESTION: Hva syns du om skoene?

 


Dag 20: Hva jeg syns om utdanning

Hvor viktig synes du at utdanning er?
Jeg er ganske for til utdanning, og mener at alle burde få en god en. Ta det helst når du er ung, så det slipper å ta deg igjen senere i livet. Gjør deg fornøyd med skolegangen, og legg det opp til hva du vil i livet. Jeg tenker på 2 år på media, og så et år med mediapåbygg ELLER vanlig allmenn påbygg. Så vil jeg ha et år i USA eller noe sånt, og så fortsette på høyskole. Tenker på fotojournalist eller grafisk designer, en blanding av hva jeg liker å drive med.

Den siste filmen du så:


QUESTION:
Hva vil du bli ut av utdanningen din?


Dag 19: Familien min

Da har jeg kommet til dag 19, som egentlig skulle kommet ut igår, men jeg bare gadd ikke...

Fortell om familien din:
Jeg har:
1 Mor (Monica Therese)
1 Far (Bjarte)
4 Søstre (Hanne Natalie, Guro Emilie, Frida Marie, Julie Dortea)
2 Bestemødre (Eli Pauline, Ann Irene)
2 Bestefedre (Olav Sigurd, Harry Magne)
5 Tanter (Elisabeth, Hilde, Sonja, Astrid, Mona)
5 Onkler (Ole Christian, Ørjan, Ørjan, John Inge, Torkel Remy)
4 Kusiner (Ina, Lisbeth, Olivia, Malene)
7 Fettre (Johnny, Adrian, Kristoffer, Aron, Ole Marius, Remy Andre, Nikolai)
1 Oldefar

Halve familien min er fra Austevoll, og resten er fra Forland, også har jeg også en liten del som er fra Askøy, og noen som er fra Nestun. Noen bor også i Ålgård, nærmt Sandnes...

Faktisk et drit stygt bilde, men eneste skikkelige jeg har av alle søstrene mine... 

I konfirmasjonen min

Et bilde av håndskriften din:

Fin søndag

Jeg bare skriver et eget innlegg for å si GOD NATT til alle sammen! Jeg ska da opp om 7 timer AKURATT i følge mobilen min, så jeg burde kanskje legge meg...

Men først skal jeg si at denne uken har jeg gått ned 1,1 kg og ender uken med å ligge som nummer 2 på topplisten for Sund! Jeg har da jogget 3 ganger denne uken, og satser på 4 for neste uke :-)

Så nå skal jeg bare stappe noe skum i håret og spraye på litt varmebeskyttende før jeg finner frem sengen min igjen, som jeg sitter i akuratt NÅ, og sovne. FinFin plan :-)

BTW så tar jeg denne dagens 30 dager imorgen, så da kommer det ut for dag 18 og 20 imorgen, orker bare ikke mer skriving idag! :-)

Sangen jeg har sittet og hørt på mens dette innlegget ble til! Roman's Revenge - Nicki Minaj ft. Eminem

I love you more then i love myself


Nøttekake

Jeg og søsteren min har tilbragt søndagen med å lage kake til mamma, siden det er morsdag og greier u know. Tok i denne sammenhengen noen bilder, som du kan glo på!

Oppskrift på nøttekake:


Oppskrift er hentet HERFRA... Det gikk da altså ikke ann å kopiere, så det ble to screenshots istedet, en warning på at det ikke går ann her heller! Burde kanskje få til en copyright ting til bildene mine...

Må nesten si jeg likte bedre kaken før den var stekt, med sånn marsmelloms-konsistens. Og jaaa, jeg vet jeg skriver marsmelloms feil, men klarer ikke uttale det på en annen måte, og da blir det bare MARSMELLOMS :-)

QUESTION: Liker du nøttekake?
QUESTION: Klarer du å uttale det egentlige ordet på "marsmelloms"?


Bitch, i AM fabulous!

 

Jeg har da fått laget meg en konto på weheartit, besøk den HER.


Dag 18 + I Seen Beyonce At Burger King!

