MOVIES for october

i følge blogg.no har ikke jeg skrevet et innlegg på to uker....... Er jo faktisk en uke siden, men allikevell; jeg er offisielt skuffet over meg selv. Har likksom hatt planer for hva jeg vil skrive om hver eneste dag, men ikke hatt tid til å skrive! Tenkte på å skrive om noen filmer, ha et TEMA- innlegg og kanskje en liten update på hva jeg har drevet med i det siste, selv om det er lite å velge mellom. 

Ja. Jeg har på en måte stengt meg litt inne, diskutert, sett film, jobbet, sovet, tatt buss og vært litte granne kino i blandt! 

Så, siden sist FILM-innlegg har jeg sett en del, og jaaaa, jeg vet jeg er treig med å se di fleste filmer, men har ikke syntes at de va verdt å se før, noe jeg egentlig angrer på;

 

 

Water For Elephants (2011):


For å si det sånn, beste drama filmen jeg har sett! Robert Pattinson var jo faktisk fin i denne filmen i tillegg, noe han ikke er til vanlig, så takk for deeet! Litt brunfarge gjør vell susen tenker jeg. 

Jeg hadde egentlig ingen planer om å se denne, siden jeg tenkte jeg ikkje skulle ødelegge bildet jeg hadde av han som vampyr siden de siste Twilight-filmene snaaart kommer ut, men så så jeg traileren og bare måtte se den! 

Weeell, en romantisk drama film om en væterinærstudent som mister foreldrene sine på dagen han skulle avslutte studiene sine og sluttet da på skolen når han fant ut at faren og moren ikke eide noe som helst mens de levde, og hadde brukt opp alle pengene for at han skulle få en god utdannelse. Han pakker med seg alt han eier i en koffert og drar sin vei når huset han bodde i blir tatt fra ham og ender opp på et sirkus-tog hvor han får jobb og forelsker seg i sirkussjefens kone. 

 

 

 

 

 

Terningkast: 5

Traileren kan du se HER

 

 

 

 

 

V For Vendetta (2005):

Denne var utrolig vanskelig å forstå på begynnelsen, og det er ikke alt jeg klarer å skjønne gjennom hele filmen heller, men jeg digget den fortsatt! Filmen er en slags Action-thriller, og var egentlig spennende gjennom hele filmen...

Handler om en maskert mann som kaller seg for "V" som kjemper mot de som styrer landet. Skjønte ikke helt hvilket styre de hadde, men minnet meg litt om nazismen så det var vell noe sånt! Han redder en jente fra å bli drept av det hemmelige politiet, og tar henne med til skjulestedet sitt hvor hun er nødt til å være for å ikke avsløre han. 

Resten må du nesten se filmen for å finne ut av, for mye var for avansert til å forklare vil jeg si... Ivertfall, filmen var helt sykt kul, og den anbefales! 

 

 

 

 

 

 

Terningkast: 5

Traileren finner du HER!

 

 

 

 

Tucker & Dale VS. Evil (2010): 

 

HEHEHEHEHEHEH, for en awesome film! Er ikke så mye å si bortsett fra at den er en spoof på typiske tenåringer-reiser-på-camping-på-et-øde-sted-og-blir-drept-filmer! 

Handler om Tucker og Dale som reiser til feriestedet sitt for å fikse på sin "nye" hytte, og møter på en gruppe college-studenter som har sett litt for mange skrekkfilmer. 

Dessuten er Dale SÅ UTROLIG BAMSE AT JEG BARE VIL KLEMME HAN MASSEMASSEMASSEMASSE! Han er søt, ja. He is! 

Så; anbefales! Min nye favoritt spoof/komedie til nå ivertfall. 

 

 

 

 

 

 

 

Terningkast: 6

Se traileren HEEEEEER!
 

 

 

 

Transformers: Dark Of The Moon (2011): 

 

Well, yeah. Dere kjenner vell allerede til denne filmen, så trenger ikke si sååå mye om den. Så ikke de andre Transformers-filmene før i juli i år når jeg egentlig skulle på kino og se Harry Potter (som jeg enda ikke har sett!!!!!!!!), og har etter det ventet på at DVDen skulle komme ut i USA så jeg kunne få lastet ned en skikkelig kvalitets DVD-rip fra piratebay, og den kom vell ut i september tror jeg det var, så er litt lenge siden jeg så denne nå. 

Alt jeg vil si er at jeg er nå fan av hele serien, og er faktisk glad for at de byttet ut Megan Fox, noe jeg tipper de fleste gutter ikke er. AAAANYWAYS, hehheheeheh, denne er like bra som de andre filmene, om ikke bedre! Se den hvis du ikke allerede har gjort det.

 

 

 

 

 

 

Terningkast: 5/6

Watch the trailer HERE!

 

 

 

 

Thor (2011):

 

Enda en film fra 2011 som jeg elsket! Fikk meg til å stalke alle nettsider som hadde informasjon om nye superheltfilmer som kommer i 2012! Samme studioet som står bak de fleste andre nye superheltfilmer, også kommer de snaaart med en film som kombinerer de fleste heltene, jaææ! 

Filmen handler om Thor, som er en av gudene fra den norrøne mytologien, blir kastet ut av Åsgard av sin far og blir sendt til jorden hvor han møter Jane Foster osvosv, og så forelsker de seg osvosv, også må du se filmen ja! 

Som de andre, anbefales! Er en action/fantasy-film, så den passer vell de fleste...

 

 

 

 

 

 

Karakter: 4

Se trailer HEEER!

 

 

 

 

The Time Traveler's Wife (2009):

 

Har vell skrevet i innlegget som var før dette at dette var verdens søteste film, for det er ivertfall det! 

Som tittelen sier handler filmen om konen til en "time traveler", han er altså født med noe som gjør at han plutselig reiser tilbake, eller frem, i tid. Han kan heller ikke kontrollere det, og det kan skje når som helst!

