Somebody tell me, why i'm on my own, if there's a soulmate for everyone

Minner, arh, hva skulle jeg gjort uten de? Hovedgrunnen til at jeg poster så mange bilder er jo at jeg skal kunne se tilbake på hvor bra jeg faktisk har det, og da kanskje bli litt gladere på dager jeg føler meg ganske emo. 

Bare brukt timer på å se gjennom bilder fra 2010 og 2011, årene jeg forandret meg mest personlighetsmessig. Har vell det siste halvåret bare gått å tenkt at jeg hater hva jeg har blitt, og heller ville sett ut og oppført meg sånn som jeg gjorde for et år siden. Tok jo det med håret ganske hardt, men det vokser jo faktisk ut igjen, med hjelp fra b-vitaminer selfølgelig. Brukte det på en måte til å gjemme meg, for det kan ikke være en hemmelighet at jeg ikke akuratt har den høyeste selvtilliten. 

Hører på gamle april-listen min nuu, siden den straks skal tømmes og fylles på nytt because it's april again! Jeg skal også ha en del lese-dates med Therese neste uke, i og med at jeg skal prøve meg på bilteorien ganske snart. Ikke noe spesielt flink på teoriprøver i det siste, så får heller se hvordan det ender. 

Hadde lagt ut bilder hadde bare den ekle bildeopplasteren funket, men det får holde med APRIL-listen min :-)))))


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Sett ditt avtrykk her...

Namn:
Remember me!?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35813406
RSS 2.0
hits