Hva tror du på?
Jeg tror på masse jeg. Er en person som har altfor lett for å stole på folk, tro på løgner og se bort fra feiler andre har gjort før... Vet ikke helt hva som menes med hva jeg tror på, men jeg er ingen spesiell religiøs person, og har heller ikke noe spesielt overnaturlig menneske. MEN jeg digger spiritisme, og kan vell si at jeg tror på det, går der ann?

Fem random ting om deg selv som du vil dele:
1. Har en "kjempe smart" venn som jeg kaller for Bulf, vil du ha bevis? Here you go:
 

Skjønner du litt hva jeg mener?

2. Jeg samlet på 50-øringer før, hadde sånn 400 stk tror jeg det var! 
3. Elsker ananas og lasagne!

4. Har hatt sims-platen i dataen di siste 2 månedene, lett tilgjengelig likksom!

5. Har 8 bff's, som jeg kan si alt til, egentlig. Blandt dem finner du Therese, Ingrid, Linnci, Camilla, Crøllo, Bulf, Ja9 og Glenn!


Også, hvis du ikkje skjønte den "I Seen Beyonce At Burger King!" - delen, here you go:

QUESTION: Har du 5 ting om deg selv du vil dele?


Ananas -&gt; Extreme makeover!

Ananasen min gikk fra dette:

Til dette:

Extreme makeover, eller hva sier du? Nå skal jeg bare spise resten av makeoveren, før jeg turer på tur med bikkjo!

 

QUESTION: Liker du ananas?

 

 


Trenger du noe å gjøre den neste timen?

Da kan du følge disse stegene: 
-> Skriv inn BIGFISHGAMES.COM -> Lag deg en konto -> Velg en kategori -> Finn et spill som ser gøy ut -> Trykk på "Try it" -> Godta alt som kommer opp -> Vent til det er ferdig lastet ned -> Enjoy spillet den neste timen!Fremsiden...MER OM DENNE SIDEN: Disse er prøve-perioder, på 60 min hver. Du kan spille så mange spill du vil, men bare 60 min på hvert spill. Du kan også kjøpe spillet, da kan du bare trykke på "Buy it"... De fleste spillene har en "Try it"-knapp, men du kan IKKE spille spillet flere ganger uten å ha kjøpt det etter at prøveperioden er brukt opp!

En fin liten tidsfordrivelse, tenkte å spille et right now! Har også brukt denne siden de siste 2-3 årene, så det er ingen virus-side, og har skikkelige spill!

 

QUESTION: Har du prøvd noen spill fra denne siden?


Dag 17: Ronny og Ingolf på nye eventyr!

Høydepunkter og nedturer det siste året:

!Får vell ta et lite sammnedrag av 2010, med noen få bokstaver. Dette innlegget kommer jo også litt sent, siden jeg har vært opptatt med chatroulette hele kvelden, hehehe.

Nedturer:
€ Ble splittet fra gamle gjengen min
€ Mistet kontakten med maaange
€ Kranglet mye med Therese

Høydepunkter:
€ Ble kjent med "gamle"-gjengen min, sånn skikkelig ihvertfall...
€ Tysklandsturen
€ Ble kjent med alle de awesome folkene på media, som har resultert i 2 nye bff's!
€ Geiloturen

 

En TV-serie du er hekta på:
Enkelt og greit:

QUESTION:
Hvilken er din ynglings-tv-serie?


SLANKEPOPCORN OG XTRA-BRUS!

Jeg og Ingflo henger i Loddiken, med web på med Bulf, og en eller annen Fredrik. Det er på g med slankepopcorn og xtra-brus, som faktisk ikke smakte så gale som jeg hadde trodd! 

Her er det vi driver med RIGHT NOW, i tillegg til å få tak i noen nydelige minner av Bulfs grimaser! Nå turer vi bare innom chatroulette, vi! See you there, hvis du er innpå likksom!

 


Ferryhalim!

Jeg er blitt ganske hektet på ferryhalim.com-spillene! Spesielt det med de små fiskene! Trykk HER for  komme til det!


Jeg har bare rundet det et par ganger jeeeg!

 

QUESTION: Har du prøvd fiske-spillet?


Burde jeg slutte?

Jeg må bare finne på en unnskylding for denne elendige bloggingen denne uken! Kommer dessverre ikke på noe annet en at jeg ikke gidder skrive så mye for tiden, hadde jo tidslinjen fra søndag til mandag, prøve på tirsdag, jogging, sol, sosialt liv, filmer, osv. Heh. For eg unnskyldning.