Hun har kjent han, og vært forelsket i han, siden hun var en liten jente og møtte han første gangen. Da hadde reist tibake i tid og møtt på henne ofte, selv om han da var gammel. En dag når hun er rundt 20-25 år møter hun han, altså nåværende tid når han er ca. like gammel som hun, og de ender opp med å gifte seg. Litt avansert fortalt, men så er du jo også nødt til å se filmen for å skjønne hele greien! 

 

 

 

 

 

 

 

Terningkast: 5

Se på traileren HER!

 

 

 

 

The Notebook (2004):  

 

Handler om en jente som kommer fra en rik familie og som møter en gutt fra en fattig familie. Han gjør alt for å få gå ut med henne, og til slutt gir hun opp, men ombestemmer seg i siste liten. Deres felles venner lurer jenten med de på kino, og de begynner å være med hverandre hele tiden.

Romansen ender med at foreldrene hennes nekter henner å se han og hun reiser vekk for å gå på skole. Det går så flere år, og hun ha funnet en ny en og er blitt forlovet da hun ser bildet hans i avisen og reiser for å se hvordan han har det. 

Hele historien blir fortalt av en gammel mann, som forteller den til en gammel dame som er veldig forvirret. Etter hvert finner du ut hvem denne gamle damen egentlig er, og hvordan det gikk med de to i historien. 

Elsket denne filmen. Så søt. Så nydelig. Så bare altfor bra til å være sant, så da er den jo ikke det, men du skjønner vell. 

 

 

 

 

Terningkast: 5

Watch the trailer HERE!

 

 

 

 


The Chronicles Of Narnia:The Voyage Of The Dawn Treader (2010):

Historien som jeg elsket når jeg var mindre har vell egentlig blitt ganske ødelagt av de siste to etterfølgerne. Filmene er jo remakes av gamle filmer, har vell sett et par av de, men jeg hater gamle filmer så den første filmen var definitivt den beste. 

Denne var ikke kjedelig, men jeg syns likksom at historien har blitt brukt opp, og hvis de absolutt skulle lage en ny film kunne de hatt med alle de 4 barna istedet for kun 2 av de + fetteren deres. I TILLEGG TIL DET hadde fetteren deres en utrolig irriterende måte å snakke og oppføre seg på, noe som fikk meg til å ville slå til han flere ganger. Likevel, filmen var faktisk ganske bra!

Terningkast: 4+

Se traileren HER!

 

 

 

 

Never Let Me Go (2010): 

 

Well, nå kom jeg til den kjedeligste av alle filmene jeg har sett i det siste. En vanlig film fra drama-sjangeren som, i min mening, prøvde å ligne litt for mye på The Island! Ingen dårlig film, for den var ganske bra, men ikke akuratt min type film...

Handler om mennesker som er kopiert av andre for å brukes til å "donere" vekk deler av seg til mennesker som trenger det. De blir fortalt at etter sin 3. donasjon kommer de til å dø, og de fleste blir ikke eldre enn 20-30 år gamle.

I denne filmen er det hovedfokus på 3, Ruth, Kathy og Tommy, som har vokst opp sammen på en engelsk privatskole. Også selfølgelig, som det alltid er i drama filmer, er det to av disse som forelsker seg og gjør hva som helst for å slippe å måtte gå gjennom den 3.operasjonen.

Skal innrømme at jeg gren pittelitt, kanskje litt mye, men sånn skjer når jeg er helt inni filmen. 

 

 

 

 

Terningkast: 4

Se traileren heeeeer

 

 

 

 

Monte Carlo (2011): 

 

 

Jentefilm garantert! Likte dessuten denne veldig godt, selv om den var på en måte akuratt som alle andre jentefilmer der hovedpersonene blir forelsket and live happily ever after. 

Ivertfall så handler det om 3 jenter som reiser til Paris, og så blir dene forvekslet med en kjendis og de lever luksuslivet osv. 

Så hvis du trenger en film å se på en jentekveld er denne å anbefale, skikkelig søt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terningkast: 5

Se trailer!

 

 

 

 

I Am Legend (2007): 

 

 

Denne. var. awesome. punktum. 

Handler vell om at et virus har blitt spredd rundt i verden, hvor mennesker blir forvandlet til ekle, skalla Smegel's. Det er bare sånn 10% av befolkningen på jorden som er immun mot viruset, og han er når den eneste overlevende igjen på jorden, tror han. Det har gått flere år uten noen som helst kontakt fra andre mennesker, og han har bygget opp en daglig rutine med utstillingsdukker som han snakker til for å slippe å føle seg så alene. Dessuten har han hunden sin, Samantha, som ikke er immun mot viruset og er i fare for å bli bitt når som helst. 

Kan ikke skjønne hvorfor jeg ikke har sett denne før, for den var helt utrolig bra! Will Smith er dessuten en helst sykt flink skuespiller og gjør filmen så sykt mye bedre bare med det. Filmen er vell en type thriller/skrekk/action-film...

 

 

 

 

 

Terningkast: 6

Se på traileren HER!

 

 

 

 

Hoodwinked Too: Hood VS. Evil (2011): 

 

Sannheten Om Rødhette vil jeg si bare var en film so BARE skal ha EN film... Historien er oppbrukt, og toeren minner meg for mye om Kung Fu Panda. 

Denne ganger handler det om en oppskrift på en sjokolade-trøffel som gir uendelig styrke eller noe i den duren. To feite små unger bruker en heks for å stjele den og så herske over jorden osvosv. 

God underholdning, men ingen BRA film... Rødhette er blitt så mandig, bestemoren er blitt så forutsigbar, geita er blitt så kjedelig, kan vell si at de eneste som holder filmen oppe er ekornet og ulven, ååå, jeg digger de! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terningkast: 3

Seeee pååå traileren HEEEER

 

 

 

 

A Walk To Remember (2002):  

 

 

Så er det siste filmen jeg skal skrive om før jeg legger meeeg, og da var det enda en nydelig film! Så søøøøt, omg. 

