Sunsilk Minerals Konkurranse

Heyja! Tenkte å legge inn en link på en konkurranse jeg er med iiiii... Det hadde virkelig hjulpet meg hvis du stemte, for jeg ligger GANSKE langt bak, eheeee..

Men, her er den ivertfall: http://apps.facebook.com/sunsilkminerals/?ItemGuid=a84dfd94-eb72-46d7-9bef-a46663251889&ref=mf... så tror jeg du mest sannsynlig må ha facebook og logge inn for å stemme... men takk uansett :)

Da skal det ihvertfal komme frem et sånt bilde, som ovenfor, så trykker du bare på "stem" knappen, der jeg har sittet på en rød pil, bare fordi jeg ikke orket å åpne den i noe annet enn Picnik for å sette en rød ring rundt stemme knappen. Ja. Hehe, men det funker det.

 Grunnen til at bildet er ganse grønnaktig er jo fordi shampoen og balsamen er GRØNN. Jeg syns det virket ganske logisk, så da var det rett inn på photoshop og redigere de egentlige blå øynene mine grønne. Hehe.

Denne konkurransen er jo også noe jeg faktisk har hatt lyst å bli med i, for jeg elsker denne serien, og det faktisk KUN er disse jeg bruker. Jeg har jo vært gjennom mange forskjellige shampoer og balsamer, men denne er seriøst den bste. Ihvertfall for mitt hår, som eg farget og ganske langt :)

OGSÅ har jeg kommet over en gutt på youtube som er ganskeganskeganske SICK flink til å synge. Hvis du bare ser bort fra yo'ingen hans på begynnelsen, så er han faktisk syyyykt flink!
 

Johan Dihn - Just The Way You Are

Også enda en som HAR EN HELT NYDELIG STEMME!

Christian Joseph - Just The Way You Are

Men da var mitt andre innlegg for dagen skrevet, og jeg føler for å fortelle at jeg holder på å småredigere et søttsøtt bilde av Linn Cecilie. Det er ikke så god kvalitet på, men jeg skal nok få noe til :)

Så tenkte jeg å legge meg tidlig idag også...For da er det opp klokken 05.30 imorgen.

. Ronja Kristin'


Kommentarer
Ingrid Høiem Flornes

jeg har stemt, trooor jeg. jeg vet ikke om jeg fikk det til liksom. tihi <3

01.des.2010 14:26
Ronja Kristin

Bra daaa, takki <3

01.des.2010 15:00
URL: http://ronnyys.blogg.no

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Sett ditt avtrykk her...

Namn:
Remember me!?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23620758
RSS 2.0
hits