Men jeg har bare en slapp uke, rommet mitt ser bomber ut, som resultat av denne slappe uken. Skulle jo egentlig på valentinsball imorgen, men det ble jo selfølgelig utsatt, noe som er begynt å bli litt typisk med disse greiene. Så da må jeg vente to uker til, og jeg HATER venting. Så som planlagt reiser jeg til sartor imorgen, hente skoene mine, og så rett til Ingrid og har sleepover der til lørdag, så planlegger vi lørdagen som tiden går, blir for mye å stresse med idag!

Tumblr_leouq0qtee1qbriamo1_500_large
FYYYYYYY SÅ SØTT! Hehehe, random weheartit-bilde. Men jeg bare: AWWWWWW!

Må si jeg er ganske skuffet over meg i dag, hadde jo de planene om å jogge hver mandag og torsdag med Linnci hvis begge kunne den dagen, men hun bare forsvant fra msn, og jeg bare gadd ikke ringe til hun. Så da ble der sløving IDAG OGSÅ! Gjorde derimot ingenting, i forskjell til igår, da jeg så film, hehe.

Eg faktisk ganske umotivert til å blogge, føler at tiden går så fort, og at alt jeg "får tid til" er 30 dager-innleggene, og det er jo bare ikke bra... Har vurdert å slutte, men Camilla skjefter på meg, sier jeg ikke får lov. Men jeg skal jo selfølgelig prøve å fortsette, så det så. Skal begynne å klage på den bitchen som skal reise til syden på lørdag, og la meg være igjen på skolen hvit som snøen! Hun er i tillegg dratt for å ta sol idag (!!!!), DU BØR IKKE VÆRE BRUNERE EN MEG NESTE MANDAG! Skal nok sette opp en konkuranse mot hun, og bare ta sol to ganger daglig på 30 min hver, og jogge hver dag, så det blir mindre fett som skal brunes! Vi skal nå se hvem som er brunest den 21. Februar miss Edvardsen!


Alt bare lyser naturlig på meg, ikke rart de tilber meg sånn! Tatt fra Julie sin blogg...

Så nå tenkte jeg å få lagt meg klokken 22.30, SHARP! Jeg er nøye på sånne tidspunkt, tar fem minutter om gangen, drar tiden til den er akuratt... Klarer jeg ikke legge meg til 22.30 blir det leggings til 23.00! Blir vell mest sannsynlig det siste også, siden jeg må pakke gymklær, nattklær, skifteklær, gymsko, data OG dra meg inn i dysjen!

 

QUESTION: Syns du jeg burde slutte å blogge?


Dag 16: Ditt syn på populærmusikk

Ditt syn på populærmusikk:

Jeg elsker å være den som viser noen en ny sang, som de automatisk blir fan av! Men så får jeg også en litt irritert følelse når eg fin sang som jeg elsker blir for populær og vises på thevoice 24/7! Så blir man lei den, og hører aldri mer på den bare etter noen få dager... DET liker jeg ikke, tenker du det samme ?

Det er jo selfølgelig gøy med de, da, men deilig med noen ukjente sanger i blandt, som du kan ha for deg selv, uten å måtte bli lei av på grunn av tv'en sine altfor ofte replay's.

Det er jo det at populærmusikk oftest er party-musikk, som du kan danse til. Og da sier det seg selv at de fleste "gøye"-sangene ligger på topplister overalt.  Elsker den følelsen du får når du finner en awesome, ukjent sang, og kan begynne og vise den til vennene dine! Da kan du tenke; JEG fant den sangen der og gjorde den populær i vennegjengen! Kanskje litt rar tankegang, men det kan væe litt koselig å tenke på, at du har bidratt til bra musikksmak blandt andre folk! HE HE !

Fire ting du vil gjøre før du dør:


Oh jeah! Vet mange sier di skal, men jeg SKAL det!

Ta tattovering, ta piercing i navelen OG få sånn mage!

Dra på jentetur til et billig og varmt land!

Kjøpe skilpadde til Therese! Hehehe, julepresang dette!