Denne skiller seg litt ut fra mengden med romantiske filmer da, med tanke på slutten og vendepunktet i filmen! Skal ikke røpe noe for de som ikke har sett den, men får vell si at jeg ikke var noe fornøyd med slutten... 

OG JA, jeg gren i denne filmen også, selfølgelig gjorde jeg det, jeg er jo den fossen i sånne filmer, SPESIELT når jeg er alene. Var ikke akuratt alene mens jeg så akuratt denne filmen da, siden Michael var her litt, men så sovnet jo han da, så jeg vil heller si jeg var alene mens filmen var på sitt verste! 

Filmen er veldig skjermet, så du ser ikke det verste som skjer, men du ser det jo selfølgelig for deg når du hører hva som har skjedd. En nydelig film om en veldig kristen jente og en badass-gutt som forandrer seg til det positive for hun! 

 

 

 

Terningkast: 5

Trailer kan du finne HER!

 

 

 

 

QUESTION: Har du sett noen av disse?


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Verdens nydeligste film

The Time Traveler's Wife! åherregudsomjeggren. ... helt rød på øynene nå...

ANBEFALES! 

QUESTION: Har du sett den?


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Pakke i posten!

Så altså; idag fikk jeg pakke fra buzzador igjen, de samme som jeg fikk selvbruningsproduktene av tidligere i år, og denne ganger var det nudler, kryddermix og kokosnøttmelk jeg fikk! 


Boksen produktene kom i


Selve produktene

I tillegg har jeg fått et hefte, som jeg alltid får med når jeg får en pakke fra buzzador, som inneholder mye informasjon om produktene + tips (som i denne sammenhengen er oppskrifter)

Tenkte jeg skulle skrive litt om de forskjellige, næringsstoffer osv, siden de blir vist frem som sunne og raske å lage; 

Nudlene (PREMIUM egg noodles 250g):
Per 100g:

Kcal: 340
Protein: 12g
Karbohydrater: 70g
Fett: 2g

Kokosmelken (Extra Creamy coconut milk 500ml):
Per 100g: 

Kcal: 190
Protein: 3g
Karbohydrater: 3g
Fett: 18g 

Krydderet (Paneng Red Curry Spice Mix 32g):
Brukes til å krydre kylling, og er medium sterke

 

Så da bare gleder jeg meg til å smake på dette, og tenker å lage en av pakkene nå, så bruke resten på en jentekveld litt senere! 

LES DETTE:
Buzzador er en type markedsførings-side som spesialiserer seg på å la sine brukere motta, prøve og vise videre produktene sine. Jeg har allerede to pakker før denne, og eg faktisk super fornøyd med siden! Hver gang de får inn en kampanje som de mener passer for meg og mine interesser sender de meg noen spørsmål, og så vurderer de om jeg kunne klart oppgaven bra. 

Hele greien er 100% gratis og alle kan melde seg inn. Dessuten er det ikke noe du får lønn for, du får bare gratis produkter som du får prøve og vise fram, eller dele ut, til vennene dine! Jeg har ivertfall vært medlem der siden mars 2010, og det tok et halvt år før jeg fikk den første kampanjen min, men etter det har det bygget seg litt opp og jeg har fått rundt 3-4 tilbud... 

Når du er ferdig med en kampanje, eller har brukt opp alle produktene, skal du bare fylle ut en rapport om hvordan det har fått i kampanjeperioden. Du bør dessuten har fylt ut noen par lynrapporter i kampanjeperioden, men det tar bare 2 minutter å fylle ut, og du kan legge ved bilder av deg mens du buzzer osvosvsov. 

Du kan melde deg inn ved å trykke på DENNE linken og skrive inn litt informasjon om deg selv! 

 

QUESTION: Er du buzzador?


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

St Moriz

Skrev jo om at jeg hadde fått pakke i posten fra buzzador for noen uker siden, og siden den gang har jeg brukt den to ganger... 

Den gir en veldig fin, sommerlig brunfarge og er enkel å ta på. Bare til å bruke litt fuktighetskrem før du bruker den, og så kan du bruke den hansken som følger med til å smøre deg inn. Jeg klarte jo ikke å bruke den hansken, så endte opp med oransje hender et par dager... ehe.

Men ivertfall, det kan se ut som du får skjolder av den, men etter at du har dusjet forsvinner de, i tillegg til 30% av brunfargen tror jeg det var. Så må du jo vente 6-7 timer før du kan dusje, mens produktet tørker ganske fort. 

Anbefaler denne! Kanskje ikke til sommeren, men til vinteren kommer jeg til å bruke den en del når jeg ikke gidder å ta sol...


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

The little things

En veeeldig genial side, som jeg fikk inspirasjon til bildeboken min fra, er kaaalt justlittlethings.tumblr.com
Ivertfall så legges det ut bilder med tekst som de fleste kan kjenne seg igjen i, altså ting som handler om de små tingene i livet... Worth visiting! (ejaaaaa! hjerte!)

 Så er det bare til å nyte denne siden, fordi jeg elsker den. Selv om det bare er tekst bringer det frem minner!


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Film: Paul, Sucker Punch, The Runaways og Knight And Day

Jeg bare får skrevet opp alle filmer jeg har på nedlastings-listen min, så jeg ikke glemmer hva jeg syns om de!

Paul (2011): 


Handler om Paul som prøver å rømme fra å bli drept til fordel for forskning, og prøver å komme seg til et sted hvor han kan kontakte resten av rasen sin, since he's an alien likksom. Ikke så mye vanskeligere handling enn det. 

Han, ovenfor, var faktisk dritkul, men jeg ville ikke tatt på han, blæsj.  IVERTFALL så var dette en ganske god komedie, og jeg digger jo Nick Frost og Simon Pegg, som for eksempel spiller sammen i Hot Fuzz og Shaun Of The Dead, så jeg liiikte denne! Worth watching!

