Upppppdates

Følte for en pitte liten mini update, som jeg kommer med i ny og ne. JEG har endelig oppgradert fra Laksevåg til Bildøy, og havnet i russestyret med tittelen Russefotograf (som om jeg ikke så den komme..). Jeg har også fyrt på med nettshopping nå som lønningen begynte å rulle inn på kontoen, og jeg har da endt opp med 2 par med sko, 3 topper, 1 kjole, 1 veske, 2 par øredobber, 1 bukse og 1 shorts til i samlingen min. 


Begynte å stjele Linnci sine neglelakker når jeg fant ut at jeg kunne være kunstnerisk med de. Nå er det hei ebay


Tegnet også en mulig tattovering som jeg vil haaa! Enten drømmefanger på armen, eller et vintage kamera, ska uansett ha begge deler, bare at en skal på ryggen og en skal på armen! 

Føler sommerferien allikevell har fest avgårde, men føler egentlig at det ikke var noe problem med tanke på at vi nesten har 300 timer mindre i året nå enn på 2MK. Er vanligvis hjemme mellom 15-15.30, og på det seneste 16.30, noe som er ekstrem forskjell til Laksevåg der jeg så og si var hjemme 17.15-17.30 HVER dag. So i'm in heaven. 


Lagde kake til Mariell, som jeg aldri fikk gitt, og så såg jeg kjempe lei meg ut på bildet, so i blurred it

Har dessuten begynt på en treningsfilm IGJEN, og har ingen planer om å slutte før jeg reiser til syden, spesielt med tanker på at jeg merker stooore forskjeller etter bare litt over en uke! 30 Day Shred heter filmen hvis noen føler seg randomly interesserte, og jeg som egentlig skulle begynt på level 2, men siden det var helt jæævlig holder jeg meg på level 1 et par dager tiil. 

Da var ivertfall alt av russeting ferdig bestilt, både klær og Lanstreff-billett, så da var det bare til å råne gjennom året og så kose seg altfor mye! Jeg har dessuten begynt med 18-års forberedelser som å planlegge en liten bursdag, nytt bankkort og trening til Gran Canaria siden vi da reiser 3.oktober AKA Ronnys 18årsdag. Nærmer meg dessuten å bli ferdig med lappen, så oktober here i come!! 33 dager igjeeeen!

What a small update... yeah... Noen kommentarer om tattovering, syden-tur, påbyggsåret eller russetid? I can't wait


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Sett ditt avtrykk her...

Namn:
Remember me!?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/38641500
RSS 2.0
hits