 

QUESTION: Hva syns du om populær-musikk?


Dag 15: Din favorittblogger!

Din favorittblogger... Er denne fisken her og hennes friend Lisa! Må si jeg er daglig leser. 

Min sild.

Et sted du gjerne vil flytte:

Alt er bare hvitt og blått. PLUSS et tre. Har ikke peiling hvor, bare det er hvitt, blått og grønt!


Burlesque it!

Hun har litt manndig stemme, men sangen ER NYDELIG! Bare høøøøør! Cher - You Haven't Seen The Last Of Me

Filmen var btw awesome! Får lyst å synge sånn høyt, og danse så sykt! Ingen vanlig musikal, en mer film-musikal-romantisk-komedie! Og Christina Aguilera ser helt fantastisk ut, med den samme awesome stemmen som jeg bare VILHAVILHAVILHA!


Høøøør så nydelig! Christina Aguilera - Bound To You

 

QUESTION: Har du sett Burlesque?


Black Swan!

Jeg så Black Swan i går, som jeg hadde syyykt lyst å se, og bestemte meg da for å skrive en liten anmeldelse, for de som har lyst å se den!

Må bare si at Natalie Portman, som spiller hovedrollen, er utrolig nydelig og SYKT god skuespiller!


Sjalu med engang jeg så hun.

 

Så til filmen; Jeg digget den! Skuespillerene har DE veltrente kroppene, nydelige ansiktene og alt sånt, så må innrømme at jeg ble ganske sjalu. Filmen er heller ingen "vanlig" dansefilm, og blander inn drama, vold, kjærlighet, barnslighet, vennskap, fiender og flere egenskaper.

Den var litt ekkel også, men en thriller er en thriller. Såååe, ja. Se Black Swan !

 

Men nå skal jeg se Burlesque, så tudelu alle sammen...

 

QUESTION: Har du sett Black Swan? Hva syns du om den?


Dag 14

Ditt tidligste minne:

Jeg husker ikke når dette var, men jeg kan se et glimt av meg og bestemor utenfor hennes hus. Tror jeg holder på et lam, og mater det med flaske. Synd jeg ikke vet hvor gammel jeg var, men må vell ha vært rundt den tiden jeg var 4-5 år gammel, altså 11-12 år siden...

Ønskelisten din for tiden:

Dette skulle egentlig vært en bilde-"utfordring", men jeg bare gjør et unntak for idag, jeg...

€ Jobb
€ Egen leilighet
€ Papillon
€ Mac
€ Nytt objektiv til kamera

Klarer jeg den første skal nok de 4 andre gå flott.

Her har dere meg og min nye bil. Fikk den gratis, den bare stod der likksom.Camilla ville jeg skulle DEIGE meg.

Men nå stikker jeg på en liten joggetur opp til bestemor og tar litt sol med Linnci! Sneyks everybodeyyyy!


This ain't my thing.

Jogging er, helt ærlig, IKKE for meg. Men likevell drog jeg den late ræven min opp av sengen for å jogge opp til Linnci, for så å spise en appelsin og så jogge hjem igjen. Syntes det hørtes veldig spennende ut, jeg.


Et random bilde av rumpen min og meg. Den har blitt litt mindre siden den gang, g i dette tilfellet er "den gang" i oktober.

Appelsinen var god nok, brukte en time på å skrelle den, og når jeg hadde skrelt hele tingen var det ikke så mye igjen av appelsinen som var spiselig for meg. Jeg stappet det likevell i meg, vet det hørtes littegranneperverstut, men altså, det må du overleve.

Fant også igjen min kjære brann-genser, som er et og et halvt år gammel! Husker dagen jeg, eller mamma, kjøpte den, aw. Si hei til missvåtpåhåretetteråhajogget5kmiregnet-puuuuusen! For shizzm, lizzm.

Kjører webcam-style!

 

Og da sier jeg også; JOVISST, jeg ble ferdig med tidslinjen! - Let's hope for a 5'er AKA 6'er. Vil du se? Ikkedetnei, tenkte med det, vil ikke se et sekund til på den jeg heller.

 

QUESTION: Liker du å jogge?