Sucker Punch (2011):


En jente blir innlagt på en slags instutisjon på grunn av hennes voldelige stefar. Der møter hun 4 andre jenter, og sammen kommer de opp med en plan for å rømme, og bli fri. Det er en slags klubb, hvor jentene danser og menn fra utsiden kommer og ser på, og hovedpersonen bruker da dansingen for å distrahere målene, mens de andre jentene skaffer det de trenger til planen sin.Altså, jeg elsker denne filmen, og har sett den et par ganger. Har en litt tragisk slutt, men whatever. Har også lest flere plasser på nettet at den har fått dårlige omtaler og at det er maaange som ikke liker den, og det er så irriterende med sånne! Hvis du ikke skjønner hva jeg mener så er det sånne personer som tar hver enkelt film som et ellet annet budskap, som er nødt å gi mening, og hvis filmen ikke gjør det, og altså bare er til underholding, står den på hatlisten deres. I say; god underholding, og det er det film er til for, så da blir filmen automatisk god!

The Runaways (2010): 


Basert på bandet "The Runaways", Joan Jett og Cherie Currie. Filmen foregår jo selføgelig på 70-tallet, og er også selfølgelig en film om narkotika, alkohol og andre slike ting som skjedde på den tiden. Jeg likte nok denne også, selv om den er en film i dramasjangeren, og det ikke er så ofte jeg liker de filmene. Denne var likksom, spesiell, men ganske tøff allikevell. Er jo litt lenge siden jeg har sett den nå, så kan nok ikke gå så mye innpå detaljene, og da blir det likksom ca. hva jeg syns om den. Er utrolig nok ganske fascinert av sånne historier, så jeg bare fulgte med som bare det! 

Knight and day (2010):


Handler om June som skal ta fly hjem og møter på en mann flere ganger, som prøver å holde henne unna flyet sitt. Hun kommer seg likevell på det, og flyet kræsjer etter at han, Roy, drepte pilotene. Hun våkner opp neste dag etter å ha fått vite at at hun er i fare og må si at hun ikke kjenner han. Da politiet kommer og henter henne redder Roy henne og June opplever mye forvirrelse når hun ikke klarer å være sikker på om han faktisk er på den gode eller onde siden. Roy forklarer at det er blitt oppfunnet et superbatteri som en han jobbet med før i FBI har lyst på, og vil gjøre alt for å få tak i. Dette batteriet har da Roy, som prøver å holde batteriet trygt.DET SER SÅ SYKT GØY Å KJØRE GJENNOM SPANIA PÅ MOTORSYKKEL. Herregud. I want to tooooooo. Nok om det; enda en film jeg elsket! Humoren var på linje med min egen, og de kombinerte action og komedie, noe jeg digger. Så jaaa, min type film dette.

 

Var vell en del filmer idag daaaa, så, har du sett noen av disse?


 {% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Film: Primal, My Soul To Take og The Unborn

Jaaa, så jeg bare skriver et innlegg om skrekk/triller-filmer, så skriver jeg et til etterpå med enda flere filmer jeg har glodd på i det siste. Grunnen til at jeg gidder å skrive sånne er jo at da har jeg alt samlet på en plass hvis jeg noensinne lurte på om den og den filmen var gøy osv hvis jeg finner på å se den igjen, og sånn hvis dere lurer på andres mening om en viss film selfølgelig daaaa, så kan dere ba sjekke om jeg har skrevet noe om den heeer...

Primal (2010):


Skal ærlig talt si, eller skrive daaaa, at jeg digget coveret på denne!

Seks venner reiser på tur for å studere et eldgammelt steinmaleri, en eller annen plass i Australia. Etter at en av jentene bader i en innsjø nær campingplassen deres blir hun forvirret, syk og begynner å miste tennene. Plutselig er hun forvandlet til en slags huleboer, som prøver å drepe alt og alle. Denne filmer var ivertfall spesiell. Ikke var den dårlig, ikke var den bra, men fortsatt et helt ok tidsfordriv. Likte ikke skuespillerene though, spesielt ikke hun blonde på bildet over og den nerdete kjæresten hennes. Slutten var veldig forvirrende, og jeg bare skjønte den ikke. Resten av filmen var ganske enkel å skjønne da, så det gikk helt fint! 


My Soul To Take (2010):
Handler om en seriemorder som kommer tilbake til en by for å drepe 7 tenåringer, som alle var født samme dagen som han selv skal ha blitt drept. Det er to teorier som går gjennom hele filmen; Enten er det seriemorderen som har klart å overleve i 16 år uten å ha blitt oppdaget, eller så er det en av tenåringene som har fått "den onde sjelen" hans og lever med to personligheter. 

 

En ganske forvirrende film på begynnelsen, men det kommer seg på slutten. Jeg personlig skjønte jo hvem killeren var fra begynnelsen, men ikke alle som gjør det da. Hovedskuespilleren, Max Thieriot, han eeer sååå fin, så det er jo et pluss med å se denne filmen! Ingrid var enig med meg, btw, so suprise, for hun er kresen som bare det! 


The Unborn (2009):
Handler om en jente som finner ut at hun egentlig er tvilling da en ond sjel begynner å hjemsøke henne.  Hun begynner å skjønne hvorfor moren forlot hun som barn, og at denne onde sjelen kommer fra en familieforbannelse som går helt tilbake til andre verdenskrig. 

'

Denne filmen var EKKEL. En sånn skikkeli skrekk-film, som jeg faktisk har grunn til å gjemme meg bak puten for. Dessuten var den spennende gjennom hele filmen, og det er faktisk ikke mange filmer som klarer. So worth watching!  


QUESTION: Har du sett en av disse? 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Film: You Again & Revenge Of The Bridesmaids

Jeg bare tok å så en liten samling jentefilmer idag jeeeg! Skriver mini-anmeldelse på de også da...

