Wooords

Setter sammen en liten kollasje av quotes som jeg syns passer meg for tiden, bare siden livet er så chill når ræven min henger fast i sofaen....


Noe av det verste som fins er å få vite at noen som er nærmt deg har gjort noe du egentlig ikke burde tilgi, ligget på en hemmelighet som de vet kom til å såre deg, selv om de visste godt at du kom til å bli knust selv før de gjorde det.  Du føler deg tom når denne personen du stolte på ikke brydde seg om hva du følte og bare gjorde det for sin egen vinning, og holdt det fra deg etterpå! Denne personen skal egentlig være en av dine nærmeste og at du i tillegg ikke får vite det av denne personen selv, men får vite det gjennom en annen. Får deg til å åpne øynene og tenke over om vennskapet med denne personen faktisk er verdt alt dette sviket. Det er en ting med at det skjedde en gang, men flere ganger gjør alt så vanskelig. Ville du tilgitt en liten løgn? eller kanskje 10? 10 løgner som viser seg å forandre ALT mellom dere, føre til ignorering, innestengelse og noe som gjør at dine beste venner viser sine egentlige sider, som ikke alltid er så populære hos deg og dine verdier. Selv om dette så ganske seriøst ut så så må du ikke ta det så seriøst, og jeg prøøøøøver å glemme det, men det kan være litt vanskelig. Noe av det har skjedd, men det er ikke så gale som ovenfor heller, bare bruker litt sterkere ord, for å få frem et poeng.

Tumblr_ldtmepgwru1qeaqc4o1_500_large
Startet 2011 med å slutte å være redd for hva jeg kommer til å høre, si og gjøre. Ble en god start, føler at jeg har forbedret meg selv veeeeldig mye og er meg selv hele tiden! Thumbs up for litt bedre selvtillit!

Tumblr_laz6u0efss1qcm7hbo1_500_large
Han er sååååå awesome! Don't care what everyone else says, bare de har hørt om meg så funker det! Du føler deg kul da, heheheheh!

Tumblr_lfpki83wdb1qbpwzeo1_500_large
Når du tenker for mye, og ender opp med å si du er over det, men så møter du problemet ditt igjen og alle følelser du har brukt evigheter på å få vekk kommer tilbake på mindre en et sekund. It happens all the time.

Happyness,quotes,quote,words,joy,happiness-fecf5671b4aa143cec83bb4f168c9100_h_large
Noe av det beste som finnes er å hjelpe andre og så se reaksjonen deres, prøver så hardt jeg kan. EVERYONE IS A FRIEND UNTIL THEY PROVE OTHERWISE.

Tumblr_lezkj02lgg1qdww5yo1_500_large
So true... Ikke noe mer å si...

Tumblr_lfme95jkfd1qgzntko1_400_large
Ikke steng alt inne, som jeg har gjort i det siste..

Tumblr_lfs9ruj7kg1qaqxcdo1_500_large
Fooooor et søtt bilde! Tenker på denne med vennskap, ekte vennskap er når du kan være borte fra denne personen i flere måneder og ingenting forandrer seg mellom dere, and you stay close as always.

Tumblr_lfcqny5woy1qam9bmo1_500_large
Jeg klarer ikke høre på andre mennesker. Gjør vanligvis det motsatte av hva jeg får beskjed om, vet ikke hvorfor, er bare meg selv.

Tumblr_lfsfsv3f161qb6jeto1_500_large
People aren't always who they seem to be.

Tumblr_lft9novupx1qaa8wf_large
Grove greier. Noe som frister med diverse folk av og til.

Cute,quote,true,life,attitude,bicycle-6da4f409b5b5110a93997478b97750a2_h_large
Ikke tenke så mye over ting som det jeg gjør, er det noe som ikke funker får du nesten bare drite i det og move on. Visse greier jeg bare føler for å gi helt opp etter å ha prøvd lenge, burde lære av denne awesome, rosa sykkelen.


HE HE HE ! Dette var da tilfeldige greier... Sånn kan det gååååå når du ser på sånne "gode" "grøssere" på TV3. Den slangen så bare så syyykt ekte ut LIIIIIZZM.


Kommentarer
Bennetta.M.Kamara

kjempe fint blogg!

kommenter tilbake :D

30.jan.2011 03:23
URL: http://bennetta.blogg.no
Tonje

Hahaha uff jeg og så litt av den Anaconda filmen i sta.. Tragisk fake den slangen!

30.jan.2011 03:27
URL: http://tonmy.blogg.no
onlyaillusion

Kjempeflotte bilder : )

30.jan.2011 03:30
URL: http://onlyaillusion.blogg.no/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Sett ditt avtrykk her...

Namn:
Remember me!?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/25155445
RSS 2.0
hits