 

BTW så har jeg nå en avtale med Linnci om at vi skal jogge HVER mandag og torsdag, ihvertfall de mandagene og torsdagene begge er hjemme, dette blir flott, kiloene kommer til å rase av!


Dag 13: Det jeg ønsker meg mest av alt akuratt nå!

Here you go, en sang du kan høre på mens du leser mine... spennende... meninger:

Et sted du vil flytte til eller besøke:

Jeg har sykt lyst å reise til syden akuratt NÅ. Dette er da selfølgelig ikke en mulighet for, siden jeg er stuck på Forland, så da tenker jeg på et utvekslingsår i USA eller noe. Tenker på å ta fag som svirrer rundt fagene foto, redigering og den typen greier.

Det du ønsker deg mest i verden akkurat nå:


Egen leilighet!
Dag 12: Min dag!

Beskriv dagen i punkter:

€ Stod opp, ca. 11:30
€ Spiste en boks med ananas
€ Ryddet kjøkkenet
€ Luftet bikkjo
€ Lagde blåbær-shake
€ Fant meg et glass med cola
€ Spiste enda en boks med ananas
€ Kledde på meg slaskeklær
€ Satt meg ned i sofaen med blåbærshaken min og colaen min
€ Tok på dataen
€ Jobbet med 
€ Spist en jordbær-bar
€ Jobbet videre med tidslinjen
€ Skrevet et blogginnlegg om tidslinjen 
€ Spist en banan/sjokolade-bar
€ Jobbet endaaaa mer med tidslinjen
€ Lagde meg kjøttnudler, som jeg elsket
€ JOBBET EEEEENDA MER MED TIDSLINJEN
€ Spist kvelds, siden mamma og de kom hjem igjen fra Austevoll
€ Jobbet endaaaa mer
€ Skrevet dette innlegget, som er veldig... eh... informerende... med kjedelig informasjon.

Favorittfilmen din:
Har ikke akuratt en favorittfilm, men de nærmeste må være disse:
Inception Poster DiCaprio
Hadde jeg bare fått sett den på kino...

Twilight-serien, ALTSÅ alle filmene

QUESTION: Hva har du gjort idag?


Fins det noen som kan hjelpe meeeg?

Jeg skal ha levert en tidslinje om 15 timer, og burde egentlig legge meg om 5-6 timer, så jeg har DÅRLIG tid, hvis ikkje blir det natt uten søvn, og det vil jeg helst slippe :-(

Her er ihvertfall det jeg har fått produsert gjennom hele helgen:


Oldtidens Egypt:
Mangler -
€ Bildetekster
€ Når perioden var, det såtr jo ikke skikkelig en eneste plass!
€ Sammendrag
€ Kjente personer
€ Det typiske uttrykket til perioden


Antikkens Hellas:
Mangler ALT! Bortsett fra bilder da...


Den romerske antikken:
Dette suger. Mangler ALT.


Middelalderen:
Off, drep meg!


Renessansen:
Bildet sier ALT.

 

QUESTION: Er det noen som kan noe om dette køddet ovenfor? Jeg må nok ta selvmord hvis jeg ikke klarer å levere det inn innen klokken 08.00 imorgen tidlig!

 

Om ikke dette er nok, så dreper denne dietten meg... har spist 3 NOKA måltider idag, og er fortsatt sulten! Blir nudler med kjøttsmak next!


En liten forsinket dag 11!

Lørdagen brukte jeg da opp på å jobbe med tidslinjen, som skal være inne mandag klokken 08.00! Jeg er da ikke hallveis engang... Gikk også tur, så har ikke sittet inne hele dagen, ihvertfall...

 

Sett iPoden/iTunes på shuffle og skriv ned de 10 første sangene (legger youtube-filmer inn, så listen to them!) :

Taylor Swift - Back To December

 

Daniel Merriweather - Red

 

Kate Voegele - Lift Me Up

 

The game FT. Lil Wayne - My Life

 

Diddy Dirty Money - Hello Good Morning

 

Ne-Yo - Trouble

 

Alexandra Burke - Broken Heels

 

Robyn - Be Mine

 

Bruno Mars FT. Cee Lo Green - The Other Side

 

2pac - Changes


Et bilde av den siste tingen du kjøpte: 
Altsååå det som er innenfor den røde "ringen"...