You Again (2010):

Handler om en jente som reiser hjem til familien sin for å være med i brorens brullyp. Hun har enda ikke møtt bruden, men får seg en overaskelse når hun finner ut at bruden er samme jenten som ødelagte livet hennes på "high school" (videregående?). Ivertfall så er også brudens tante og brudgommens far også ganske fjerne venner(if i can use those words?), og dette fører til diverse ting som dere får se filmen for å få med dere!Hva kan jeg si om denne filmen? ... Den så ivertfall veldig bra ut på begynnelsen, og jeg må si at den ikke skuffet meg! Definitivt en jentefilm! Ganske bra tidsfordriv, og handlingen var ikke så dårlig. Anbefalest til jentekveld!

Revenge Of The Bridesmaids(2010): 


Handler om to jenter som reiser tilbake til hjembyen på besøk. Der møter de deres nære venn, Rachel, som har mistet kjæresten til dere eks-venn Caitlin. Tidlig i filmen finner dere ut at Caitlin har lurt Tony, Rachels eks, til å gifte seg med hun ved å si at hun er gravid, når hun egentlig bare er ute etter pengene hans. Ikke dårlig, og ganske underholdende. Veldig jentefilm denne også, så bare til å samle jentegjengen og kose dere. Worth watching! Seeelv om Raven-Symone overspiller, som vanlig.  

Så om du har en jentekveld coming up, burde du kjøpe/leie/laste ned en av disse, elle begge. I dunnau. 

QUESTION:
Har du sett en av de? 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Film: Devil

Siden jeg tenkte det var litt lenge siden forrige mini-filmanmeldelse, burde jeg skrive en ny en i dag! Da ble det "Devil" som jeg fikk låne av Helene, og så rett isted! 

Devil (2010):


På begynnelsen er det en mann som snakker, og forteller en historie som moren hans pleide å fortelle han når han var liten. Den handler om djevelen, og om at han samler sammen en gruppe mennesker som har syndet på jorden og får dem mot hverandre. Etterhvert så dreper han en og en av dem, i formen som en av personene. Det er ivertfall det som filmen er basert på, og det som skjer i filmen.Skal jeg være ærlig, og litt negativ, så var denne altfor kjedelig for min smak, ivertfall siden det skal være en thriller. På en eller annen måte minnet den meg om "speed", ikke helt sikker på hvorfor... MEN filmen er heller ikke den verste jeg har sett, så det var ikke noe bortkastet tid å se den akuratt... 

 

QUESTION: Har du sett devil?


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

NomNomTyggis


Denne = nam. Smaker litt fruktkaramell i grunn...


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

SERIE: Skins

Da har jeg begynt på en ny serie kalt "Skins". Trailerene og slikt på denne serien så ikke så gøy ut, men den ble anbefalt, så jeg så første episode! Intrykket jeg har av den er at den har en veldig spesiell humor, men jeg liker det. Så kommer til å se noen episoder til!QUESTION: Har du sett denne?


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

SERIE: Pretty Little Liars

Hørte mye godt om denne serien så jeg bare mååååtte se den! De 5 første episodene raste jeg gjennom, og jeg venter på de neste 7 nå! Helgen blir nok stappet av little liars!

Den er utrolig spennende, og samtidig veldig jentete... Så en erstatter for gossipgirl dette, selv om jeg ikke har vært så flink til å følge med på det!QUESTION: Er du også hektet?


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Det jævligste jeg noen sinne har sett!

QUARANTINE(2008):


Du har vell sett de lure-linkene der du tror det er en sang på spotify, men ender opp med å være et bilde av noe utrolig ekkelt med den ekleste lyden til? Det må være fra denne filmen dette stammer fra!

Jeg skal ikke legge ved bilde av denne forferdelige filmen, ikke at den var dårlig, men bare for å sikre dere som helst ikke vil se noe hvitt noe med gørr hengende ut av ansiktet.


Legger heller ved de ikke-så-gale-bildene, som ikke skremmer livskiten ut av meg.

Filmen handler da om en journalist og en kameramann som skal følge brannmenn i en hel dag. De har bestemt seg for å filme alt som skjer, og får være med når de skal ut på "oppdrag", eller noe. Brannmennene mottok en melding om en dame som hadde skreket, og ble mottatt av en gruppe naboer som er skikkelig nervøse.

De finner den gamle damen og finner ut at ikke alt er helt normalt i denne bygningen. Flere personer er "levende døde" og enda flere blir det gjennom filmen.

Vi var da altså 4 stykker som så den i lag, og jeg takker gud for at jeg valgte å ikke se den alene, fyyyyy søren, da hadde jeg tatt selvmord i natt. Selv om filmen var skummel var det jo selfølgelig morsomt å se ansiktet til Linnci mens hun stappet den vidåpne munnen med popcorn og lagde rare lyder mens hun danset med foten, skulle filmet henne...Skal ikke si at jeg klarte å se halvparten engang, for mesteparten av tiden lå jeg og Therese under teppet og gjemte oss. Er egentlig litt glad for at jeg ikke så alt, for i følge Linnci, som var stappfull av popcorn, så døde hun nesten.

Stakkars Linnci som må sove alene i natt! Hun skal btw skrive status om det når hun kommer hjem!

QUESTION: Har du sett Quarantine?


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Film: Jennifer's body

Da var vinterferien slutt, og jeg brukte feriens siste natt til å se denne filmen:

Jennifer's body(2009):


Jo, altså denne filmen var ganske spesiell. Den handler om Jennifer som blir bortført av et band og dukker opp i huset til bestevenninen, Needy, dekket av blod. Videre blir flere mennesker drept, og Needy finner ut at Jennifer er besatt, noe som gjør henne til en slags vampyr eller noe som dreper gutter.Den skal likksom være en grøsser, men i mine øyne så den heller ut som en eller annen dårlig spoof. Joda, den var et fint tidsfordriv, men fortsatt ingen spesielt god film. Oooooog hun drepte guttene på den måten som på bildet ovenfor... Fy så deilig!Megan Fox spiller Jennifer, mens Amanda Seyfried spiller Needy, som er bestevenninen. 

 

QUESTION: Har du sett denne?


