So far so good

OKTOBER! Beste måneden så langt, by far! 

Begynte jo med at jeg ble 18 3.oktober, og i samme slengen fikk jeg ny mobil og begynte å ta turen til Gran Canaria med jentene. Fikk da S3 i hvit som jeg har ønsket meg sånn altfor lenge, og da i samme slengen har jeg begynt å prøve å bli aktiv på Instagram! Ikke de mest fantastiske bildene jeg legger ut, but i'm trying, så "RONJAFORLAND" er navnet. Hadde det så altfor bra der nede, selv om vi hadde ganske så mange problemer med reisen ned(noe vi fortsatt stresser med å få erstatning for), i 32 grader og sool! Var 26 grader om natten, so kunne ikke akuratt da helt av på dansegolvet uten å krepere. 


    

Var da 7 jenter som reiste ilag, 5 som jeg kjente og 1 jeg aldri hadde møtt før. Gikk utrolig godt overrens med alle, og Sunniva(som jeg ikkje kjente) ble jeg jo kjent med på et blunk på grunn av hvor utadvendt hun er! Lovde dessuten do-folkene der nede å komme ned igjen om 6 måneder, så må nok holde det. Trodde det skulle være litt dødt, med tanke på at de ikke akuratt var høysesong, men vi møtte jo blandt annet på en gruppe på 36 trøndere, og det var mer enn nok å finne på om natten... Playa del Ingles på Gran Canaria everybody! 

Vi turet da innom Las Palmas ene dagen for å shoppe littegranne, og jeg endte opp med å bruke ca. 2500,- på klær, så jeg må nok komme meg på IKEA iløpet av neste uke for å kjøpe nytt klesstativ. Jeg og Flo brukte sikkert 6 timer på å bevege oss 100 meter. Ikke så rart når ALLE klesbutikkene ligger i samme gate. Vi måtte ihvertfall ta taxi tilbake til hotellet igjen fordi jeg ikke hadde klart å kommet meg inn på bussen med alle greiene jeg hadde kjøpt... MENS ELLERS har vi bare holdt oss på hotellet og rett nedi gaten med tanke på hvor nermt vi bodde alt. 


Jeg fikk også nye spillet som jeg har gledet meg så altfor masse til, inviterte til dansekvelder flere uker før jeg fikk spillet! Så dette var en tidlig bursdagspresang til meg selv siden jeg fikk det i posten dagen det kom ut, AKA 2.oktober! Love CDON.COM.

ELLERS HAR JEG FÅTT LAPPEN! Tok den på onsdag, så nå mangler jeg bare bil (som jeg egentlig skulle hatt for flere måneder siden). Skulle kjørt til skolen idag siden vi begynner 10.25, men failet med å skaffe meg en bil å låne, så endte opp med å måtte vente i 1,5 time på skolen alene. Kjempe nedsig.... 

Helt til slutt vil jeg nevne at The Vampire Diaries og The Walking Dead har begynt igjen, og jeg får snart bankkortet mitt med bilde av bikkjo på, så kan jeg bestille med deksel til mobil, pynt til maccen oog sånn der vinter-mønstret strømpebukse, laooos! Skal også ta min første tur på byn i morgen, so wish me luck...

Well, that's the reason! Noen andre som har hatt det superbra oktober 2012 også???? 


Kommentarer
nameless

I have heard some comments about some Finns in ingles? ;)

15.11.2012 18:03

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Sett ditt avtrykk her...

Namn:
Remember me!?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/39548339
RSS 2.0
hits