Tema: Venner

Jeg følte for å skrive et innlegg om venner, og hva de betyr for meg. For jeg har jo ikke akuratt hatt noen særlig følelsesinnlegg som de fleste bloggere har. Det blir vell litt tekst, men også litt bilder, og jeg kommer til å skrive om forskjellige personer, so her it goes.

Bare for å begynne med noe, så føler jeg for å nevne at jeg ATM føler at jeg mister bestevennen min. Selv om dette er noe jeg ikke vil, så har hun fått seg sine egne venner, som jeg ikke kan kalle felles venner. Er ned hun ca en gang annenhver uke, i forskjell til før videregående der jeg var med hun hver dag. Selv om dette høres litt rart ut, så har jeg alltid på meg et smykke, og i det siste har jeg på meg en det står "R" på, bare fordi jeg fikk det av hun og jeg vet hun alltid er med meg sel om hun ikke er her i person.


Et lite bilde av R'en.

Høres dramatisk ut, men jeg savner Therese. Begge to har forandret seg, og 2010 var fullt av skuffelser og uenighet mellom oss, så jeg bare håper på at 2011 blir en ny, bedre start, og at vi går tilbake til slik det var før, som i de siste dagene på ungdomsskolen.


Hun er likksom den personen jeg kan kalle for min aller beste venn, som jeg kan si alt til, være meg selv med og være med uten at det blir pinlige stillheter.

Vi var vell 8 stykker, før sommerferien, som jeg kalte for "gjengen" min. Savner de, tysklandsturen, geiloturen, dagene før skolen sluttet. Har ikke et helt bilde av alle oss, men jeg har mange av en og en. Samler sammen noen her:


Meg, Therese, Ole, Even og Henrik. Michael som tar bilde.

Samme som ovenfor, minus Ole og Therese, pluss Michael.
Eneste bildet jeg har av meg, Bulf og Anders.

Etter at skolen begynte og jeg kom i ny klasse har jeg og fått meg noen visse favoritter i klassen, som jeg digger. Vi har litt felles humor, og er ganske spesielle.I tillegg har jeg blitt myeeee bedre venn med Ingrid, Linnci, Crøllo, Bulf og Ja9.

Meg og Ja9 at spoonfight-day.

Shaking ass på sommerballet 2010 med Linnci.

Hadde ikke noen flere  bilder av meg og Crøllo, Bulf og Ingrid :-(  Så da blir det ingenting på de.

 

Så får vell dette innlegget bli som det ble. Love u all.


Kommentarer
Ingrid Høiem Flornes

tuller du, finns det ikke bilder av bare meg og deg på? :o oi, det må vi fikse <3

24.jan.2011 15:20

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Sett ditt avtrykk her...

Namn:
Remember me!?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24978308
RSS 2.0
hits