Well hello there

Jeg har da koblet av i 2 måneder nå, og kan informere om at mye av grunnen er at minnekortet mitt kubbet halveis. Det funker i mac-en, men nekter å registrere seg i kameraet, så sommeren 2012 forblir nok ikke i minneboken. Spesielt med tanke på at det egentlig ikke har skjedd så ekstremt mye. Jeg har vært middels mye med venner, og mindre enn middels mye i sosialt liv utenfor husen min. 


Et av sommerens blinkskudd av meg og Linncis shoppings-spree på butikken, mesteparten er gnagerens påfunn, har ikke peiling på hva det er

Ellers har jeg syklet, gått på fjelltur og sett på Linnci kle av seg på fjelltur. Samt at jeg har blitt skikkelig kjent med en altfor herlig person som jeg burde blitt bedre kjent med for leeenge siden, også da vært nødhjelp når det gjelder bikkje-pass for samme person. Det gikk jo fiint! 


Idag har jeg da pyntet bikkjo med sjal, han blir kjempe søtere enn han pleier å være søtest

Såååå til nærmeste fremtid; mitt dårlige snitt på 4,3 klarte å redde meg en plass i den eneste påbyggsklassen(tror det er den eneste) på Bildøy dette året, og da sammen med 2 av mine beste; Linnci og Therese! Så endelig ferdig på Laksevåg, og klar for russetid og fagskole til neste år! Mangler bare å få skaffet meg billett til Kongeparken da... Men så, før det, har jeg planlagt jentetur til Gran Canaria i høstferien som bare er et par dager etter jeg er blitt 18, æhææhæhh, gleder meg så altfor mye. 

Well then, ska bere ut me Bikkjo før eg søvne, sio eg må få ferdig vaskingo te Helmat'en min kjeeeem imåro klokko 14, miiiihhhi

- Good night


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Sett ditt avtrykk her...

Namn:
Remember me!?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/38187461
RSS 2.0
hits