Når ingenting fungerer

Så da satt jeg her igjen, alene, som vanlig. Bikkjo ligger og slever på golvet, og tv'en står på TV3 mens jeg sitter her på mac'en og jobber med lydprosjekt. HEHEY, så koselig helg. 

 Har prøvd i timesvis å komme på noe positivt å skrive, men sannheten er at jeg faktisk ikke har noe positivt å skrive. Har vært ganske lei alt og deprimert i det siste, eller i en ganske lang tid kan en si... Jeg har vell stengt meg selv inne og dratt frem det negative i alt. Føler at jeg ikke har noen jeg kan stole på, eller noen som faktisk ville vært der for meg når det gjaldt, at jeg bare er alene. Balto er på en måte den eneste som får meg til å smile, fordi jeg vet at han alltid er ved min side, og alltid blir glad når han ser meg...Alt går galt. Jeg spiser mer når jeg tenker over det, noe som selfølgelig får konsekvenser, og det er ikke vanskelig å se. I tillegg til dette har jeg sinnsykt vondt i HELE kroppen. Går som en høygravid, og klarer ikke trapper. Ødelagte alle planene jeg hadde lagt for turer denne helgen, og bare parkerer meg alene på sofaen. 

Vi har også to prøver neste uke, og 2 viktige innleveringer jeg sliter helt sykt på på grunn av kreativiteten min som er på bånn. Jeg hater faktisk laksevåg, deres lærere som bestemmer seg for sånne ting uten å gi beskjed før et par dager før, deres lange og seine timer, og den lange reisetiden bort der. 

Nå fremover skal jeg ivertfall prøve å fikse om på ting, sånn at jeg kanskje klarer å takle ting litt bedre enn jeg gjør på dette punktet. Hele dagen min blir ødelagt hvis jeg bare blir holdt igjen av lærerene og mister en buss, det renner tårer hver dag, klarer ikke smile når jeg er alene lengre og selvtilliten min har aldri vært dårligere. Trenger virkelig en skikkelig forandring.

 

Skal begynne med å ta bilder igjen, jeg SKAL. Så dere har ikke sett de siste fotoene fra meg, neije. 

Any questions?


My hair

Håret mitt gikk fra sånn i oktober;


Hehehe, fiin

Til sånn på 3 måneder;


Fin i fjesn, please excuse me for that

Ivertfall, pointet var at håret mitt har vokst ca. 10-11 cm på disse månedene, noe som er helt sykt til mitt hår som vanligvis vokser max 1 cm i måneden. Har fått en del kommentarer om at håret mitt er begynt å bli langt igjen, thank god, men det jeg har gjort er å begynne på Suplex-b, altså et kosttilskudd. I tillegg hjelper varme utrolig bra hvis du vil ha lengre hår raskere, noe som betyr at sydenturen mest sannsynlig hjalp en del! 3,5cm på en måned blir det ivertfall ca. da, så jeg er proud! 

 

Ser du forskjell?


Everyday

Først vil jeg bare si at den som begynte å poste den linken om damen med larver i puppene; fuck you. Dette var seriøst det verste, klarer ikke å slutte å tenke på at det kryper ting overalt på meg, og at jeg bare vil kverke de og hoppe på de og så dø en rask død fordi det var så ekkelt. BVDJNVU.

Dessuten, lagde en ny plan over ukentlige serier, siden jeg suger til å holde styr på dagene de er kommet ut og enkelt kan ha en oversikt når jeg samler alt heeer osv.

Mandag:
 - Pretty Little Liars
- The Lying game
- Skins
- 2 Broke Girls 

Tirsdag: 
- Glee 

Torsdag:
- Vampire Diaries <3

Søndag:
- Frustrerte Fruer 
- Once Upon A Time 

 

Så altså, hver eneste dag består av skole, buss, jobb, gå tur, se på serier, sove, for et innholdsrikt liv. 

Har allerede kommet på 1. ønske til jul i år! Alle 3 sesongene av Vampire Diaries + begge sesongene av PLL + alle 8 sesonger av FF. Jeg vil se tilbake på fortiden hvis jeg blir gammel og kunne tenke at jeg har alle Vampire Diaries sesongene og kan se de når jeg vil uten å snylte på piratebay igjen. 

OG SÅNN BTW har Helmat vært helt og fått tak i praksisplass til oss i to uker på Elite Foto vestkanten hvor vi skal lage reklame, ta bilder, anything. Oh, i love you right now my little helmat!


Dette er et fint bilde av meg og helten min HelMat. Hei helmat!

i morgen skal vi på besøk til CamEdv på Kleppestø og filme den briljante filmen som jeg fant på ide og skrev manus til. Heij regissør. Haopa da går fiiint! 

 

QUESTION: Any questions?


Omg, skiiins igjen

HEEEELG ALLE SAMMEN!!! Jeg skal lone meg egentlig hele helgen :-DDDD

Skins er da E N D E L I G på igjen, og jeg har fått lastet 6x01 neeeed, så da bare skal jeg gå tur og brune meg litt i solarium før jeg ser den! Og heyyyj, manuset mitt ble valgt til klassens "film", which means, jeg er regissør og vi skal lage kortfilm, juhu! Har da også lagt merke til at jeg suger å blogge, og Ian Somerhalder, vær så grei og slutt med de ;)-fjesene på twitter, de gjør meg gaaaal!