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Film: EuroTrip

EuroTrip(2004):


Handler om Scott og bestekompisen Cooper som reiser rundt i Europa på jakt etter Scotts brevvenn Mieke, som han har innsett at han har følelser for. På veien drar de med seg tvillingene Jenny og Jamie og opplever noe av det Europa har å by på. Filmen er en tenåringskomedie, ikke på samme linje som American Pie filmene, men den kan ligne på noen områder. Likte den faktisk, og den fikk meg til å le et par ganger... Verdt å se, hvis du ikke allerede har sett den!

 

QUESTION: Kunne du tenkt deg å sett denne?


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Film: Obsessed

Obsessed(2009):


Handler om suksessfulle Derek. Han er lykkelig gift og har en unge med konen sin Sharon. En dag kommer det en ny vikar på jobben hans, Lisa, og ingenting blir det samme etter dette. Filmen passer veldig bra til tittelen, noe som beskriver filmen i sin helhet.  Personlig likte jeg den veldig godt. Den viste en situasjon som ikke er så vanlig, men likevell var filmen utrolig realistisk. Kvapp til og med flere ganger! 


Beyonce Knowles spiller faktisk sykt bra og er konen til Derek i filmen. Elsker håret hennes.

PS. Du kan få lyst til å drepe en av disse damene mens filmen er i gang, eller kanskje slå til hun veeeeeldig hardt, ihvertfall slik jeg følte det!

 

QUESTION: Har du sett Obsessed?

 

Hvis noen har andre meninger om filmen, feel free to share them here! Men ikke kritiser mine meninger, for de er mine, og ingen andre sine :-)


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Bring It On: Fight To The Finish

Da var enda en dag gått, og jeg og Therese har hatt dilla på Frustrerte Fruer og bare lagt på sofaen hele dagen! Dagens filmer ble en blanding av drama, dans, reising, stalkers og bare enda mer drama!

Bring It On: Fight To The Finish(2009):

Jeg har alltid hatt dilla på disse filmene, og det finnes vell ganske mange nå, eller?

Denne heter ihvertfall "Fight To The Finish" og handler om Lina som flytter fra L.A. til Malibu og går gjennom en stor livstilsforandring. Hun måtte gi opp plassen som kaptein på cheerleading-laget hun ledet i L.A. og mister nesten håpet på å bli et "allstar-lag". Skjønte ikke helt hva en allstar var, men det var visst veldig viktig i denne filmen!

Hun får en ny stesøster, som hun allerede har lagt sitt hat på, og joiner den nye skolens cheerleading lag i tillegg til å bli valgt kaptein med en gang. Dette nye laget suger virkelig, og Lina velger å sende inn bestevenninnene fra gamle skolen hennes for å hjelpe laget bli allstars...Lina spilles av ingen andre eeenn Christina Milian! Vi trodde det var Kat Deluna gjennom hele filmen, men as you can see, det var nok ikke det...Dessuten spilles denne filmens "hovedgutt" av en meeeeget fin en! Cody Longo everyone! Ble også ganske sjalu på de altfor veltrente kroppene deres. EN GANG skal det være meg. EN ELLER ANNEN DAG!

Min mening om filmen er vell "typisk jentefilm". En film du kan se hvis du trenger litt motivasjon til å trene, føler meg alltid så happy etter disse filmene! Likte denne bedre en de andre, og syns at dansingen bare blir bedre og bedre.

 

QUESTION: Har du sett denne?

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Zombieland & Sorority Row

Da har jeg sett 3 filmer til, blandt annet de i overskriften. Må si jeg elsket begge to, så jeg bare skriver to pitte små anmeldelser jeg; 

Zombieland (2009):Handler om fire personer som prøver å overleve i "zombieland". Digger skuespillerene, som for eksempel er Emma Stone, fra Easy-A, Abigail Breslin, Woody Harrelson, fra for eksempel 2012, og Jesse Eisenberg. Jeg gledet meg sykt til å se den med en gang jeg så traileren, og håper bare på at det kommer en 2'er allerede! 


Emma Stone, digger henne! Syyyyykeste skuespilleren, syyykeste håret, syyyykeste øynene og bare, ja.

FIlmen er en zombiekomedie, som vil si at den handler om zombier, og er en komedie, heh! Råder deg virkelig til å se den hvis du ikke allerede har gjort det! Overasket over at jeg ikke har sett den før idag!

Sorority Row (2009):Handler om 6 jenter som vil få hevn på kjæresten til en av dem, som ender opp i død, og enda mer død, helt til filmen slutter og det er x antall jenter igjen! IKKE se den alene, som jeg gjorde, eller alltid gjør. Er stoooor fan av skrekkfilmer, men er så pysete at det skulle ikke vært lov. Lå nok og gjemte meg under dynen gjennom halve filmen selv om denne ikke var den verste jeg har sett. Den er en mer "jente"-grøsser, og sirkler rundt temaene vennskap og trofasthet gjennom hele filmen. Fikk garantert en favoritt-karakter i filmen!  Slutten var også ganske overraskende, selv om jeg så den komme når filmen nærmet seg slutt...

 

QUESTION: Har du sett disse filmene?


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Film: Shaun of the dead

Som jeg lovte i et innlegg tidligere idag; jeg skal se masse filmer i vinterferien! Såååå siden vinterferien teknisk sett ikke begynner før imorgen, har jeg tyvstartet på de utvalgte filmene jeg skal se neste uke. Jeg lovte også å skrive anmeldelser på de, så jeg kan bruke bloggen på å se tilbake på hva jeg syns om filmen, hvis jeg noensinne vil se den igjen! Ble kanskje ikke så veldig blogg-pause, menmen, nesten...

Første film ble; Shaun of the dead!
Noen som har sett denne før?