Kameraet mitt dør snart!

 

Jeg har da fått meg ny, lang løpetights, så nå blir det jogging i minusgradene! Slankingen skal gå så fiiint så!

Lagde også smoothie igår, som jeg også kan legge inn en liten oppskrift på:

Tumblr_lerj8chvoy1qf83yso1_500_large
Hadde egentlig egne bilder, men kameraet mitt fucket seg sånn at det ikke gikk ann å laste det opp! weheartit.com, I LOVE YOU!

0,5 l eplejuice
Frosne jordbær
Litt sitronsaft

Bare tøm eplejuicen i smoothie-maskinen først, så du ikke ødelegger bladene på maskinen når bærene skal i! Fikk nok til 4 store glass her...

 

Kamera mitt er blitt litt ødelagt, auto-fokuset funker ikke lenger, så er det noen der ute som leser bloggen min akuratt NÅ som kanskje vet hva som feiler det stakkars kameraet mitt ?

 


Bare skipper det...

Dag 10 er ikke noe jeg gidder å diskutere her, så da bare fortsetter jeg på dag 11 imorgen :-)


Denne sløvingen har hatt en økning på 500 lesere de siste to-tre dagene... CONGRATULATIONS! Du fortjener det! Besøk Camilla HEEEEEER!

Jeg ønsker også å ha et tema som kan diskuterest, og som høster inn flere kommentarer enn de vanlige innleggene, hjelp meg med å komme opp med et tema! :-) Liker personlig best bildeinnleggene, som jeg ikke har hatt så mange av i det siste ! Men tekst funker deeeeet :-)

 


Skal i besøk til Helene senere, så da blir det fem-bussen på meeeeg, og så er jeg ikke hjemme før 12 i natt, også må jeg jobbe med lekser helt til mandag! Jajja, blir oppsig med ikveld da, så går det rett over til nedsig resten av helgen! Noen som kan hjelpe meg med å lage en tidslinje på InDesign? Trenger virkelig hjelp...

 

QUESTION: Hva skal du gjøre i helgen?
QUESTION:
Har du vært innom Camilla sin blogg? :-)
QUESTION:
Har du et godt tema jeg kan skrive om?


Dag 9: Hvordan du håper fremtiden vil være...

Hvordan du håper fremtiden vil være... Jeg vil vel at fremtiden skal være slik jeg alltid har drømt om, men jeg vet faktisk ikke hva jeg har drømt om, for de drømmene endrer seg hele tiden! Kan egentlig bare si at jeg ikke ønsker at noe negativt skal skje i fremtiden, ingen dødsfall, ingen krangling, ingenting sånt... Så bare håper jeg på å bli rik, flytte til Hollywood og gifte meg femten ganger! Ja, det siste var ironi, men kanskje ikke det med å bli rik, jeg vil ha en stoooooor båt!

Hvordan du ville brukt 10 000 NOK:


Enough said.


QUESTION:
Hvordan håper du fremtiden din vil være?
QUESTION
: Hvordan ville du brukt 10 000 NOK ?

 

TELL ME YOUR DREAMS! ♥

 

 

Btw så er bloggen min sin fremside litt fucket for tiden, men jeg skal fikse det så fort jeg har tid, men NÅ er det Due Date som står for tur! Sneyks!


Partneravtale!

Jeg har nå fått til en partneravtale med illusion.no! Så også gjennom de forskjellige reklame tingene jeg kan legge inn på bloggen, og fant et par jeg likte:

Digget de lilla linsene! De har også flere VANLIGE fargelinser, for de som vil ha brune, blå ++... Trykk på bannere og sjekk it out!


De har også utrolig kule kjoler, sånn ærlig talt! Sjekk ut nettbutikken deres! Har flere ganger hatt lyst å bestille noe derfra, men ikke hatt penger til det, selv om det er ganske billig... Må nesten slutte å være så blakk hele tiden :-(


Strippeshow, remember?

Jeg bare fant igjen filmen fra da guttafravest hadde bloggen sin... Filmet hos meg, actuallyyy!

 

Selv om bloggen er slettet, kan du fortsatt finne all these amazing stuff på youtube!

hits