Japps, dagens (ukens) update, siden jeg er så oppegående med dette bloggsystemet. 


dagens bikkjo-sover-og-bommer-på-teppe-bildeLife is too short to go to bed early.

Hvorfor innså jeg ikke dette tidligere? 08.10 i morgen skal jeg være plassert i André's klasserom sammen med verdens kuleste klasse. Hadde det ikke vært for at han er dødskul, noe som veier opp for det faktaet at den timen tvinger meg til å stå opp to timer tidligere enn vanlig på mandager, hadde jeg vært lite blid. GOD NATT FOLKENS. Nå har jeg btw søkt på 3.året på BILDØY, gleeeder meg til å minske mengden buss-sitting med 1,5 time!! Har dessuten tenkt over at jeg og faktisk skal på jobb i morgen, tirsdag og onsdag. 

See you later - love Huge Nose 

 

SÅNN BTW, ingen vil spille mot med på wordfeud. So please, hvis du tar en utfording; RonjaKF


Ga opp

Begynte jo som sagt å rydde rommet i går, stresset helt sykt, men bare gadd ikke fortsette. Hadde heller jentekveld med Linnci, Therese og boblebadet! 

Ronja Kristin <- en side hvor du kan følge bloggen min, seeeelv om jeg ikke er verdens flinkeste til å oppdatere!

Sånn så det btw ut før jeg begynte å rydde;


Hvis du søker på "bikkjo" på google bilder blir siden spammet av bikkjo.

Etterbilde kommer nok en vakker dag, når store, late meg gidder det!

 

Random sammensetning, men det får holdeeee. sneyyks


Here we go again

Steeeem! Steeeem! Steeeem! Jah. For vi ska til Amandusfestivalen, og er veldigveldig fattig. Så hjelp en gjeng med nydelige sukkerklumper som skal splittes til sommeren etter to altfor nydelige år <,3 

HEEEER! Så er du en eeengel 
Skal dessuten rydde rommet i morgen. Satser på å kanskje dra med meg noen random venner og stenge de inne på kottet mitt i morgen! Gonna be so much fuuun. DESSUTEN SKAL JEG TA BILDER AV MIN AWESOME KOLLEKSJON MED SMYKKER, JAH.

Stem da, pliz. Trenger bare skrive e-post, logge inn på e-post, åpne mail -> godkjenne! Så har du hjulpet massemasse!


Nydeligste

 Har ikke telling på hvor mange ganger jeg har sett denne scenen! Sangen heter btw Ross Copperman - Holding On And Letting Go (hjerte)


Han er dønn verdens nydeligste person. Så en look-alike av han på Tenerife, trodde faktisk det var han, så jeg bare satt der på en sten og glodde som gal, tehe!


Home again

Følte for å nevne at jeg e syk i dag og derfor bare ligger og slaske i senger. Små-jobber på en norsk-fremføring også, siden jeg prøver å få gjort noe i løpet av dagen i vertfall! 

utorrent holder, as i write, på å laste ned nyeste av PLL og Once Upon A Time, så jeg tenkte jeg kunne skrive litt random her i mens. PRØØØVDE å jogge i går, men var så kvalm at det endte opp med at jeg egentlig bare gikk. Har heller ikke komt helt inn i Norge-mood, og bare venter sitter og venter på neste fridag som kommer etter onsdag, torsdag og fredag har rodd seg forbi, årh, too long. 

Åja, dessuten, traitor-IngFlo byttet fra 3g til 4 ETTER jeg hadde kjøpt dødssøte deksel til hun :(( Noen som vil ha? 

Det var happy-fjeset mitt når jeg nett hadde kjøpt de og IngFlo fortsatt hadde 3g. Hoe

Kom hjem på søndag, men siden jeg ikke hadde skrevet noe innpå her siden 3. så får dere vite det NÅ. Yeyy


One of the last days of varme


 See uuuu


Så smått.

Måtte bare nevne at størrelsene på Tenerife --------> Små. 

Var innom undertøysbutikk igår, og det STØRSTE de hadde var størrelse C, noe de bare hadde 1 BH i. Dessuten må jeg jo har 2 størrelser større en jeg egentlig bruker, fordi størrelsene i seg selv er pitte små. MEEEEN jeg har jo kjøpt noe da, inkludert fjærøredobber, en haug med piercinger og en sånn derre veske med frynse-ting på. Fikk btw plass til kameraet oppi. i CHECKED. Skal prøve å begynne med øredobber igjen, jaaaah!


Pupp.

Ogjaaaaaaajegersolbrenttakkskalduha.


Summerphotography

Bilder fra Tenerife tatt med 50mm f1.8 og 18-200mm f3.5-6.3!


testing my macro-lens for the first tiime

De 6 første bildene er tatt med 50mm, alle de andre er tatt med 18-200mm, og aaaalle er uredigert! 

QUESTION: Noen meninger om bildene?


hits