Førsteinntrykk: Jeg stalket jo ulike "top ten" videoer på youtube på jakt etter en liten samling av spoofs og andre komedier, blandt annet denne. Fant den på noen lister, så jeg bestemte meg for å se den. Jeg fikk en følelse av at den bare var en gammel, kjedelig "wannabe"-film.  Så når den var ferdig lastet ned og jeg fikk startet filmen begynte det med en seriøs samtale mellom hodevkarakterene, og de snakket jo britisk, så jeg bare tenkte - ÅÅÅÅ! En britisk komedie! Yeyyy! - For de pleier faktisk være ganske gode...Videre: Jeg føler hver britiske film har en tynn, nerdete hovedperson og en feit, slaskete, komisk bestevenn. Uten denne komiske bestevennen hadde nok ikke filmene blitt det samme, og det er det samme her! Noen av navnene forrvirret meg, så jeg husker ikke navnet hans, men han var jo awesome! Konklusjon: Denne filmen var ikke en sånn "spesiell" film som er lett å huske, og skuespillerene er de samme som i "hot fuzz", som du må sjekke ut hvis du ikke allerede har gjort det. "Zombiene" var ikke de beste jeg har sett, men heller ikke de verste, bedre enn i de fleste komedier jeg har sett. Slutten var bra, likte den, men skal ikke røpe mer!


QUESTION: Har du sett denne filmen?

En liste over filmene i have left to see:

€  Bringt it on: Fight to the finish
€  Clueless
€  EuroTrip
€ Obsessed
€  Sorority Row
€  10 things i hate about you
€  Robin Hood: Men in tights
€  Zombieland
€  The other guys


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Trenger du noe å gjøre den neste timen?

Da kan du følge disse stegene: 
-> Skriv inn BIGFISHGAMES.COM -> Lag deg en konto -> Velg en kategori -> Finn et spill som ser gøy ut -> Trykk på "Try it" -> Godta alt som kommer opp -> Vent til det er ferdig lastet ned -> Enjoy spillet den neste timen!Fremsiden...MER OM DENNE SIDEN: Disse er prøve-perioder, på 60 min hver. Du kan spille så mange spill du vil, men bare 60 min på hvert spill. Du kan også kjøpe spillet, da kan du bare trykke på "Buy it"... De fleste spillene har en "Try it"-knapp, men du kan IKKE spille spillet flere ganger uten å ha kjøpt det etter at prøveperioden er brukt opp!

En fin liten tidsfordrivelse, tenkte å spille et right now! Har også brukt denne siden de siste 2-3 årene, så det er ingen virus-side, og har skikkelige spill!

 

QUESTION: Har du prøvd noen spill fra denne siden?


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Ferryhalim!

Jeg er blitt ganske hektet på ferryhalim.com-spillene! Spesielt det med de små fiskene! Trykk HER for  komme til det!


Jeg har bare rundet det et par ganger jeeeg!

 

QUESTION: Har du prøvd fiske-spillet?


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Burlesque it!

Hun har litt manndig stemme, men sangen ER NYDELIG! Bare høøøøør! Cher - You Haven't Seen The Last Of Me

Filmen var btw awesome! Får lyst å synge sånn høyt, og danse så sykt! Ingen vanlig musikal, en mer film-musikal-romantisk-komedie! Og Christina Aguilera ser helt fantastisk ut, med den samme awesome stemmen som jeg bare VILHAVILHAVILHA!


Høøøør så nydelig! Christina Aguilera - Bound To You

 

QUESTION: Har du sett Burlesque?


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Black Swan!

Jeg så Black Swan i går, som jeg hadde syyykt lyst å se, og bestemte meg da for å skrive en liten anmeldelse, for de som har lyst å se den!

Må bare si at Natalie Portman, som spiller hovedrollen, er utrolig nydelig og SYKT god skuespiller!


Sjalu med engang jeg så hun.

 

Så til filmen; Jeg digget den! Skuespillerene har DE veltrente kroppene, nydelige ansiktene og alt sånt, så må innrømme at jeg ble ganske sjalu. Filmen er heller ingen "vanlig" dansefilm, og blander inn drama, vold, kjærlighet, barnslighet, vennskap, fiender og flere egenskaper.

Den var litt ekkel også, men en thriller er en thriller. Såååe, ja. Se Black Swan !

 

Men nå skal jeg se Burlesque, så tudelu alle sammen...

 

QUESTION: Har du sett Black Swan? Hva syns du om den?


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Si heyyyyy hvis du blogger fra iPad!

Ohyes i aaaam! Pappa hadde visst bestilt en bare for å bruke i båten, til å sjekke de fiskesidene han pleier å se på hver dag når han er på båttur, hehehehehe! Jeg digger denne ihvertfall, kanskje jeg blir med på båttur en dag da... Synd jeg ikke får lastet opp bilder med denne skjønnheten, men en pris må man vell betale :/ QUESTION: har du iPad? ( har ikke uthevet og skeiv skrift ether, skuff ) Samme deeeet, elsker denne tingen etter å bare ha holdt den i sånn 20 minutt!

{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

KinoKinoKinooooo

Vi har da vært på kino idaaaag, så Love And Other Drugs, som var sånn okei film... Var likksom gøy på begynnelsen, men ble litt kjedelig etter hvert. Meeeeeen! Skal du på kino kan du like godt se den :-)

Kan vell si at du oftest ser skuespillerene sånn:

 

Oooooog slik:

 

Hehehehe. Porno rett gjennom. Kan si at disse bildene forklarer filmen.


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Wanted!

Har sett på wanted den siste timen på TV3, og den er sååå awesome! Liker ikke så mange actionfilmer, egentlig, men denne er jo sykt bra!

Angelina Jolie er awesome...

Og han som har hovedrollen spilte han der sauen i Narnia...

Hehehheh! Awesome? Eeeeeeh?

Kreative greier altså...

QUESTION: Har du sett Wanted?


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

I recommend...

Salt!


Stoooort bilde! Men for en awesome film! Worth watching!

 

Så var det ut på tur!


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Jeg anbefaler....

...Easy-A!

 

Så var det back to korslaget!


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Media og kommunikasjon!

Jeg har fått endel spørsmål om hvordan det er å gå på media, såååå jeg tenkte jeg kunne laget et lite innlegg! :-)

Jeg har laget en liten undersøkelse rundt om i klasserommet:

- "Det er slappt! Men sykt gøy! Og du lærer mye, som er gøy! Det er lite lekser, og lang tid på innleveringer. Sykt avslappandes, og ikke så stressendes som visse andre linjer!" - Lene Marie

- " Det er sykt chil å gå på media! Du får gjøre nesten hva du il, og har veldig mye frihet. Du får også bruke studio så mye du vil, hvis det er ledig. Og det som er bra med Laksevåg er jo at vi har alle allmenn timene samlet på 2 dager. Vi har også prosjekter over lang tid, så du har god tid å fullføre oppgaven på." - Julie

- " Jeg syns det er chill, men det trekker ned at vi må være så kreativ." - Helene

- " Det er koselig, men kjedelig." - Lene

- " Det er jææævli slappt! Og det er bare kule folk der!"  - Mariell

- " Ganske kjekt, men litt slapt! elsker folkene der daaaa... også er det jo gøy å ta bilder og sånn da! hehe :D kjekt å kunne være oppfinnsom? også gjøre noe ut av en idè.. sånn som vi gjør masse av!" - Camilla

Mange forskjellige meninger egentlig, men du har nå litt foks der, og deres mening.

Media har likksom kun awesome folk med like awesome humor. Angrer ikke litt på at jeg valgte denne linjen, og har tenkt å gå VG2 her også.

De forskjellige fagene vi har eeeer da:

Mediefag (Har egentig andre navn en disse):

Journalistikk
Lyd
Foto
Grafisk Design
Utrykkshistorie

Allmenne fag:

Engelsk ( 3 timer uken)
Norsk ( 2 timer uken)
Naturfag ( 2 timer uken)
Matte ( 3 timer uken)
Gym ( 2 timer uken)

Noen få ting jeg har laget her:


 

Har også møtt noen av de mest fantastiske menneskene i verden her, som jeg mest sannsynlig kommer til å kjenne resten av livet, håper jeg!


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Samsung Galaxy S I9000

Jeg tenkte jeg kunne skrive en liten, ehm, anmeldelse (?) av mobilen min, siden lille IngFlo spiller basket på Wii'en! :-)

Det første jeg tenkte når jeg så boksen den lå i var; WOW! - faktisk, heheheheeh


Den ser altså myyeeeeee bedre ut i virkeligheten, enn det den gjør her, da!

Den er "mini-versjonen" av Galaxy Tab, og koster 5599,- uten abonnement, på telenor sine sider ivertfall. Jeg brente også Bulf syyykt igår, med hans Iphone versus min galaxy, HE-HE-HE!

En ting jeg DIGGER med mobilen, er at det kommer et sånt puslespill når du får melding, der du kan dra puslebiten som likksom er meldingen, og plassere den der det mangler en bit i puslespillet. Dette gjør da at meldingen åpner seg. AWESOMEEEE.

Noen spesielle positive greier:

- Designet!

- Volumet kan skrus opp veeeldig høyt, noe som er bra, for jeg er veldig døv når det gjelder svaring når det ringer.

- Stort minne

- Android-telefon

- 4" tommers skjerm

- 5 megapiksler kamera med filming HD

- Du kan ha live bakgrunner, som også er AWESOME, og flytter seg bortover når du skifter skjermer. Right now har jeg en hvit skau. Heheheheehehehehehe.

- Lett å lære seg.

- "Tilbake"- og "Valg"-knappene lyser når du trykker på de.

 

Noen få negative ting:

- Ingen blits, eller lommelyjkt, fml, kommer til å tryne når jeg skal gå til bussen på mandag.

- Veldig dyr, men var ikke jeg som kjøpte den, så :-D

- Internett kan gå litt tregt, men kan jo bruke Wi-Fi og mobilt nett, så det funker.

En liten "review" av mobilen.

 

Men ivertfall; Samsung GALAXY S I9000 burner Iphone leeeett. Beste telefonen jeg vet om så langt! :-)

. Ronja Kristin'

 

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Kino-night!

Dette skrev jeg egentlig i et innlegg i går, men det ble evig langt, så jeg kan ta det over på et eget innlegg i dag istedet...

Jeg har ihvertfall sett filmen, og anbefaler den til sånn egentlig alle! Den er mye bedre enn de forrige, og mye "mørkere".. Jeg har jo allerede lest de siste bøkene, så det var også mye lettere å følge med. :) Tenkte jeg kanskje kunne lage enn film review, med karakter og sånn, så da gjør jeg bare det nå...

Her it goes:

 

HARRY POTTER OG DØDSTALISMANENE:

Lengde: 2 timer og 26 minutter
Aldersgrense: 11 år
Nasjonalitet: Engelsk / Amerikansk

Min mening: Jeg syns denne filmen var MYE bedre enn de tidligere filmene av flere grunner. Den er mye mer voksen, spennende og dyster. I tillegg har den mange flere og bedre effekter, og skuespillerene viser mye mer følelser. Jeg skal innrømme at jeg kvapp flere ganger, selv om det ikke var av "skikkelig skrekkfilm"-kvepping. Heh.

Negativt: Den har en ganske avansert handling (vanskeligere å skjønne enn de forrige filmene, men lettere enn "Inception" og "Shutter Island", hvis dere skjønner, men hvis ikke skjønner hva jeg mener har dere mest sannsynlig ikke sett de sistnevnte filmene, og da MÅ dere nesten se de!). Filmen har en "rød tråd" gjennom seg, men har mange forskjellige ting som skjedde, og kommer du utav handlingen litt kan det være du sliter litt med å komme inn igjen.

Men ellers, så var denne en god film, og VIRKELIG verdt å se på kino! 
Jeg gir den Karakter: 

 


 

Så hvis du ikke har penger til å gå på kino, kan jeg råde deg til å leie, eller få foreldrene dine til å kjøpe;

Komedien / parodien "Vampires Suck" , dramaet "Marley & Me", skrekkfilmen "Prom Night" eller komedien / actionfilmen "Red"


Worth watching!

. Ronja Kristin'

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
hits